Tepkiniz Nasıl oLurdu ?

büyük konuşmamak lazım başına gelmeyen bilemez bunu ben çok biliyorum asla affetmem dedim ama affediliyomuş diye o yüzden bu hayatta Allah neyi gösterirse onu yaşıcaz onun izin verdiği ve gösterdiği yolda ilerliyoruz hakkımızda hayırlısını versin rabbim kötü yazılar yazmasın:Saruboceq:

Hiç bir zaman büyük konuşmayı istemem. Ama istesemde ben affetmeyi başaramazdım.
Benim için ne kadar süreyle görüştüğünün de bir önemi yok. Çocuğum için bile olsa bu durumda kesin olarak ayrılıp kendi yoluma devam ederim. Güvenmediğim bir adamla çocuğumu nasıl sağlıklı bir şekilde büyütebilirim ki! Adamın bunu tekrarlama korkusuyla nasıl evliliğime devam edeyim! Ne olursa olsun devam edemem. Rabbim kimsenin yazgısına yazmasın böyle bir şeyi :Saruboceq:

yenilir yutulur cinsten deil... insanın çocuğunun olması onun karakterini kişiliğini hiçe mi indiryo ki çocuk için affetsin, görmezden gelsin :olmaz: ayrıca anne ve babasının birbirini sevmediği ve birnirine güvenmediği bi ortamda bi çocuk ne kadar sağlıklı büyür?? :bbo:
böyle bi durumda ben önce kıyamet koparırı ardından kendime yepyeni bi hayat kurardım. Onsuz. :oklava: ama maddi özgürlüğü olmadığı için ülkemizdeki kadınların çoğu bu duruma katlanmak zorunda kalıyor..maalesef ohaoldumsmile
evet bende maddi özgürlüğü olmayan bir kadın olduğum için affederdim :çok üzgünüm:ama sürekli aldatmalar varsa asla affetmem :mymeka:

Back
X