- 23 Şubat 2016
- 283
- 170
- 23
- 43
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
haklısınız. korkakça bu yaptığı. iki medeni insan gibi konuşmak varken.O kadar tıynet olsa da söylese bari. Yapismiyoruz sonuçta. Bence beni zorluyor söylemek için.
Doğru diyosunuz.hic karismayacagim. bu kadar kolay vazgeçene aile kavrami olmayana ne yapsan boş.Ouw gitsin bence.ve size sormadan yapılan bu tercihe ne gol olun ne gölge ne hali varsa görsün
İşte ona medeniyet lazım. Sanki paçasına yapıştik.hem Karnım doysun hem pastam dursun.haklısınız. korkakça bu yaptığı. iki medeni insan gibi konuşmak varken.
bence bu akşam açık açık konuşun. en azından kendi yolunuzu çizersiniz, ne olacak diye beklemekten iyidir.ğBu tayinler aciklanana kadar nasıl bir yol izleyeyim şimdi ben.
hiç bir sorununuz yok mu yani? durup dururken mi böyle bir şey yapıyor. mutlaka bir nedeni olmalı, yoksa hangi erkek tek başına bekar hayatına geri dönmek ister.Ben de katılıyorum uğurlar olsun diycez artık biraz uzuluyordum ama zorla tutacak değiliz yanımızda.
Bilmiyorum.oyle büyük sorunlar yok.normal aile işte. En büyük sorunlar en ufak konularda bile yalanlar.yapamayacagi herseye yapacagim diye söz vermesi beni inandirarak aptal yerine koymasi benim de bunlara tepki göstermem.hiç bir sorununuz yok mu yani? durup dururken mi böyle bir şey yapıyor. mutlaka bir nedeni olmalı, yoksa hangi erkek tek başına bekar hayatına geri dönmek ister.
Bence sorunu olan konussun.ilerde çocuklara ben seçtim böyle olmasini demek istemiyorum.sorunu olan konuşur adımını atar .bence bu akşam açık açık konuşun. en azından kendi yolunuzu çizersiniz, ne olacak diye beklemekten iyidir.
Bana söyledi gideyim diye.ben de Hayır istemiyorum kesinlikle dedim.buna rağmen istedi tayini. Anlasamadigimiz şeyler oluyor tabiki ama öyle büyük konular değil. Kayıtsız sartsiz her yaptiginin kabul gormesini isteyen soru sorulmasini istemeyen biri. Biz büyük bir sehırdeyız eğitim durumları için. Yani şu an için ayrilmak şehirden mümkün değil. Adam istemiş tayini gidecek yani.hic dialog yok şu anda.konuya girişi ben yapmak istemiyorum.cocuklara ilk adımı ben attım diyemem.Şuan nerede oturuyorsunuz.
Eşiniz nereye gitmek istiyor?
Aranızda sorunlar var mi? Birbirinizi anlamadiginiz, anlaşamadığınız konular var mi?
Biraz kafa dinlemek istiyor da olabilir, gidip yolları ayırmakta istiyor olabilir fakat bu şekilde düşünmesi bile aşırı kırıcı.
Benden uzakta kafa dinleyip benimle ayrı 1 yıl geçirecek insanin sevgisinden şüphe ederim, şüphe etmeyi bırak sevgim azalır.
Cidden çok kırıcı ya. Empati yapmaya çalıştım eğer cok seviyorsam kahrolurdum.
Ayrıca universiteye girecek çocuk var, onlara nasıl bir açıklama yapmayı düşünüyor.
O cocuklar babam bizi birakip gitti düşüncesine kapilacak.
Sorumsuzluk, kaçma isteği yapacak pek bir sey yok gibi.
Adam sizinle oturup konuşmamış, karar vermiş.
Yok gülüm ya. Hic bana göre değil bu.Ağlar zırlar kendimi yerlere atar vaz geçirirdim dicem de zaten eşini bırakıp gitmeyi düşünen insan kale alır mı bilmiyorum. Ama napayım bende başka yöntem yok istediklerimi bu şekilde yaptırabiliyorun sadece.
Bana söyledi gideyim diye.ben de Hayır istemiyorum kesinlikle dedim.buna rağmen istedi tayini. Anlasamadigimiz şeyler oluyor tabiki ama öyle büyük konular değil. Kayıtsız sartsiz her yaptiginin kabul gormesini isteyen soru sorulmasini istemeyen biri. Biz büyük bir sehırdeyız eğitim durumları için. Yani şu an için ayrilmak şehirden mümkün değil. Adam istemiş tayini gidecek yani.hic dialog yok şu anda.konuya girişi ben yapmak istemiyorum.cocuklara ilk adımı ben attım diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?