- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
kendin kaşındın derimKızlar eşinizin sizin Rızaniz olmamasına rağmen ve sizin gitme olasiliginiz da yokken tayin ıstemesıne tepkiniz ne olur ve ne düşünürsünüz?
Tayin isteme nedeni işinden sıkılmış olmasıymis.
Evet galiba.Sikildigi tek sey isi degil derim.
Yok hayır.benim kadro sorunum olur gideceği yerlerde.tabi cocuklarin okulları gibi nedenler de var.Sizin gitme olasılığınız yok derken?
sizi çalışmamaya mı zorluyor acaba?
Hiç bir bagimizin olmadığı doğuda bir yer.Tek sebebi işinden sıkılmış olması mı acaba? Gittiği yer neresi peki, bir bağıniz var mı?
Biz kalicakmisiz burda. Aslında şöyle rotasyon gibi birsey herkes sırayla gidecek.ama bizim sıra gelmesine 2 yıl var daha.butda 1 sene kalmak durumundayiz Üniv sınavına girecek çocuk var seneye.Bunu düşünmüştür ama çocukların okulu ve benim işim ne olacak dediniz mi?
Sizce "başımı dinleyeceğim" diyecek biri mi?Biz kalicakmisiz burda. Aslında şöyle rotasyon gibi birsey herkes sırayla gidecek.ama bizim sıra gelmesine 2 yıl var daha.butda 1 sene kalmak durumundayiz Üniv sınavına girecek çocuk var seneye.
Biz kalicakmisiz burda.
Eşinizin sizinlede bir bağı yok üzgünümHiç bir bagimizin olmadığı doğuda bir yer.
Ben de katılıyorum uğurlar olsun diycez artık biraz uzuluyordum ama zorla tutacak değiliz yanımızda.Hem sormadan kafasına göre tayin istiyor, hem de size "Burada kalacaksınız" diyor.
Bu şekilde söylemek belki hoş değil üzgünüm ama (bence) adamın sıkıldığı şey işi değil.
galiba sizden soğumuş, ayrılmaya hazırlanıyor.Ben de katılıyorum uğurlar olsun diycez artık biraz uzuluyordum ama zorla tutacak değiliz yanımızda.
O kadar tıynet olsa da söylese bari. Yapismiyoruz sonuçta. Bence beni zorluyor söylemek için.galiba sizden soğumuş, ayrılmaya hazırlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?