tensel cinsel birşeyler yaşadıktan sonra aşk sevgi gelir mi?

ablamin bu konularda hic unutmicam bir sözü vardi "sen cok özelsin. asla kendini bu gibi tiplere layik görecek kadar degersiz sanma"

Ooo epey bir saçma olmuş.Sakın seni
kandırmasına izin verme.Hiç duymadım böyle saçma birşey.

:)

önce aşk sevgi gelir ardından cinsel yakınlaşma...
ama şu da bir gerçek, cinsel yakınlık insanı daha da bir bağlıyor, aşkı arttırıyor. ( olan aşkı arttırıyor )

teklife gelince işte tam da bunu yapın kafasına kafasına....

Senin bu soruyu sorman bile saçma. Aklı sıra seni kullanacak ki evet dedin mi zaten gözünde peynirsin erkeğin. böyle bir şeye niye evet desin ki kadın ?

Adam yaşasım tamam eee olmadı ne olacak aşk yokmuş ondan mı diyeceksin ?

ağzının payını vermek en mantıklısı :)
ama yazdıklarından çok emin
kaç kişiye dedin dedim
herkese bunu diyorum demişti :)
gerçekten bu erkekler bazen hadlerini çok aşıyolar

Dünden razı olanlarda var yoksa herkese bunu söylemez taktik değiştirir.

sorunlu mu bu arkadaş o da ne demekmiş öyle ten uyumuna göre mi aşık olacakmış, benim bildiğim önce iki insan aşık olur, nişanlanır, evlenir de tenleri değer birbirine bak sen şu hınzıra istediğini elde etmek için öyle konuşmuş canım sakın kanma, aşık olacak olan adam olur, aptal mı sanıyor bu seni yahu çok kızdım bak şimdi

kanma sakın kadınlar genelde hoslandıgı asık oldugu erkegi gozunde buyutur dediklerine inanır maalesef erkeklerde bunu cok guzel kullanıyorlar goruldugu uzere

şaka mı bu yaa? nasıl bir soru bu.. hadi o kendini uyanık sanan adam bunu sordu utanmadan da, sen ne diye ne yapsam diye düşünüyorsun daha?? kır kafasını.. bir daha da yüzüne bakma..

olumlu olumsuz cevap yazan herkese teşekkür ederim.
bu şahsiyete dün mesaj attım netten
senin kız kardeşin olmadığı için bu kadar rahat konuşuyorsun
karşı taraf incinir mi üzülürmü kendisini nasıl hisseder düşünmüyorusun
açık sözlü olmanında bi adabı vardır anlaşılan sende kişilik bozukluğu var.
şu an bana yada bi başkasına söylediklerini ilerde kızınada söylerler
okumak nasıl can yakıyosa yaşamak ta can yakar.
başına gelmeden bilemezsin bi kaç sene yüzüme bakacaksın okulda
çok merak ediyorum suratıma bakacak yüzün var mı kaldımı
diye mesaj attım
bana senin bana aşık olduğunu biliyorum
insanlar melek değil bunu hissettirmek istedim
sana söylediklerimi de herkese söylemem değerini bil
herkese inanma yazmış engelledim sonrasında zaten
ve şimdi daha rahat ve arınmış hissediyorum..

emin ol ileride hiç pişman olmayacak kendinle gurur duyacaksın ...

Her şey Friends with Benefits'te ki gibi işlemiyor burası gerçek hayat

Cinsellikten sonra arada aşk,hoşlanma,bağlanma olmaz.Eğer başından beri senden hoşlanmadıysa geyşası da olsan fayda etmez.Cinsellik aşktan önce değil sonra gelmelidir.İnsanlar birbirlerini yeteri kadar sevip,tanıyorlarsa cinsellik yaşanmalıdır.

tam tilkiymiş.

aşkta ihtimal mi olurmuş .

klasik yalanlar
başkasına yapmam etmem söylemem
değerini bil!.

anlaşılan kendi sevgim gözümü karartmış.
yada başkalarından destek almak istedim galiba
yada bana çok zor geldi kabullenmek..

İnsan birşey hissetmediği biriyle tensel birleşmede yaşasa cinselliğede çeviirse trafoda taksa bence imkansız öyle birşey. Resmen kuzuyu kurda teslim etmek istemiş aklınca kendinide zeki sanmışş. Bence yüzüne bile bakma. İstediğini alıp çekip gider sonra sana bi mesaj atar ksuura bakma seninle birşeyler yaşayamayacağım malum cinsel birleşmemiz beni etkielemdi hurafeden baska bısey değilmiş diye.. bence iyi düşün. sana başkasımı yok allasen.

saçmalamasın Allah aşkına. Sakın denıyım bıle deme.

Allah korusun yarın bırgun nişanlanırsın da buraya başlık acarsın kız değilim ama nısanlım bılmıyor dıye

saçmalamasın Allah aşkına. Sakın denıyım bıle deme.

Allah korusun yarın bırgun nişanlanırsın da buraya başlık acarsın kız değilim ama nısanlım bılmıyor dıye

yok artık daha neler allah korusun o kadar da uzun boylu değil..
istediği sadece tensel birşeylerdi dokunacakmış öpecekmiş felan filan..
hayatıma giren isan sayısı az olduğu için erkekleri tanımıyorum ben merak ettiğimi sordum..afedersiiz çocukla yatıcam demedim tensel birşeylerden sonra aşk gelir mi dedim..hepsi bu beraberlik ne demek yaf..allah korusun evlenmeden etmeden..töbee töbee

Olmaz öyle şey ya.bu erkekler iyice aşmışlar kendilerini artık pazarlık yapıyorlar baksana benimle ilişkiye girersen seninle sevgili oluruz hesabı. kanma sakın böyle şeylere !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…