Bende böyle düşünüyorumAdam evden çıkıp bakkkala gitmiyor, yada şehir içi bir plan değil, 20 saat şehirlerarası yolculuk ve tatil için gidiyor. Bu insanlar evlenme niyetiyle görüşüyor. Hesap sorma-verme işi değil, ikili bir ilişkide böyle bir konu paylaşılmıyorsa bunun altında-üstünde başkA mesele vardır.
Aynısını siz yapsanız tepkisi ne olur acaba
Bende kırıldım ama kötü niyetli olmadığını bildiğim için aşırı tepki vermedim, sadece anlasın ve bir daha yapmasın istiyorumBen ayrılırdım sanırım ya 20 saat uzağa gitmek ve söylememek bana çok kırıcı geldi. Yapılan plânların paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Bu boyutta bir tepkim yok, onu tanıdığım için olabilir. Ama kırıldım bendeBenzer bir olayi yasadigim ilişkimi direk bitirdim. Bana soylemeden kampa gitmis baska sehre ve ben bunu faceden gormustum. Aninda iliskiyi bitirdim ama mesaj atana kadar birsey soylemedim. Mesaj atinca bittigini soyledim. O kendini de yirtsa bitti.
Ben boyle sallamayan, kafasina gore takilan insanla ugrasamam, zaten haber bile vermeyip sarji bile dusunmeyen insan iliskiyi ve karsisindakini yeterince onemsemiyordur bu bir gercek. Siz ugrasabiliyorsaniz alişin simdiden.
Bu boyutta bir tepkim yok, onu tanıdığım için olabilir. Ama kırıldım bende
Var gibi durmuyor muOnun sevgili olduğunuzdan haberi var mı?
Kızmakta haklısın. Bende bundan sonra bi yere giderken haber vermem. Sorarsada aaa söylemiştim sen hatırlamıyosun derim.Merhaba, güzel haftasonları
4 aydır görüştüğüm bir sevgilim var, dün yaşadığımız bir meseleyi anlatacağım fikirlerinizi merak ediyorum.
Akşam iftardan sonra bir karikatür attım komik birşeydi gördü cevap yazmadı. Birkaç saat sonra napıyorsun canım dedim iletilmedi, bende dışarda olduğunu şarjının bitmiş olabileceğini düşündüm.
Neysee sabah canım şarjım bitmişti yazmış, bende tamam dedim nasılsın iyi misin konuşuyorduk o ara akşam nerdeydin ki dedim. Bulunduğu şehirle arasında 20 saat olan başka bir şehire gitmiş tatil için ve bunu bana sormasam söylemiyor. Ben tabi şok. Sormasam söylemeyeceksin Vs dedim, sonra kendince açıkladı tel kapanmıştı bla bla, ee önceden deseydin gideceğim yarın Vs diye. Güya demiş geçen haftalarda gideceğim diye. Şapşal ya. Bende dedim tamam uzatmayalım gitmişsin tadın kaçmasın, ama içten içe kızgınım.
Bu arada farklı şehirlerdeyiz. Siz olsanız Ne düşünürdünüz nasıl tepki verirdiniz?
Eşimde biz görüşmeye başladıktan 3/4 ay sonra bi gece arkadaşlarıyla çıkıp günübirlik tatile gitmişti. Bana gece yola çıktıklarında varmak üzerelerken çakırkeyif bi halde biz arkadaşlarla günübirlik tatile geldik demişti. Şarjı bitmişti sonrasındada. Geldikten sonra malvolmuştu. Erkek aklı ne güneş kremi, ne koruyucu kullanmadan güneşlenmişler.Merhaba, güzel haftasonları
4 aydır görüştüğüm bir sevgilim var, dün yaşadığımız bir meseleyi anlatacağım fikirlerinizi merak ediyorum.
Akşam iftardan sonra bir karikatür attım komik birşeydi gördü cevap yazmadı. Birkaç saat sonra napıyorsun canım dedim iletilmedi, bende dışarda olduğunu şarjının bitmiş olabileceğini düşündüm.
Neysee sabah canım şarjım bitmişti yazmış, bende tamam dedim nasılsın iyi misin konuşuyorduk o ara akşam nerdeydin ki dedim. Bulunduğu şehirle arasında 20 saat olan başka bir şehire gitmiş tatil için ve bunu bana sormasam söylemiyor. Ben tabi şok. Sormasam söylemeyeceksin Vs dedim, sonra kendince açıkladı tel kapanmıştı bla bla, ee önceden deseydin gideceğim yarın Vs diye. Güya demiş geçen haftalarda gideceğim diye. Şapşal ya. Bende dedim tamam uzatmayalım gitmişsin tadın kaçmasın, ama içten içe kızgınım.
Bu arada farklı şehirlerdeyiz. Siz olsanız Ne düşünürdünüz nasıl tepki verirdiniz?
bende ne hissettiğimi ve durumun ne olduğunu anlatacağım, anlarsa anlaValla ben kesin uzatır, tavır yapardım.
bitmediniz gitti Ya4 ayda kimseyle sevgili olmayacagim icin
Ne sorarim nerdesin diye
Ne de soylemedi diye bozulurum
Biraz fazla hizlisiniz herhalde 4 ayda hesap sormalar tripler baslamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?