Kimseye kesin yapmaz diyemem ama aldatma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum, çünkü yapacak olsa zaten ayrı şehirlerdeyiz.valla benim aklıma hiç hoş şeyler gelmezdi
Ne kadar olumsuz konuştunuz, evlilik niyetiyle görüşüyoruzBu ılıskı yurumez bugun patlak vermezse baska zaman bıter. Gözden uzak olan gönuldende olur.
Bende uzatmadım ama bu durumun beni rahatsız ettiğini anlasın istiyorum. Bu nedenle tepkimi dogru koymalıyımYani kızarım tabi ama fazla da uzatmazdım herhalde. Birde aranızda ki güven ve ilişki önemli.
Belki daha ağırı, bilmiyorum kafam karışıkSapsal mi sadece?
Ben yanlış olduğunu düşünmüyorumHesap sormanız yanlış olmuş.
Canım yılların tecrubesı uzaktan gorusenler hep ayrıldılar bırer bırerNe kadar olumsuz konuştunuz, evlilik niyetiyle görüşüyoruz ☺
Konu sahibi sizmiydiniz?Ben yanlış olduğunu düşünmüyorum
Hayır ama bence yanlış değilKonu sahibi sizmiydiniz?
Olabilir herkes kendi fikrini yazıyorHayır ama bence yanlış değil
Aslında sürekli istemiyorum, fakat düşünüyorum Ne kadar uzağa gitmiş tatile gitmiş ve ben sormasam söylemiyor, bunu kaldıramıyorumRahat biri belli ki. Gizli bir iş karıştırdığını sanmıyorum öyle olsa söylemez bile sizin de haberiniz olmazdı.
Kendinize “ben sevgilimin nereye gittiğini bana haber vermesini sürekli istiyor muyum, haber vermezse yapabilir miyim” diye sorun bence.
Yanıma gelecek bayramda, bu başka bir organizasyon.Canım yılların tecrubesı uzaktan gorusenler hep ayrıldılar bırer bırerhanı ben sen uzulme dıye dıyorum. Cocukta artık haber vermıyormus tatıle gıdıyor baksana rahatlıga ben kıskanc degılım ama boylede olmaz ben sana dedım demıs ama bır kadın unutmaz dememıs bence. Ayrıca tatıle gıdene kadar yanına gelseydı. Madem uzaksınız zaten.
Haklısınız. Bunun size nasıl hissettirdiğini açık açık söyleyin. Anlamayıp ikinciye aynı şeyi yaparsa da yolunuzu ona göre çizersiniz.Aslında sürekli istemiyorum, fakat düşünüyorum Ne kadar uzağa gitmiş tatile gitmiş ve ben sormasam söylemiyor, bunu kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?