• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tencere tava gürültüsü babaannemle annemi birbirine kattı!

Şimdi kapalı kesimi erdoğancılar olarak tanımlıyor ya halk o zaman neden bu güne kadar o erdoğancılar sokaklara dökülüp eylemcilik yapmadı, tencere tava almadı. üniversitelere alınmayan onlar, herkesce dışlanan onlar, öcü denen onlar ama kimsenin malına mülküne tecavüz etmeyen yine onlar. Bu onların ne kadar onurlu ve kaliteli hatta akıllı insanlar olduğunu kısacası doğru tarafta olduğunu gösteriyor. Çocuğunu evde komşuya bırakan kadınlar eyleme gitti, bayıldı bir sürü erkek içinde, belkide yaralandı... peki bu kadın çocuğuna nasıl anlatacak bunu. Ben vatanı kurtarmaya gittim polisler yaraladı benimi diyecek. çocuk polis devlet düşmanı olarak büyüyecek. kendi akılları olmayan başkalarının gazına gelip kendini rezil eden bir kaç topluluk işte. Çok yazık bir sürü insanın malına zarar verip vatanı kurtarmaya gittim diyen insanlara çok yazık.

babanne ne diyor gelin ne istiyor :9: hay Allahim, yazik kadin bi tencere almis onuda yamultmus sevgili kayinvalide...

yapacak birsey yok guzelim...bu babanne sende varken isiniz zor :50:

Çok özür dilerim ama babaannenizi anlatmanızı gülerek okudum. :1:
Kaynanalar siyaset üzerinden bile geline çektiriyor :9:

Son düzenleme:
Şimdi kapalı kesimi erdoğancılar olarak tanımlıyor ya halk o zaman neden bu güne kadar o erdoğancılar sokaklara dökülüp eylemcilik yapmadı, tencere tava almadı. üniversitelere alınmayan onlar, herkesce dışlanan onlar, öcü denen onlar ama kimsenin malına mülküne tecavüz etmeyen yine onlar. Bu onların ne kadar onurlu ve kaliteli hatta akıllı insanlar olduğunu kısacası doğru tarafta olduğunu gösteriyor. Çocuğunu evde komşuya bırakan kadınlar eyleme gitti, bayıldı bir sürü erkek içinde, belkide yaralandı... peki bu kadın çocuğuna nasıl anlatacak bunu. Ben vatanı kurtarmaya gittim polisler yaraladı benimi diyecek. çocuk polis devlet düşmanı olarak büyüyecek. kendi akılları olmayan başkalarının gazına gelip kendini rezil eden bir kaç topluluk işte. Çok yazık bir sürü insanın malına zarar verip vatanı kurtarmaya gittim diyen insanlara çok yazık.

Hay ağzını öpeyim!
Asıl direnenler evinde bu olayları izlerken sabredip yaygara koparmayanlar.
Kavga gürültüyle hiç bir yere varılmaz bu durumdan sadece türkiye zarar gördü bizim caddedeki manavın camını kırdılar okula gidip gelirken beklediğim durak yok artık halkın malına zarar verenleri hiçbir şekilde destekleyemem!

Gürültü yüzünden çocuğunu uyutamayanlar hastaları rahatsız edenler uyuyanları uyandıranlar bu hakkı nasıl ödeyecek bu mu demokrasi anlayışı?

Bir an önce bu rezillik son bulsun!

Konuyu siyasete, giyim kuşama getirmeyin lütfen, burası BDV, konuyu açan kardeşimiz annesiyle babannesi arasındaki tartışmayı yazmış, olayın özü bu...

Hay ağzını öpeyim!
Asıl direnenler evinde bu olayları izlerken sabredip yaygara koparmayanlar.
Kavga gürültüyle hiç bir yere varılmaz bu durumdan sadece türkiye zarar gördü bizim caddedeki manavın camını kırdılar okula gidip gelirken beklediğim durak yok artık halkın malına zarar verenleri hiçbir şekilde destekleyemem!

Gürültü yüzünden çocuğunu uyutamayanlar hastaları rahatsız edenler uyuyanları uyandıranlar bu hakkı nasıl ödeyecek bu mu demokrasi anlayışı?

Bir an önce bu rezillik son bulsun!

devletin bankasına engellinin simit tezgahına zarar vermenin protestoyla ne alakası olabilir rejime kızıp gezi parkına giden ünlülerin hangi özel hayatları kısıtlanmıştır.haftada binlerce lirayı cebine indirenler yada emperyalist gördükleri devletin banka reklamında oynayıp milyonları cebine atanlarmıdır rejime kızanlar ,biraz gerçekçi olalım kimsenin derdi ağaç değildir birileri bu olayların fitilini ateşledi ve şimdi kenara çeklimiş ellerini sıvazlayıp sonuç umuyorlar yazıkki olan yine masum vatandaşın cebine olacak çünkü 70 milyonluk zarar hepimizin cebinden çıkacak

Biri özel mesaj yazmış profilinizde evli yazıyor anne babaanneden bahsediyorsunuz konu fake mi diye 100 mesaj sınırı olduğu için buradan cevaplıyorum soru işaretleri kalmasın.

16 yaşındayım, babaannemle yaşıyoruz. Konu fake değildir diğer konumdanda babaannemin nasıl biri olduğunu görebilirsiniz amacım ortalığı karıştırmak değil bir nevi içimi dökmek rahatlamak diyeyim profilimdeki bilgiler doğru değil ne yalan söyleyim gelişigüzel işaretledim çünkü bir an önce konumu açmak istiyordum.

