biryıldan fazladır tanıdığım ve hoşlandığım kişiden yaklaşık üç gün önce şu mesajı aldım.
gel seninle tensel yani cinsel birşeyler yaşayalım belki ardından sevgi ve aşk gelir bunu ikimizde bilemeyiz
ama istemezsen tmm ısrar etmeyeceğim ama seninle birşeyler yaşamak istiyorum.sevgi ve aşkın aramızda olmayacağına
emin olamayız değilmi yazmış..
sormak istediğim şey şu cinsel birleşme haricinde tensel bişiler yaşayan insanların arasında sevgi yada aşk doğma ihtimali varmıdır?
afedersiniz ben kötü kadınlardanmıyım beni ne sanıyosun yazdığımda bana hoşlanmadığımı beğenmediğimi söylediğimi sanmıyorum dedi..
onunla cinsellik yaşamayı düşünmüyorum ama başbaşa konuşmak onu anlamak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
not: daha önce bi topik açmıştım ve orda belirtmiştim kendisi bana sevmediğim hoşlanmadığım kişilerle sadece cinsellik yaşarım demişti diye fikirlerinizi sormuştum.sonra nette okuduğunu sandım ama yanılmışım afedersiniz..
Yani eğer çocuğun bu attığı mesaja inanırsan çocuğun seni kullanması sana yarar!!Yahu adam resmen seni bi kulllanıyım gel de yazmış daha nasıl açık söylesin..Seni sevmiyorum ama sevişebiliriz demiş kısaca.Sen bu mesaja karşılık bir daha beni arama sorma bei ne sandın yazmadın bide üstüne bize soruyorsun PEESSS doğrusu
Aslında bu cinsel bir şey yaşamakla alakalı değil, geçen süreyle alakalı. Süre ne kadar uzun olursa; birbirinizi o kadar tanır, o kadar sever, bir o kadar da alışırsınız.
seviştikten sonramı anlıyacakmış sevip sevmediğini sizi kullanacak sonra da ben elektrik alamadım arkadaş kalalım mı diyecek. sizi seviyosa sevgili olurdunuz önce. o sevgiyle yaşanır bişeyler. ama gerçek seven evlenmeyi bekler..
yok artık daha neler allah korusun o kadar da uzun boylu değil..
istediği sadece tensel birşeylerdi dokunacakmış öpecekmiş felan filan..
hayatıma giren isan sayısı az olduğu için erkekleri tanımıyorum ben merak ettiğimi sordum..afedersiiz çocukla yatıcam demedim tensel birşeylerden sonra aşk gelir mi dedim..hepsi bu beraberlik ne demek yaf..allah korusun evlenmeden etmeden..töbee töbee
sen hoşlandığın için böyle duygusal düşünüyosun canım ama böylelerinin napacağı belli olmaz. belki tam beraberlik olmaz ama yine de kendini tatmin etmek için seni kullanması da kötü. o herkese diyodur bunları. asıl sevdiğine dememesi lazım.
ay ne saçmalamış yaa. hayır yalanlarla kandırmaz zahmetine bile katlanmamış hiç bişeyler hissetmediğin bi insanla yakınlaşabilir misin.olmaz ki insanın doğasına ters.
ay ne saçmalamış yaa. hayır yalanlarla kandırmaz zahmetine bile katlanmamış hiç bişeyler hissetmediğin bi insanla yakınlaşabilir misin.olmaz ki insanın doğasına ters.