Ten Uyumu??

başlık sahibi adamı övmek için kendini aşağılamış ve ucuz kadın gibi göstermiş. adamın kaliteli olsaydı sizi taksiyle değil kendi arabasıyla götürürdü.

siz paraya tav olmuşsunuz da adam sizin bedeninize tav olmamış. biraz özgüven lütfen...

bu arada içimden adama baya küfür ettim caiz midir? hükümsüz müdür bilemiyorum artık

adam seni kağıt mendil gibi kullanıp atmış.

parası var, ünlü diye bu onun ş....z olduğu gerçeğini değiştirmez

Belki ilk günden adamla beraber olmasaydin o dizilerdeki fakir kiz zengin oğlan ilişkisini yasardiniz. Ama sen ilk günden adamın merak ettiği ne varsa sermissin önüne kısacası herkes gibi olmuşsun....
para her vücudu satın alır.

yeşilçam klişesi :)))

Hani ekranlarda zengin popüler adamla normal kendi halinde fakir kız dizileri olur ya onun gibi bişi olucak sandım
konu sahibi aslında evlenmek isteyen tarafmış ama türk dizisi başlamadan bitmiş.

kaçsaydı kovalardı belki zengin torun :)

Adam falancanın torunu zenginde. Bu kaliteli olduğu anlamına geliyor değil mi? Sizde o kadar kalite anlayışı yüksek bir bayansınız ki bir gecelik yatak macerasıyla o kaliteli adamı kapaklayabileceğinizi düşündünüz.. kalite tesadüf değildir...

Benim de takıldığım sevistikten sonra konu sahibi eve gidince 'nasil oldun 'gibi abuk bir soru sormasi.
O ne demek sahi?

Kahkaha attım

Neler canlandı kafamda tövbe tövbe... "Seni de biraz hor kullandım ama ne yaptın iyileştin mi?" dercesine ne o öyle "nasıl oldun" sorusu.

O değil de bu adam kimleri kimleri kandırıyordur Allah bilir sosyal medyadan. Kendi isteğiyle sevişenler hariç ama ya bizim saf genç kızlarımızı, kendisini aşık gibi gösterip kandırıyorsa? Ne diyeyim ki bu duruma. Yazıklar olsun.

malesef artık kızlarımız cinselliği yemek içmek gibi normal görüyor.kısaca erkekleşmiş..Ben olsaydım kullanıldım Allah beni affetsin diye üzülürdüm..zengin oğlanı kaçırdım die değil.

Düpedüz keyif yargılayamam sizin yaşantınız tabi fakat hayatınızı dış görünüş olarak kısıtlamayın öyle bir insanın sizinle evlenmesini düşünmüyosunuz herhalde erkek hiç kaybetmez unutmayın olan her zaman kadına olur

Ne bekliyordunuz. Daha yazinin basini okudugumda sonunu anladom bile..

Simdi daha asagisida kesmez artik seni.napicaksin vayy dert oldu bak bana goruyonmu:)cok kaliteliymis valla,nasil bulcan daha iyisini simdi sen?bu devirde biyle kalite gorulmemistir valla;havuzlu villasina davet edilip,hor gorulmeden arkadaslari tarafindan sutlanmissin.sen dizilerdeki gibi dedin ya, oyle esinlendim nebilim

Demek ki o saatten sonra başka bi kız buldu hergün pilav yenmez dedi.

Kalite anlayışınız çok kalitesizmiş.
Sırf çok zengin ve yakışıklı diye ilk buluşmada birlikte olunuyor, üzerine taksi parası verilerek eve yollanılıyor bunu adına da "filmlerdeki gibi aşk" deniyor.
İlginç...
O ucuz dizileri fazla izlemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…