tepkiniz ne olurdu?

cokzorbirsecim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.799
6.257
158
Kızlar eşinizin sizin Rızaniz olmamasına rağmen ve sizin gitme olasiliginiz da yokken tayin ıstemesıne tepkiniz ne olur ve ne düşünürsünüz?
Tayin isteme nedeni işinden sıkılmış olmasıymis.

Sizin gitme olasılığınız yok derken?
sizi çalışmamaya mı zorluyor acaba?

Tek sebebi işinden sıkılmış olması mı acaba? Gittiği yer neresi peki, bir bağıniz var mı?

Bunu düşünmüştür ama çocukların okulu ve benim işim ne olacak dediniz mi?

Biz kalicakmisiz burda. Aslında şöyle rotasyon gibi birsey herkes sırayla gidecek.ama bizim sıra gelmesine 2 yıl var daha.butda 1 sene kalmak durumundayiz Üniv sınavına girecek çocuk var seneye.
Sizce "başımı dinleyeceğim" diyecek biri mi?
Belkide cidden bunalmıştır işten ama sizi düşünmemesi çok büyük bencillik olmuş.

Hem sormadan kafasına göre tayin istiyor, hem de size "Burada kalacaksınız" diyor.
Bu şekilde söylemek belki hoş değil üzgünüm ama (bence) adamın sıkıldığı şey işi değil.
Ben de katılıyorum uğurlar olsun diycez artık biraz uzuluyordum ama zorla tutacak değiliz yanımızda.

bavulunu hazırlasın ve gitsin o zaman, böyle sizi saymadan kendi başına buyruk hareket edebiliyorsa aradaki dengeyi kuramamışsınız demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…