Kimse beni kaale almadığı için çok dolmuşum patlıyorum ortalığa :D

Sen babannenle annen arasındaki tartışmayı yazmışsın, bunda bir sorun yok:34: ben konuyu siyasete çekmeye çalışanları uyardım.
Eğer uyarı dikkate alınmazsa siyaset yapılıyor gerekçesiyle kapatmak zorunda kalırım çünkü burada siyaset yasak.

Allahim kv ile gelin aradina bi tencere tava girmemisti o da oldu.

Hangi dusunceye sahip olsada insan baska insanlari rahatsiz etmemeli.

Dun annemlerde cay iciyorduk. Saat 21:00 da basladi kornalar,tencere kepceler,borozanlar vr ahenkle kulaga hos grlen davullar.....

Sonrasinda saat 23:00 siralarinda bu seslere ek olarak insan sesleri.... Yol kenarina ciktik yuruyus yapiyorlar ve bagiriyorlar. Bizim yanimizdan gecerken agza alinmayacak kufurler ve hakaretler.....

İnsanlar herhangi bir gorusu isavunabilirler ya da istemeyebilirler ancak bu basks insanlarin haklarina tecavuz,istedigini dayatma,ulkeyi yikma bolme,gurultu ve cevre kirliligine ve hatta aile ici huzursuzluga getiriliyorsa yanlis adimlar atiliyor
demektir.

Bir seyin eylemi yapiliyorsa savunulan tezleri ortaya koyup akliselim bir sekilde anlatilmasi daha mantiklu degil midir?

Agaclarin ve binalarin yakilip,kaldirim taslarinin yerlerinden sokulup,atmlerin bosaltilip,sadece bulundugu semtte dukkani olan esnafi zarara ugratilip,sosyal medyadan akilalmaz seneryolarin yazilip gercekmis gibi gosterilmesi bir parkin yok olmasindan cok ulkeyi ikiye bolme planidir.

Ne dusunce ozgurlugu ne de saygi kalmis bizlerde.... Kardesi kardese dusman etmeyi cok iyi beceriyorlar ve ulkemizi ikiye boluyorlar....

Acaba eylemler sirasinda ulkemiz kac milyon lira zarara girdi..... Bunlari savunanlarin isi ulkemizi 50 belkide 100 yil geriye goturmek....

Tam da teror bitmisken
Tam da imf ye borc bitmisken
Tam da ucuncu koprunun adi Yavuz SUltan Selim olmusken.....

Acikcasi olaya ulkemin nadide insanlari bilmedikleri bir sekilde dahil olmustur....

Son olarak esimle ben cok zit iki siyasi gorusu savunuruz ancak herzaman dusuncelerimize sonsuz saygimiz vardir cunku dayatmayla zorla bisey elde edilemez.ulkeni zarara ugratarak vatan kurtariliyorsa yasayalim gorelim....

Not:elimden geldigince siyaset yapmamaya calistim ama editorlerim cok dolmustum burada en kibar dille yazmaya calistim.ulkemin hali cok vahim....yok yerden baslayan bir eylemin bu hali almasi icimi acitiyor....saygilarimla.....

Biri özel mesaj yazmış profilinizde evli yazıyor anne babaanneden bahsediyorsunuz konu fake mi diye 100 mesaj sınırı olduğu için buradan cevaplıyorum soru işaretleri kalmasın.

16 yaşındayım, babaannemle yaşıyoruz. Konu fake değildir diğer konumdanda babaannemin nasıl biri olduğunu görebilirsiniz amacım ortalığı karıştırmak değil bir nevi içimi dökmek rahatlamak diyeyim profilimdeki bilgiler doğru değil ne yalan söyleyim gelişigüzel işaretledim çünkü bir an önce konumu açmak istiyordum.

Hehe bi coknnormal burda birkac merakli melehat var arastirirlar bir acik bulmak icin can cekisirler kendilerini acayip kaptirmislar yani dedektif gibi komik insanlar iste:D:D:D:D:D:D

Kimse ne derse desin ben bu olanları desteklemiyorum desteklemicemde.

Her tarafı yakıp yıktılar sokağa çıkmaya korkuyorum duraklar devrildi otobüsler parçalandı böyle eylem mi olur sosyal medyada hiç gösterilmiyo bunlar nedense göstericiler sütten çıkmış ak kaşık polisin dağıttığı yerleri topluyoruz diye fotoğraf paylaşıyolar tey allahım ya iş öyle bi boyuta ulaştı ki sanki polis geldi hiç bişey demeden yoldan geçenlere vurdu gaz attı sen gidiyosun polis arabasına vuruyosun hadi gel hadi gel diyosun gazı yiyincede bana gaz attı kafam gözüm şişti...

Tek istediğim BARIŞ! Dağılsın bu gruplarda milleti rahatsız etmeye hakları yok! Üstelik saatlerce ben tayyip istifa çan çan seslerini duymak zorunda değilim.

Onlardan tek bi ricam var mümkünse giderken babaannemide götürsünler.

Bu kadarcık mı devam etseydiniz biraz daha hazır fırsat bulmuşken:)))

Babanne bahane, eylemcilere olan "nefreti" dışa vurmak şahane...

Back
X