• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki vermelimiyim.

Ne güzel bir ilişkiniz var kayınvalidenizle, çok imrendim, nazar değmesin. Siz arayıp ısrar edin. Eltiniz doldurmuş eşini, çok belli. Kayınvalidenizi ve çocuğunuzu da alıp gezin tozun her gün. Kayınbirader vicdan yapıp ararsa da "çok meşgulüz, geziyoruz, sana vakit ayıramayız" dersiniz.

Demek ki pasif biri, diğer oğlu ne alaka sizin eve gelecek kadını engelliyor onu anlamadım da... Eğer kötü niyetli değilse, hoş karşılamadım son yazdıklarınızı onu da bilin. Millette ne kayınvalideler var, bence gelmediği için trip atmanıza şükredin.

Aradim bu sabah gelemiycem kizim dedi. Baban rahatsizlandi dedi. Ben de cok israr etmedim..olan ogluma oldu. Cocuk 1 hafta babaanne gelicek diye seviniyodu.

Esim 3 gun sonra yurtdisina cikiyor. 10 gun kadar kalacak. 5 yasinda oglum var. Babasina cok duskun. Babaannesini de cok sever. Bende kv cagirdim. Gelin esim yokken biz de kalin. Arkadaslik edersiniz diye . Tamam dedi gitmeden 1 gun once gelirim demisti. Amabugun ogrendim ki gelmiycekmis. Nedeni ise kaynim anne ben ilgilenemem seninle esimin teyzesi burada olucak demis. Kv alinmis bu duruma gelmekten vazgecmis. Bunlari bana esim anlatti. Ee bir anlam veremedim. Bize gelecekti. Torunu ile ilgilenecekti. Diger oglu istememisse istemesin. Sen oglun gidiyo biz yanliz kalmayalim diye gelicektin. Torununla ilgilenecektin. Ee ben sana kotu gelin olamiyorum. Ohhhh eltim hakkindan geliyor seninnn... yazip rahatlamak istedim.

gelip 2 oglu arasında gezecekmiş anlaşılan diğeri istememiş.sizi yok saymış.

Araniz uzak degilse sen cocugunu al git gunduzleri

Aradim bu sabah gelemiycem kizim dedi. Baban rahatsizlandi dedi. Ben de cok israr etmedim..olan ogluma oldu. Cocuk 1 hafta babaanne gelicek diye seviniyodu.

Adamcağız rahatsızlanmış, düşündüğün ne hala? Şaka mısın hakkaten?

Back
X