ten uyumu

ten uyumu diye birşey yoktur.
insanlar beraber olduklarında partnerin,performansından,kokusundan,ilgisinden memnun kalmışsa uyum budur.gerisi fasa fiso.
 
yok ten uyumu yok elektrik ha bide ruh ikizi ilişkilerin cılkı çıktı hadi gene ötekileri anlarız belkide bu ten uyumu yaşamadan nasıl anlaşılırki
 
Bende bu ten uyumu konusuna inanmiyorum.
Sacmalik.
Insan alistigi kisinin tenine zaten uyum sagliyordur.

Ten uyumu diye birsey olsaydi, ozaman bosanmalar daha fazla olurdu herhalde; tenimiz uymadi bosandik.

Yada yeryüzünde evli olan bilmem kac milyon tane ciftin hepsinin tenleri nasil uymus birbirine hayret. Tesadüfe bak sen.

Sacmalik canim bu.
 
Anlatılmaz yaşanır...
Bi insanı seversin hoşlanırsın ama seni öpünce elini tutunca hiç hoşuna gitmez heycanlanmazsın bu durum bence uyumsuzluktan kaynaklanır..
Ama başka birini seversin aşık olursun bütün herşeyi ile bütünleşirsin ve rahatsızlık duymazsın bence buda ten uyumundan gelir...
Ya aslında tam olarak anlatamıyorum ama neyse umarım anlamışındır:)
 
bencede alışkanlık ten uyumunu beraberinde getirir
elin adamı gelse şimdi benim elime dokunsa uyum mu olcak hayır.. ama sevgilim tutunca oluyor tabi uyum
böyle derler yaa midede kelebek uçar fln olayları olur işte bişiler :))oldumu hissetirir o kendini ben varım dedirtir yani :))
 
Son düzenleme:
ten uyumu ne yaa tenlerın kokusu rengimi uyuyor bana saçma geliyor böyle şeyler.. eşmi seviyorum her zaman ilk günkü gibi aşkımız devam ediyor.hala öptüğümde heyecanlanabiliyorum,işe gittiğimde eve gelip ona sarılmayı onunla tv iizlemeyi özlüyorum..bunun sadece ve sadece SEVGİYLE alakası var. ten uyumu ne alakaymış seviyorsanız herşeyinz uyar zaten her an heyecan duyarsınız onu istersinz.bu bu kadar basit :KK66:
 
ten uyumu varsa şayet biz tek tek denicekmiyiz tenimiz uydumu diye ?olmadıysa değişçekmiyiz
ten uyumuna göremi eş seçicez?:nazar:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
eskiden uyummu varmış....hikaye hepsi...saçmalıktan ibaret...yok öle ten elektirik fılan bea....
 
neler neler çıkarıyorlar yarabbim..ten uyumumuz yok boşandık..ruh ikizim değil..adama aşıksan zati seve seve ilişki yaşamazmısın..?
 
ten uyumu diye bir şeye bende inanmam yani ilk anda tanıştığın birinin teniyle uyumlu olup olmadığını anlayamazsın. ilk anda anladığın şey hoşlanmadır. hoşlanırsın ilerki zamanlar yakınlaşmalarla kokusundan dokunuşundan hoşlanırsın.. bu da ten uyumu değil kabullenmek alışmak benimsemektir.
 
Valla herşey sevgi saygıyla alakalı. Seversen herşey uyumlu olur. Sevgide, ruhda.. Hiçbirşey de batmaz. Sevmiyorsan adam trafo olsa yine de elektrik alamazsın....-tatlicadiarzu-
 

Kan uyumu gibi dna falan yaptıralım bari ten uyumu içinde:nazar:

Ten uyumu bana göre sevdiğin kişiyle bir şeyleri paylaşırken onun teninin sana deymesinden dolayı verdiği sıcaklıktır (anlayan varsa banada anlatsınkaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:)
 
X