• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepeden Duvak Modası

ben de kısmetse ağustosta gelin oluyorum ve tercihim balerin topuzu ve rahibe duvak olacak. beyaz gelinlik batı kültürü olduğu için biraz onların gelinlerini incelemekte fayda var diye düşünüyorum. inceleyince de hepsinin tepeden duvak kullandığını görürsünüz. biz işin içine doğulu yanımızı katıp abarttıkça abartıyoruz ve bence hoş olmuyor. bana göre gelinin makyajı da takısı da saçı da sade olmalıdır. hele makyaj konusunda iyi kuaför bulmak çok zor, güzelim gelinleri çirkinleştiriyorlar.
balerin topuz kolay olduğu için duvağıma göre saçımı evde kendim yapabilirim. sağolsun yabancı bir arkadaşım arkadaşım topuz için sünger ve spiral tokalardan getirdi. bu spiral olanlar türkiye'de yok, en azından ben görmedim. döndüre döndüre saçınıza sokuyorsunuz ve saçı inanılmaz tutuyor, tel tokalarınızı çöpe atarsınız o derece.
merak edenler için link koyuyorum;
https://www.google.com.tr/search?q=spin pin&hl=tr&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6qdKVIzmF4bnatKVgtgN&ved=0CAYQ_AUoAQ
tutuuuummm senııı harikasınnn

Bence gelinliğe tepeden duvak daha hoş oluyor. öbür türlü kuyruk gibi arkadan çıkıyor duvak belli belirsiz bence bir gelin duvağı ile ön planda olmalı. zaten söz, nişan vs gibi evlilik öncesi törenlerde saçımız ön planda oluyor. gelinlikte de duvak ön planda olmalı bence ama bergüzar korel vs bazıları hakikatten de çok abartılı yaptırıyor. herkesin zevki farklıdır ama bence duvak ön planda olmalı.... bazı hoşuma giden modeller var...
RahibeDuvak_Poster.webp
RahibeDuvak_Poster.webp
RahibeDuvak1.webp
RahibeDuvak1.webp
TepedeDuvakModelleri8.webp
FB_IMG_1434215623840.webp
60694_379844352098736_338336220_n.webp

zaten dikkat edilirse bütün kraliçelerin,prenseslerin ya da asil ailelerden gelenlerin duvakları hep tepedendir...çünkü tepeden duvakla gelin,geline benziyor...gelini gösteren saç değil duvaktır,gelinliktir...ikisinin seçimide çok önemli...saç gayet sade olmalı duvakla göstermeli kendini gelin....bakıyorum gelinlere bir arkadaş demiş geçmiş sayfalarda,pavyondan çıkma gibi diye,aynen öyle saçlar,makyajlar....olmuyor,gelin,gelinlikten çıkıyor,abarta abarta bir hal oluyorlar...

ben tepeden yaptırıcam inşallah...bayılıyorummmm:KK16:
kesnilikle size katılıyorum

Bergüzar hanımın duvağı fazla yukarı takılmıştı, o kadar kabarık duvak biraz daha aşağı takılsa daha güzel dururdu.
Ben de tepeden duvak seviyorum (kafatasının tam tepesi değil tabi :KK37: ).
Topuz altına takılan duvakları sevmiyorum, kuyruk gibi duruyor.
Hele sıkı ve yüksek duran topuzların altına takılanları hiç beğenmiyorum, gelinin saçı örümceğin arka boğumu gibi duruyor yahu :KK52:
Gelin damat arası boy farkını azaltmak adına örümcek poposu gibi bir topuz yerine hafifçe yukarı takılmış bir duvak daha asil duruyor bence..

Gelin saçında ve makyajında abartıya karşıyım. Zaten bir arkadaşın da daha önceden yazdığı gibi kraliyet ailelerinin düğünlerinde bile sadelik vardır.
Açın googlea yazın royal weddings brides diye.. Bir tane bile bizdeki klasik gelin görünümü yok..
Çılgın saç modelleri, 3 kilo makyaj vs. disko için uygun olur evlendiğiniz gün için değil :KK14:
:))) Fotoğrafçıyım, alttan takılan duvaklar karşıdan çekilen fotoğraflarda hiç görünmüyor ve olduğundan en az beş yaş büyük gösteriyor gelinleri, ben bu nedenle uyarıyordum herkesi ama şu örümcek benzetmesi beni benden aldı. :))) Sanırım her çiftlerle yaptığım görüşmede aklıma gelecek. :)))))

Back
X