Görüştük bir kaç kezEşimde biz görüşmeye başladıktan 3/4 ay sonra bi gece arkadaşlarıyla çıkıp günübirlik tatile gitmişti. Bana gece yola çıktıklarında varmak üzerelerken çakırkeyif bi halde biz arkadaşlarla günübirlik tatile geldik demişti. Şarjı bitmişti sonrasındada. Geldikten sonra malvolmuştu. Erkek aklı ne güneş kremi, ne koruyucu kullanmadan güneşlenmişler.Ahın tuttu demişti. Önemli olan aranızdaki ilişki. Farklı şehirlerdesiniz hiç görüştünüz mü yüzyüze geldiniz mi bu önemli mesela. Aranızdaki ilişkinin boyutu önemli. Evlenmeyi düşünüyoruz demişsiniz bi msjda. Sadece lafta mı yoksa ciddi bi düşüncemi hissediyosundur. Gerçekten sevginiz güçlü bi bağınız varsa çokta dert edilecek bişey değil.
iletisim çok önemli birşey..problemleri sağlıklı bir iletişimle halledebilirsiniz . şunu diyin : gittiğin yerleri gezdigin yerleri hayallerini falan benimle paylaşmalısın..madem hayatımızı birleştireceğiz böyle şeyleri vb gibi etkinlikleri paylasmamiz gerekiyor diyebilirsin ama hesap sorar gibi degilBende uzatmadım ama bu durumun beni rahatsız ettiğini anlasın istiyorum. Bu nedenle tepkimi dogru koymalıyım
Evet bende böyle konuşmayı düşünüyorumiletisim çok önemli birşey..problemleri sağlıklı bir iletişimle halledebilirsiniz . şunu diyin : gittiğin yerleri gezdigin yerleri hayallerini falan benimle paylaşmalısın..madem hayatımızı birleştireceğiz böyle şeyleri vb gibi etkinlikleri paylasmamiz gerekiyor diyebilirsin ama hesap sorar gibi degil
Evet bitmedikbende ne hissettiğimi ve durumun ne olduğunu anlatacağım, anlarsa anla
bitmediniz gitti Ya
İşiniz gücünüz yargılamak hanımefendi, ben size burda ilişki dinamiğinizi sormadım
Cevaplarken ne kadar hızlı olduğumuzdan, 4 ayda sevgili olunamayacagından dem vurmayıp asıl konuya gelseydiniz daha ciddiye alabilirdim yorumunuzuEvet bitmedik
İliski dinamigi sormadiniz da,siz olsaniz naparsiniz diye sordunuz ben de cevap verdim.
Seviyeyi korusaydiniz keske
Hizli olmak kotu bir sey degildir. Ben 4 ayda sevgili de olmam evlenmem de. Siz yapabilirsiniz,bu sizi kotu biri yapmaz. Ama sorun yasarsiniz.4 aylik insanla anca birbirini tanirsiniz cunku. Dunyaya bakis acisi,zevkleri,mutlu olacagi seyleri tanirsiniz. Oylesine takilirsiniz. Sevgili olup olmayacaginiza ancak onu iyi tanidiktan sonra karar verirsiniz. Nitekim siz de boyle yapsaydiniz adamin haber vermeden sehir disina gidebilecegini gorur ve onunla farkli yapilarda insanlar oldugunuza iliski baslamadan once karar verebilirdiniz. Saglikli olurdu.Cevaplarken ne kadar hızlı olduğumuzdan, 4 ayda sevgili olunamayacagından dem vurmayıp asıl konuya gelseydiniz daha ciddiye alabilirdim yorumunuzu
4 ayda evlenenler var ayrıca bırakın sevgili olmayı, seviyemi her zaman korurum, karşımdaki kişi belirler ona olan davranışımı ☺
Evet en haklı sizsiniz, ben daha fazla sizin Engin tecrübelerinizi ve fikirlerinizi dinlemek istemiyorumHizli olmak kotu bir sey degildir. Ben 4 ayda sevgili de olmam evlenmem de. Siz yapabilirsiniz,bu sizi kotu biri yapmaz. Ama sorun yasarsiniz.4 aylik insanla anca birbirini tanirsiniz cunku. Dunyaya bakis acisi,zevkleri,mutlu olacagi seyleri tanirsiniz. Oylesine takilirsiniz. Sevgili olup olmayacaginiza ancak onu iyi tanidiktan sonra karar verirsiniz. Nitekim siz de boyle yapsaydiniz adamin haber vermeden sehir disina gidebilecegini gorur ve onunla farkli yapilarda insanlar oldugunuza iliski baslamadan once karar verebilirdiniz. Saglikli olurdu.
Ben seviyeyi korusaydiniz derken sevgilinizi kastetmistim, o da karsisindaki insana gore yani size gore davranisini belirlemis ve haber verme geregi duymamis,ciddiye almamis.
Benim bakış açım şöyle, eğer birşey gizliyorsa zaten benim ona trip atmama, tavır yapmama, ders vermeme gerek yok, ortada bir ilişki kalmamış demektir.Gizleyecek birşeyi olmasa gitmeden mutlaka haber verirdi. Erkek arkadaşlarıyla gidileb tatil ortamlarını gittiğimiz yerlerde görüyoruz az çok. Sakinliğinize şaşırdım. Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım.
Sorunuza gelince, ondan habersiz tatile gider ve gayet sakin bir tavırla “ilişkimizde bunun serbest olduğunu sanıyordum hayatım” derdim.
Gidemeyecek olsanız bile gitmiş gibi yapın. Hemen yaparsanız çakar. 1 ay sonra yapın. Yüksek bir tepki verirse siz de dökersiniz içinizde ne var ne yoksa.
İlaveten karikatürün görülüp cevap verilmemesi, sonrasının da kapalı olması sarjının bitmesinden değil, telefonunu kapatmış olmasından.
Valla durmuyor arkadaşım doğruya doğruVar gibi durmuyor mu
Benim bakış açım şöyle, eğer birşey gizliyorsa zaten benim ona trip atmama, tavır yapmama, ders vermeme gerek yok, ortada bir ilişki kalmamış demektir.
Gizleyecek birşeyi olduğundan emin olsam hiç zorlamam ki
Teşekkür ederimAdam şehirler arası yolculuğa çıktığını gizlemiş zaten daha ne gizlesin.
Kötü yorum yapmak için yapmıyorum, yanlış anlamayın lütfen. Sadece aptal yerine konmanız bir hemcinsim olarak beni üzer. Gözünüz üstünde olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?