Tencere tava gürültüsü babaannemle annemi birbirine kattı!

kismetmisnapcan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
152
4
16
İstanbul
İlk defa güzel sessiz sakin babaannemin anneme laf sokmaları babamın anneme bağırması olmadan rahat bir gece geçiriyorduk ben odamda proje ödevimi yapıyordum annemler tv izleyip çay içiyolardı kiii bunlar çıkageldi. Ya yeter vallahi yeter diyorum artık!

Babaannemle aynı görüşe sahip değiliz. Babaannem çıktı cama aldı eline tencereyi tavayı vuruyo destek çıkıyo naparsa yapsın umrumda değil ama annemle gene birbirlerine girdiler.

Çünkü annem o tencereyi geçen hafta almıştı yamulcak çizilcek diye babaannemle tartıştılar babaannem "de çekil git vatan haini" diye annemi suçladı babam her zamanki modda babaannem fişeklemedikçe tv koltuğunda yatıyo.

Annem babaannemin elinden tencereyi almak için sapından çekti yine arada kalan ben oldum ikisini ayırmaya çalıştım kavga gittikçe büyüyecekti akşam akşam huzurumuz bozulsun istemiyordum.

Babaannem anneme bölücü k.pek devlet düşmanı gibi laflar ediyo annem ver tenceremi git eskisini vur napıyosan yap ama tenceremi bırak diye babaannemden almaya çalışıyo. Ortamın gerilimi, aşşadaki çan çan sesleriyle birleşince tepemi attırmaya fazlasıyla yetti yeter ulan bırakın ikinizde tencereyi diyerek bi kuvvetle çektim ortalarından.

Neyseki tencerede büyük bir hasar yoktu ama fazla çekiştirmekten bi sapı birazcık yamulmuştu annem babaanneme bu mu demokrasi anlayışın tencerem gitti dedi aldı tencereyi elimden yatak odasına çekildi kapıyı kilitledi.

Babaannem itti beni kenara aşşadan bi cezve çıkardı onlan vurmaya başladı tavaya neyse naparsa yapsın ama iyice tepemi hoplattılar bu gece.

Babaannem sadece kendi ailesine zarar verse iyi ama komşularada sataştı.

Yan dairede 2 çocuklu bi kadın oturuyo biri 3 aylık diğeri 4 yaşında. İkisi de seslere dayanamayıp ağlamaya başladılar. Bizim duvalarda ince zaten nefes alsan duyulur kadın iki çocuğu susturamadı çıktı balkona sinirinden aşşadaki protestoculara küfretti babaannemde komşunun balkon demirine tavayla vurdu işte bilmemneyin (yasak yemiyim) köpeği çekemiyosun di mi namussuz kadın gibi laflar etti ben babaannemi içeri çekmeye çalıştım komşu da o lafları yediremeyip babaanneme s.çtınız ortalığa ne taş kaldı ne ağaç gibi şeyler söyledi.

Alt kattaki babaannemin kankası Rukiye teyzede ışıkları yakıp kapatarak destek çıktı babaannem beni sokamazsın içeri sesimi çıkaracam bunca sene susturulduk gibi şeyler söyledi valla yeterince mahalleye rezil olduk zaten bi de kendimi rezil ettim aman be çal tavanı çal başına çal be kadın dedim konuyu kapattım.

Şu an odamdayım masamda ödevim duruyor yarım saattir gürültü var kafamı toplayamıyorum bu gidişle yetiştiremicem yan komşu hala çocukları uyutamadı babaannem elinde tava cezve vuruyo hükümete saydırıyo tövbe yarabbim tavayla hükümeti düşürecek sanki neyse annem odada açmıyo kapıyı konuşmuyo babam tv koltuğunda horluyo döktüm içimi işte bu da böyle geçti gitti iki derdim var birincisi türkiyem ikincisi projem.

sonunda kk kaynana gelin arasında siyasi olaydan da tartışma gördü kusura bakmayın ne olur cok komiğime gitti gözümde canlandıda

süper babaanne :)
anneniz haklı tabi, babanneniz annenizle aynı fikirde olmak zorunda değil,
ama kadının yeni tenceresini harcamasaydı bari.
bu olaylar biran önce son bulur inş, herkes birbirine düşecek bu gidişle.

Gerçekten süper babanne:)
Şaka bir yana birinin babannenize tencere,tavayla vatanın kurtulmayacağı gibi batmayacağınıda anlatması gerek.

