tepetaklak gelen bir hayata sahit oluyorum

Yok cok şükür nişanlımla bu konuda ayni fikre sahibiz.
Bir yere bagli olmadan haklinin yaninda olabilecegimizi dusunenlerden..
gecmez muhtemelen yasayacagiz hep birlikte surecin gecerken bizlere neler bıraktığıni.. ortada kalan bir bebek var bu beni üzen en cok..
Zeynones, detaya girmeden söylesene şunu.
Yani biri tutuklanmış çocuk ortada kalmış herhalde? Allasen ya, bu ne part part.
Biz de merak ediyoruz

Yok cok şükür nişanlımla bu konuda ayni fikre sahibiz.
Bir yere bagli olmadan haklinin yaninda olabilecegimizi dusunenlerden..
gecmez muhtemelen yasayacagiz hep birlikte surecin gecerken bizlere neler bıraktığıni.. ortada kalan bir bebek var bu beni üzen en cok..

Tamam simdi anladik. Biri yakalandi ve evli bebegi var. Yazik Allah islah etsin. Siz yakinsiniz madem fikirleri ne? Nasil boyle bir sey yapmislar bilirsiniz..

Darbecilerden biri nişanlınızın ailesinden..
Tutuklandı ve bebeği var..
Bu mu?
Söylediniz sayılır zaten, neden apaçık yazmıyor da böyle tepki çekiyorsunuzki.
Sonuçta içim acıyor rahatlamak istiyorum diyorsanız, yazın rahatlayın işte...

Neyse..

Konu silmek kural dışıdır..
Konusuz konu nasıl açılır ki..

Tamam simdi anladik. Biri yakalandi ve evli bebegi var. Yazik Allah islah etsin. Siz yakinsiniz madem fikirleri ne? Nasil boyle bir sey yapmislar bilirsiniz..

aynen.. geçmişteki düşünceleri ve davranışları bu şekildeydi ancak son 3 yıldır farklı olduğunu ifade ediyorlardı. bu yüzden şaşkınlık yaşamam bir yana üzülmem bir yana..
hala eskisi gibilerse hak etmişlerdir ancak insan birinin yanlış yaptığını bilse dahi üzülebiliyormuş @Bilgece

Darbecilerden biri nişanlınızın ailesinden..
Tutuklandı ve bebeği var..
Bu mu?
Söylediniz sayılır zaten, neden apaçık yazmıyor da böyle tepki çekiyorsunuzki.
Sonuçta içim acıyor rahatlamak istiyorum diyorsanız, yazın rahatlayın işte...

Neyse..

yazsak da ayrı sıkıntı.. konunun kapatılmasını rica ettim zaten. baştan hataydı yazmam.

İnsanlar hata yapabilir. Bazısı büyük bazısı küçük. Bazı hatalar sadece insanın kendini etkiler bazısı 75 milyonu. Ama insan oğlu iste şaşıyor. Allah yine de ailesine sabır versin karıısna çocuğu yetiştirmek için güç versin. Birde bu siyasi olayların içi dışı çok farklı. Olan olmuş ne diyelim Allah şaşırtmasın

Isin kötü tarafi taban tabana zıt düşündüğüm bir olayin icerisinde ona yanlis yaptiklarini dusunduklerime üzülüyorum. Cok ilginc ve cok kötü bir durum.
bu hale neden geldik demekten alamiyorum kendimi
Evli bir arkadaştan tavsiye;eşinle/nişanlınla/sevgilinle asla siyaset konuşma:(

Isin kötü tarafi taban tabana zıt düşündüğüm bir olayin icerisinde ona yanlis yaptiklarini dusunduklerime üzülüyorum. Cok ilginc ve cok kötü bir durum.
bu hale neden geldik demekten alamiyorum kendimi
Allah milletimizin yardımcısı olsun...umarım yanlışını çok geç olmadan farkeder o kişi/ler

Back
X