- 29 Mayıs 2021
- 14.362
- 93.429
- 548
- 36
- Konu Sahibi gixxer_600
Evin temizliğini neden bu kadar sahipleniyorsunuz?Evet haklısınız,36 yaşına gelmiş bir adamdan bu tür davranışlar beklenmez..Yalnız hayat daha önceki gün fıtıklı boynunuzla eğile doğrula temizlediğiniz salondaki halıdan kanepeden ertesi sabah salça lekesi,yağlı bulgur,tuvalatten kaka kalıntısı,küvetten kir lekesi kıvrık kıl temizlemek için de çok kısa..Çocuğun bakımına zaten bir katkısı yok,bir şey bekleyen de yok ama vicdanı olan kimse de böyle eziyet etmez. Ayrıca ben kendi abimden neden nefret edeyim ki? Burada “ondan nefret ediyorum” diye bir şey yazmadığım halde (kaldı ki nefret etsem kırılır mı üzülür mü diye zaten asla düşünmez direkt kavga çıkartıp yüzleyerek çirkefleşerek sorunumu çözerdim) birkaç üyeden “ondan sıçan gibi bahsetmişsin kesin nefret ediyorsun” tarzı yorumlar gördüm..Gerçekten kimse yaşamadan bilemez..Yaptığı birçok haksızlığı,düşüncesiz birçok davranışını zaten abim olduğu için sineye çekiyorum,ee bana evini açmış yanına sığdırmış diye şu devirde 5 kuruş almadan çocuğunada bakıyorum.Bakıcı tutsa böyle mi olacak?Hem para verecek hem aklı kalacak…Her şeye sabredip sineye çekemem maalesef bende insanım.
Temizlikçi geliyormuş, olduğu kadar, elzem durumlarda üstten yapın geçin.
Yeğeninize en güzel şekilde bakıp gerisini çok düşünmeyin.
Abiniz için gece yemek konusunda da kalane yemeklerden ve varsa tatlıdan bölmeli tabaklar oluyor onlardan alıp koyun. Senin için hazırladım tek tek zor olmasın dersiniz.