Tepkimi nasıl belli etmeliyim hanımlar?

Görüştük bir kaç kez

Evet bir bağımız var hissediyorum, ama aynı zamanda kızdım bu yaptığına

Bende uzatmadım ama bu durumun beni rahatsız ettiğini anlasın istiyorum. Bu nedenle tepkimi dogru koymalıyım
iletisim çok önemli birşey..problemleri sağlıklı bir iletişimle halledebilirsiniz . şunu diyin : gittiğin yerleri gezdigin yerleri hayallerini falan benimle paylaşmalısın..madem hayatımızı birleştireceğiz böyle şeyleri vb gibi etkinlikleri paylasmamiz gerekiyor diyebilirsin ama hesap sorar gibi degil

Evet bende böyle konuşmayı düşünüyorum

bende ne hissettiğimi ve durumun ne olduğunu anlatacağım, anlarsa anla

bitmediniz gitti Ya

İşiniz gücünüz yargılamak hanımefendi, ben size burda ilişki dinamiğinizi sormadım
Evet bitmedik
İliski dinamigi sormadiniz da,siz olsaniz naparsiniz diye sordunuz ben de cevap verdim.
Seviyeyi korusaydiniz keske

Evet bitmedik
İliski dinamigi sormadiniz da,siz olsaniz naparsiniz diye sordunuz ben de cevap verdim.
Seviyeyi korusaydiniz keske
Cevaplarken ne kadar hızlı olduğumuzdan, 4 ayda sevgili olunamayacagından dem vurmayıp asıl konuya gelseydiniz daha ciddiye alabilirdim yorumunuzu

4 ayda evlenenler var ayrıca bırakın sevgili olmayı, seviyemi her zaman korurum, karşımdaki kişi belirler ona olan davranışımı

Durum buradan bakinca hic hos gozukmuyor. Il disina gidip soylememesi zaten kabul edilebilir birsey degil.. Ancak gonderdigin karikature goruldu yaptiktan sonra cevap vermemesi. Sonra da gonderdigin mesajin iletilmemesi. Hem de ta sabah donus yapmis olmasi..Bunlar cok daha can sıkıcı...

Hizli olmak kotu bir sey degildir. Ben 4 ayda sevgili de olmam evlenmem de. Siz yapabilirsiniz,bu sizi kotu biri yapmaz. Ama sorun yasarsiniz.4 aylik insanla anca birbirini tanirsiniz cunku. Dunyaya bakis acisi,zevkleri,mutlu olacagi seyleri tanirsiniz. Oylesine takilirsiniz. Sevgili olup olmayacaginiza ancak onu iyi tanidiktan sonra karar verirsiniz. Nitekim siz de boyle yapsaydiniz adamin haber vermeden sehir disina gidebilecegini gorur ve onunla farkli yapilarda insanlar oldugunuza iliski baslamadan once karar verebilirdiniz. Saglikli olurdu.

Ben seviyeyi korusaydiniz derken sevgilinizi kastetmistim, o da karsisindaki insana gore yani size gore davranisini belirlemis ve haber verme geregi duymamis,ciddiye almamis.

Evet en haklı sizsiniz, ben daha fazla sizin Engin tecrübelerinizi ve fikirlerinizi dinlemek istemiyorum

Siz ciddiye alın beni olur mu

Gizleyecek birşeyi olmasa gitmeden mutlaka haber verirdi. Erkek arkadaşlarıyla gidileb tatil ortamlarını gittiğimiz yerlerde görüyoruz az çok. Sakinliğinize şaşırdım. Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım.
Sorunuza gelince, ondan habersiz tatile gider ve gayet sakin bir tavırla “ilişkimizde bunun serbest olduğunu sanıyordum hayatım” derdim.
Gidemeyecek olsanız bile gitmiş gibi yapın. Hemen yaparsanız çakar. 1 ay sonra yapın. Yüksek bir tepki verirse siz de dökersiniz içinizde ne var ne yoksa.

İlaveten karikatürün görülüp cevap verilmemesi, sonrasının da kapalı olması sarjının bitmesinden değil, telefonunu kapatmış olmasından.

Son düzenleme:
Benim bakış açım şöyle, eğer birşey gizliyorsa zaten benim ona trip atmama, tavır yapmama, ders vermeme gerek yok, ortada bir ilişki kalmamış demektir.

Gizleyecek birşeyi olduğundan emin olsam hiç zorlamam ki

Kızarım hiç sevmem böyle hareketleri
Çocuk gibi benden izin almayacak tabi ama haber vermesi gerek
Bide msjlarına dönmüyor neti kapatmıştır
Gayet şüpheli bir durum

Adam şehirler arası yolculuğa çıktığını gizlemiş zaten daha ne gizlesin.

Kötü yorum yapmak için yapmıyorum, yanlış anlamayın lütfen. Sadece aptal yerine konmanız bir hemcinsim olarak beni üzer. Gözünüz üstünde olsun.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…