Tepkiniz ne olurdu

Her iki taraf da kendince normal olan biçimde davranmış. Bu meselelerde ortayı bulmak gerçekten zor.

Tensel temas herkesin hoşlandığı bir şey değil hele konu siz olunca bana çok normal geldi bu tavrınız. (Karşı cinsle tokalasmayan arkadaşlarım var bu bile bir noktada normal geliyor artık) Ancak çözüm öneriniz yanlış. Haber göndermek arkadaşların da söylediği gibi özgüveni eksik bir insan davranışı olarak görünecektir. Bunun yerine eşiniz dikkat etsin, karşı tarafa kendisine dokunabilecekleri kadar yakın durmasın. Kimse bir adım ötesindeki birine dokunmak için çabalamaz kız iyi niyetle hareket etti büyük ihtimalle.

Dalga gecmiyoruz ki uzuluyoruz artik bir degil bes degil
Sanki butun kadinlar esinin pesindeymis gibi hissediyorsun, kesinlikle esinle beraber tedavi olmalisiniz

Hadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak?? :cool:

Bu arada cidden merak ettim eşini he yakışıklı demek ki bu kadar kıskanıyon :D

Baya baya sıvazladı yani sadece dokunmadı
Tabi ki yakın değil yakın olsa şimdi eşim olmazdı kendisi eşimde herkese öyleydi o dedi ama herkese öyle davranamayacağını bilmesi lazım
Bak dediğim gibi herkese öyleymiş
Boşver münasebetsiz çok
Bunu ona sen öğretemezsin, ne yaparsan yap değişmez
Senin değişmen mümkün mü? Değil. Aynı şekilde her insan farklıdır.

kimse dalga geçmiyor azıcık gözünüz açılsın diye yazıyor..
kıza haber göndermek neyin kafası gerçekten anlamıyorum..
adam öğrencisine silgi verir olay olur düğününe asistan arkadaşlarını çağırmak ister olay olur.. herşeyi fazlasıyla abartarak yaşıyorsunuz..
canınıza yazık ömrünüz boyunca bu şekilde diken üstünde mi yaşamak istiyorsunuz ...

Her iki taraf da kendince normal olan biçimde davranmış. Bu meselelerde ortayı bulmak gerçekten zor.

Tensel temas herkesin hoşlandığı bir şey değil hele konu siz olunca bana çok normal geldi bu tavrınız. (Karşı cinsle tokalasmayan arkadaşlarım var bu bile bir noktada normal geliyor artık) Ancak çözüm öneriniz yanlış. Haber göndermek arkadaşların da söylediği gibi özgüveni eksik bir insan davranışı olarak görünecektir. Bunun yerine eşiniz dikkat etsin, karşı tarafa kendisine dokunabilecekleri kadar yakın durmasın. Kimse bir adım ötesindeki birine dokunmak için çabalamaz kız iyi niyetle hareket etti büyük ihtimalle.
Haber göndermiyim tamam ama yarın bi gün yine aynı şey olursa bu defa dayanamayıp ben müdahale ederim
Yakın durmadı ki sadece yürüyodu kızda arkasından öyle bi hareket ysptı işte

Baya baya sıvazladı yani sadece dokunmadı
Tabi ki yakın değil yakın olsa şimdi eşim olmazdı kendisi eşimde herkese öyleydi o dedi ama herkese öyle davranamayacağını bilmesi lazım

Saçmalama boşanma nerden çıktı ya

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-sinirliyim-cok.889000/

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu

Hadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak?? :cool:
Tek yaptığın şey burda baxı konularla eğlenmek dalga geçmek değil mi bu kadar boş bi insansın işte cahillerle tartışmam ben

Uzum
Bakmak
Ve de kararmak bence

Merhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum

Bunda ne var
Gidip eşinizi rezil mi edeceksiniz
Özgüvensizliğini herkesin önünde gösterecek misiniz cidden
Eşinizin yerinde olsam, bu söylediğinizi burnunuzdan getirene kadar eziyet ederdim

Haber göndermiyim tamam ama yarın bi gün yine aynı şey olursa bu defa dayanamayıp ben müdahale ederim
Yakın durmadı ki sadece yürüyodu kızda arkasından öyle bi hareket ysptı işte
Zaten çok sık görüştüğünüz biri değilmiş. Ama tekrarlanırsa yine size laf düşmemeli. Eşiniz kibarca rahatsız olduğunu belirtebilir. Vücut dokunulmazligi ihlal edilen kendisi, siz karışmayın. Rahatsız olduğunuzu eşiniz bilsin yeter 3. kişilere karşı gereken tavır sizden değil eşinizden gelmeli.

Back
X