Güldürdü babaannen beni,böyle tencere tavayla hayal ettimde
Hele kankasi rukiye teyzeyle
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH canim yaslandikca cocuklasiyor insan,
alttan almak gerek ne kadar kotude olsa ayni evdesiniz sonucta..

annennız uzulsun dıye almıştır yenı tencereyı eylem bahane

Bence de diğer konundan da biliyorum babanen anneni sevmiyordu. Düşüncesini saygı çerçevesinde istediği kadar savunabilir ama söylediği sözler çok ayıp. Yaşlı başlı kadına yakışmamış.
Ben her iki taraftaki insanları da anlıyorum, kendilerine göre sebepleri var. Ama biri diğerine aynı görüşte olmadığı için hakaret ediyorsa işte orada demokrasiden bahsetmesinler.
Kendini derse vermeye çalış burada da durum aynı sitenin arkası inliyor

Çok tatlı anlatmışsınız Tabi yaşaması size tatlı gelmemiş anlaşılan ama=)
Yahu birtek bizim semtte mi kimse karışmıyor bu olaylara.20-30 kişilik bir grup çaldı gitti.Kimse tınlamadı=)
Babanneniz de çok ateşliymiş Annenizin de tavayı kurtarma azmini sevdim
İnşallah birkaç güne biter olaylar.Bu memleket hiçbir memlekete benzemez.
Size de derslerinizde başarılar=)

Son düzenleme:
www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesi...hindan-bul-babaanne-gece-icimi-dokuyorum.html

Eminim hiç kimse böyle bir babaanne istemez, allah kimsenin başına vermesin :)

Millet amacından sapıttı zaten eylem eylemden çıktı iç savaşa döndü ne istedin simitçinin arabasından otobüsten işyerlerinden. Yazık günah valla allah polislere sabır versin üstüne yalan yanlış sosyal medyada paylaşılan haberlerde insanı tetikliyor çok karışık çoook kime inancağımı şaşırdım.

Ay sabah sabah cok hoşuma gitti bu konu babaanneye elmayradan bir seramik tencereee

Tek babaannenle annen kavga etmiyor bu sebepten ; otobüste, sokaklarda, her yerde birbirine girdi millet.

Babanenizin komşunuzun küçük bebeklerini korkutmasına öyle çok sinirlendim ki...
"Kızım idare edin" falanda dememiş. Direk hakaret etmiş bir de kadına.

Sizde ki babaanneden Allah'tan bende yok. Yoksa o tava tencere kafasına geçmişti. Görüşüyle falan alakası yok babaanne çok sinir bozucu.

Konu sahibinin diğer konusu da okusun böyle bir babaanne isteyenler.

Benim oglumda tam uyutuyorum başlıyor tencere tava sesleri zipliyor çocuk. Tencete calanlarinda çoğu çocuk bakiyorum balkonlarda sizin babanneniz cocuktan beter olmuş..bitsede şu olaylar kurtulsak bol bol beddua alıyorlar sanki tencereyle hükümet devircekler :) istediğinizi yapin ama kimseyi rahatsız etmeyin nolur

k.bakmayın okurken güldüm değişik bir babaanneniz var sanırım..sizde alışmışsınız ev haline babanızın annenizin babaannenizin tavrına..sonuçta yaşlı kadın ne yaptığından çok neden yapıyor bir gruba ait olma kendini önemli hissetme felan belki bu yüzden bu kadar içten katıldı protestoya yada annenizin yeni aldığını bildiği için tencereye zarar verdi eylemi bahane edip ama ne olursa olsun size günlük bi olay gibi gelmiş..

Kimse ne derse desin ben bu olanları desteklemiyorum desteklemicemde.

Her tarafı yakıp yıktılar sokağa çıkmaya korkuyorum duraklar devrildi otobüsler parçalandı böyle eylem mi olur sosyal medyada hiç gösterilmiyo bunlar nedense göstericiler sütten çıkmış ak kaşık polisin dağıttığı yerleri topluyoruz diye fotoğraf paylaşıyolar tey allahım ya iş öyle bi boyuta ulaştı ki sanki polis geldi hiç bişey demeden yoldan geçenlere vurdu gaz attı sen gidiyosun polis arabasına vuruyosun hadi gel hadi gel diyosun gazı yiyincede bana gaz attı kafam gözüm şişti...

Tek istediğim BARIŞ! Dağılsın bu gruplarda milleti rahatsız etmeye hakları yok! Üstelik saatlerce ben tayyip istifa çan çan seslerini duymak zorunda değilim.

Onlardan tek bi ricam var mümkünse giderken babaannemide götürsünler.

Babaannemin Rukiyesi var ya hiç kendini yalnız hisseder mi tüm mahallenin dedikodusunu yapıyolar, annemden izinsiz halamları amcamları çağırıyo gece 3'lere kadar muhabbet. Asıl yalnız olan benim Başından beri eylemi destekliyor hak veriyor insanlara ondan katıldı sorun yalnızlık kendini bir yere ait hissetme falan değil.

İki gün önce kimse karışmamıştı babaanneme çıktı kaşıkla tepsiyi vurdu nerdeyse bi saat boyunca tüm gücüyle kaşık yamuldu tabii annemle onun kavgasını etmişlerdi belki ona inat dün gitti yeni tenceresine vurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…