Ten Uyumu??

Adam fakir olsaydi yatarmiydin bunu kendine sor. Ballandira ballandira adamin zenginligini anlatmissin ama o yatalim da adam bana baglansinlar artik filmlerde bile yok. Ayrica taksi parasi vermek seni ne duruma dusurmus ama neyse cok acik konusmayalim da sen sevinmeye devam et.

Zaten niyeti belliymiş ki hasta olduğu zaman sizi yollamazdı, sohbet felanda edebilirdiniz yani.

Adam anladigim kadariyla zenginmis. Siz de zaten duygusal birseyler beklemeden birlikte oldugunuzu yazmissiniz. E duygusal birseyler yokken arada bulusmalarin cogalmasi biraz sacmalik olurdu. Bana oyle geliyorki bh kaliteli kisilik sadece skor pesinde. Ne kadar cok kadin, o kadar iyi onun gozunde. Size acik acik sizinle devamini dusunmedigini soylemesi beni sasirtti. Ustune gitmeyin sakin.

Grip olmasi falan bana hikaye gibi geldi. Ne diyorlardi bunlara? Playboy mu ne

Ten uyumu bahane ki.. Bi kaç kez sizinle takıldığı yetmiştir başkasını bulmuştur. Adam en en en tepelerde ya, peşinde çok kız vardır, parası için tabi..
Ten uyumu değil yani mesele, ona takılma.

Bilmiyorum ki sonuçta iki çocuklu evli bir adamla ilişki yaşadı, her halükarda dışardan iyi görünmüyor, şimdi kızın imajını düzeltmeye çalışıyor olabilir
Bencede öyle normal biri yapsa bunu kimse yüzüne bakmaz kadının ama söz konusu acının sevgilisi olunca bişey yapmadiki oluyor

Evet siz biraz alkolün verdiği etkiyle yakinlasmissiniz tabi akıl başa gelince ve olaylar hatırlayınca yapacak bisey kalmıyor ten uyumu diye bisey var elbet bu kişileri birbirine biraz daha yakinlastiriyor ask sevgi gibi birbirine bağlı şeyler.

Süper oyuncu.Bu tipler genelde çok çok nazik ve saygılıdırlar. Senin arkandan yüzüne söylemeseler bile yanlış yaptığı düşüncesindedirler.Seninle alakası olmadığının farklı dünyalar olduğunun çok iyi bilincindedirler.Orta halli ve karşıdakinin ayaklarının kesildiğini ve tecrübesiz mütevazi kadınları mutlu edip egolarını tatmin ederler.Ki öyle olmuş.O kadar naziktir ki toz konduramaz ve yakıştıramazsın.Ama adam şaşmaz bir ego canavarı seks bağımlısı yada fırsatçıdır.Ama asla kimseye belli etmezler.

Ten uyumuna gelince.Ten uyumu olmadan asla olmaz.Evlenmemizin ilişki yürütmenin herşeyin başı ten uyumudur.O konuda bişi diyemem.Gerçekten ten uyumu olmazsa asla yürümez.

Kimse yargilamasin demissiniz tamam da yazinin basindan sonuna kendinizi ezen yerin dibine sokan sizsiniz. Aman nasil kaliteli bir adam benimle birlikte oldu diye. Biraz kendinize deger verin. Ayrica taksi parasi olayi nedir ya? Sizin paraniz yok mu taksiye verecek pekala verirsiniz. Cok cirkin. Sizin bunu bu kadar ovmeniz daha cirkin. Ahh kadinlar ne yapiyorsak kendimiz yapiyoruz.
Neyse sorunuza gelirsek. Sıkılmış sizden.

Kendini eze eze bir hâl etmişsin, adamın neresi kaliteli yahu? Seninle birlikte olduktan sonra taksi ücretini ödeyip eve göndermesi mi? nasıl oldun diye mesaj atması mı? bunlar kaliteli olmak kriteri değil ki.
Belli ki siz bir kaç gün o bahsettiğiniz dizilerdeki gibi zaman geçirmek istemişsiniz yaşamışsınız da. Ten uyumu vs.. bunların hepsi bahane bu arada, lakin sende o da o an güzel zaman geçirmişsiniz bize laf düşmez.

Not: Kendini böyle adamlar karşısında küçük görme lütfen, adamın senden tek fazlası parası olması.

Adamin tek ilgilendigi teninizmis.ilk bulusma da birliktelik dusunmez kibar kaliteli adam dusuncelerinizle karakterinizle ilgilenir.
Teninizle ilgilenmis muhtemelwnde daha cekici birini buldu gitti.

Belki ilk günden adamla beraber olmasaydin o dizilerdeki fakir kiz zengin oğlan ilişkisini yasardiniz. Ama sen ilk günden adamın merak ettiği ne varsa sermissin önüne kısacası herkes gibi olmuşsun....

Bu olay iyi dizi olurdu bak senaryo bile hazir :) esas kız ile kaliteli oğlan bir gece sabahlar sonra sen yoluna ben yoluma aradan geçer kocaaaaman 1 ay esas kız kaliteli oğlandan hamile kalmıştır koştur koştur oğlanın yanına gider söyler vee bomba bizim kaliteli oğlan ne malum benden olduğu der ve kalitesini konuşturur ve esas kızımız el elde basbasta sessiz sessiz çıkar ve gider çünkü kaliteli oğlan o zengin o veliaht o bilmem kimin torunu ahhh ahhh bizim fakir kızın çocuğunu napsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…