Tepkiniz ne olurdu

Hadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak?? :cool:

Acı olan tarafı bu. Ve ailesi elife de kocasına da müdahale etmiyor. Ailesinde sorun olduğunu düşünüyorum esas..

Ya sorunlumusun sen esini olmazsa eve bagla hic disi sinek bile gormesin.esinde gidelim kiza soyleyelim demesi cok sacma ne alaka.
esin simdi boyle der yarin bogarsin adami cekip gittiginde napcan bu sıkıntili durumunla.

Bitane bayan var esimi nezamn gorse ya abi bi opturmedin elini ver opuyum der esim hic orali olmaz.gecen biyerde zorla gitti elini optu.kim bu diye bile sormadim niye surekli boyle diye.adamin aklina gelmeyen seyi niye getiriyim esimin oyle biri olmadigini biliyorum cunku.
bence esin ya sabikali bu konuda yada sen cok abartilisin hic normal degil.

bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.

Demek ki sıcak bir kız. İyi de durduk yere sen niye soğuk davranıyorsun ki?

merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.

Sırtının hangi hizasında dokundu? Dirsek hizasının 3-4 parmak üstündeyse arkadaş dokunuşudur korkmayın. Bu sınırın altından dokunduysa flört dokunuşu, o zaman şok olabilirsiniz.

ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem

Eşin kendini gerektiğinden fazla kıymetli hisseder, daha acayip problemlere sebep verebilir bu tutumun, uyarayım da.

yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim

Kendinizi rezil ettiğinizle kalırsınız.

Tek yaptığın şey burda baxı konularla eğlenmek dalga geçmek değil mi bu kadar boş bi insansın işte cahillerle tartışmam ben
En büyük cahil sensin tatlım. Tatlım dedim sana dedim kocana değil ha hemen adama yüklenme :KK59:

Yapma
Bak birçok konun normal boyutlarda değil
Belki başkası olsa çekemez boşanırdı bile
Alay etmiyorum, ciddi ciddi söylüyorum destek alman lazım arkadaşım
Destek aldığında sende daha iyi olacaksın eşini de rahat bırakacaksın
Yani densiz insan çok der geçer insan sırt sıvazlama varsa bile, sen ciddi ciddi plan program yapıyorsun. Senin planınla kimse değişmez bugün senin kocanın yarın benim kocamın sırtını sıvazlar huyu o. Kocandan eminsen boşver gerisini

Kendine bi güzellik yap, yükünü hafifletmek adına doktora git
Eşinle paylaş hatta beraber gidin, ikinizi de dinlesinler
Adam ne durumda bi de onun gözünden seni görsünler
Hadi geçmiş olsun şimdiden

Adamda peygamber sabrı var katlanıyor buna :KK30:

Adam da aynı çünkü. Ama elif adamın sözünü dinliyor. Adam o kadar da kısıtlamıyor kendini kızlarla arkadaşlık etmiyo ama günlük iş ilişkilerini devam ettiriyo. Elif komple kısıtlamış kendini.

Hadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak?? :cool:
Haha

Adamda peygamber sabrı var katlanıyor buna :KK30:

valla kk ya kalsa o adam lorenayla evlenmezdi de ama evlendi bence ikiside aynı hamurla yoğrulmuş..
baksana adam arıyıp söyliyim demiş kıza.. bir daha kimbilir ne zaman karşılaşacaklar belki 1 sene sonra teee 1 sene sonrasının planını yapmışlar karı koca oturup..

Valla üzüldüm..nedir bu erkeklerin totosunu bu kadar kaldırma çabası?
Kiskanabilirsiniz, belli etmemeniz gerekir.
O bayanın bunu tamamen iyi niyetle, hatta farkında olmadan yaptığını düşünüyorum çünkü bende zaman zaman birlikte çalıştığım arkadaşlarıma sınırlarım dahilinde temas ederim, kadın mı erkek mi o an onu düşünmem bile aklıma art niyet gelmez gayet insancıl bi hareket bence..
Eşinizin özgüvenini çok yukseltiyorsunuz birgün kendi yarattığınız özgüvenin altında ezilmeyin..erkekleri bu kadar yükseltmeye gelmiyor çünkü...

valla kk ya kalsa o adam lorenayla evlenmezdi de ama evlendi bence ikiside aynı hamurla yoğrulmuş..
baksana adam arıyıp söyliyim demiş kıza.. bir daha kimbilir ne zaman karşılaşacaklar belki 1 sene sonra teee 1 sene sonrasının planını yapmışlar karı koca oturup..
Daha evlenmeden cok konu acmisti kiskanclikla ilgili evlendi hala ayni.adamda belikki rahatsiz degil bu durumdan

Back
X