• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tensip zaptı hazırlandı ??

Selin1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
12
3
1
35
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 6 ay önce eşime boşanma davası açtım fakat eşim cezaevinden firar durumda 8 aydır falan adresi nerede olduğu belli değil. Durumum olmadığı için barodan avukat tuttum ekim ayında davayı açtık. Yaklaşık 3 aydır e devletten baktığımda tensip zaptı hazırlandı yazıyor duruşma günü hala verilmedi. Bu kadar uzamasının nedeni nedir acaba duruşma günü ne zaman belli olur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 6 ay önce eşime boşanma davası açtım fakat eşim cezaevinden firar durumda 8 aydır falan adresi nerede olduğu belli değil. Durumum olmadığı için barodan avukat tuttum ekim ayında davayı açtık. Yaklaşık 3 aydır e devletten baktığımda tensip zaptı hazırlandı yazıyor duruşma günü hala verilmedi. Bu kadar uzamasının nedeni nedir acaba duruşma günü ne zaman belli olur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Davalı eşe tebligat yapılamamıştır. Siz de yazmışsınız ya adresi belli değil diye.

Anlıyorum peki ne kadar sürer böyle yapılamayacağı ortada adresi belli değil yakalanamıyor da belli bir süresi yokmudur yani illa tebligata cevap gelmesi için bekleyecekmiyim ben

Bulunamazsa ilanen tebligat yaptırın. Hükümlü oldupu için muhtar tebligat alsa bile geçerli olamz. Avukatınız ilgilenecektir

Avukatıma ilanen tebligat konusunu bahsedicem teşekkür ediyorum cevabınız için. Özür dileyerek birşey sormak istiyorum avukatmısınız konuyla ilgili baya bi bilgiye sahipsiniz de

Back
X