tensel cinsel birşeyler yaşadıktan sonra aşk sevgi gelir mi?

Yani eğer çocuğun bu attığı mesaja inanırsan çocuğun seni kullanması sana yarar!!Yahu adam resmen seni bi kulllanıyım gel de yazmış daha nasıl açık söylesin..Seni sevmiyorum ama sevişebiliriz demiş kısaca.Sen bu mesaja karşılık bir daha beni arama sorma bei ne sandın yazmadın bide üstüne bize soruyorsun PEESSS doğrusu

Aslında bu cinsel bir şey yaşamakla alakalı değil, geçen süreyle alakalı. Süre ne kadar uzun olursa; birbirinizi o kadar tanır, o kadar sever, bir o kadar da alışırsınız.

seviştikten sonramı anlıyacakmış sevip sevmediğini sizi kullanacak sonra da ben elektrik alamadım arkadaş kalalım mı diyecek. sizi seviyosa sevgili olurdunuz önce. o sevgiyle yaşanır bişeyler. ama gerçek seven evlenmeyi bekler..

sen hoşlandığın için böyle duygusal düşünüyosun canım ama böylelerinin napacağı belli olmaz. belki tam beraberlik olmaz ama yine de kendini tatmin etmek için seni kullanması da kötü. o herkese diyodur bunları. asıl sevdiğine dememesi lazım.

ay ne saçmalamış yaa. hayır yalanlarla kandırmaz zahmetine bile katlanmamış hiç bişeyler hissetmediğin bi insanla yakınlaşabilir misin.olmaz ki insanın doğasına ters.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…