• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki vermelimiyim.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Esim 3 gun sonra yurtdisina cikiyor. 10 gun kadar kalacak. 5 yasinda oglum var. Babasina cok duskun. Babaannesini de cok sever. Bende kv cagirdim. Gelin esim yokken biz de kalin. Arkadaslik edersiniz diye . Tamam dedi gitmeden 1 gun once gelirim demisti. Amabugun ogrendim ki gelmiycekmis. Nedeni ise kaynim anne ben ilgilenemem seninle esimin teyzesi burada olucak demis. Kv alinmis bu duruma gelmekten vazgecmis. Bunlari bana esim anlatti. Ee bir anlam veremedim. Bize gelecekti. Torunu ile ilgilenecekti. Diger oglu istememisse istemesin. Sen oglun gidiyo biz yanliz kalmayalim diye gelicektin. Torununla ilgilenecektin. Ee ben sana kotu gelin olamiyorum. Ohhhh eltim hakkindan geliyor seninnn... yazip rahatlamak istedim.

Bi anlam kuramadim size gelmiyor mu zaten

Bende cozemedim durumu. Gelip bizde kalicak. Heralde buyuk oglunun oyle soylemesine bozulmus.

Size gelmesinden büyük oğluna neymiş
Acaba bizede gelir diye mi öyle demiş

Kaynim da soyle dusunmus olabilir. Esim burda olmuycak. Kv buyuk ogluna da gitip kalmak isterse gelip kaynim almak zorunda .ve evlerinde misafir olucak diye oyle soylemistir heralde.

Bende cozemedim durumu. Gelip bizde kalicak. Heralde buyuk oglunun oyle soylemesine bozulmus.

Büyük oğlu ile ayni şehirde mi yaşıyorsunuz? KV başka yerde mi. Çok saçma canı gelmek mi istemedi acaba. Sanki onun evine gidiyor ne ilginç. Başkaları var kv kapısına yaklaştırmaz. Annemin arkadaşı kadın oğlunun evine gitmiyor. Gelin surat yapıyor diye.

Kv valide kotu niyetli bir kadin degil. Yanimda olsa fayda saglar bana. Oglumla ilgilenir bana arkadaslik ederdi. Bozuldjm ben de bu duruma.

Ben hep iyi niyetli yaklasirim kv. Onun da bir zararini gormedim. Bazi garip huylari vardir ama cok onemsemem ben. Sonucta kotu niyetli bir kadin degil.

Kv valide kotu niyetli bir kadin degil. Yanimda olsa fayda saglar bana. Oglumla ilgilenir bana arkadaslik ederdi. Bozuldjm ben de bu duruma.

O zaman canım sen ara kV yarın anne lütfen gel de oğlumada banada senlik olursun de kesin gelir. Hani oğlu öyle demiş ama sizden de bi tepki bekler ama iyi niyetli

Büyük oğlu ile ayni şehirde mi yaşıyorsunuz? KV başka yerde mi. Çok saçma canı gelmek mi istemedi acaba. Sanki onun evine gidiyor ne ilginç. Başkaları var kv kapısına yaklaştırmaz. Annemin arkadaşı kadın oğlunun evine gitmiyor. Gelin surat yapıyor diye.
Kaynim ile ayni sehirdeyiz. Kayinvalide baska bir sehirde yasiyor.

O zaman canım sen ara kV yarın anne lütfen gel de oğlumada banada senlik olursun de kesin gelir. Hani oğlu öyle demiş ama sizden de bi tepki bekler ama iyi niyetli
Yarin ariycam kesin. Kaynim oyle birsey demisse ayip etmis zaten. Kadin baska sehirde ayda yilda bir gelir zaten.

Kaynim ile ayni sehirdeyiz. Kayinvalide baska bir sehirde yasiyor.

Kaynın ona gitmek ister diye düşündü. Onceden yolunu yaptı demek ki. Alınmışsa ona gitmezdi size gelmemesi saçma. Seni de anlıyorum 10 gün yalnız kalmak istemiyorsun sanırım.

Kaynın ona gitmek ister diye düşündü. Onceden yolunu yaptı demek ki. Alınmışsa ona gitmezdi size gelmemesi saçma. Seni de anlıyorum 10 gün yalnız kalmak istemiyorsun sanırım.[/QUOTE gelse oglum icinde iyi olucakti. Sever babaanneyi . Babasinin yoklugunu aramazdi. Ama kotu gelin olsaydim eltim gibi eve almasaydim inanin daha cok saygi duyup severdi. Eltim den korkuyor kv.

Biz tanimiyoruz k.validenizi ama diger oglunun soyledigine cok kirildiysa mantikli dusunememis olabilir.Sizlik bir durum oldugunu sanmiyorum.

kayınvalide kurunun yanında yaş olarak sizi de yakmış, çok bilinçli yaptığını düşünmedim ben. oğluna kırılmış, ona trip atacağım diye olan size olmuş. gerçi size gelip oğlunu hiç arayıp sormasa daha büyük trip olurdu ama düşünememiş.

O zaman esinde arasin anne sen bize gelmiyecek miydin neden abimi ariyorsun diye sorsun belki oradada kalacakti bir iki gun o yzden bozuldu

Vih. Millet kvalidem sole bi yere gitsinde rahat edeyim diye dualar eder hatun sen gelmedi diye aliniyon milyonda birsiniz okuyun kendinize :)

Back
X