- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum tepki verememek. Bu nasıl oldu bilmiyorum. Eşim beni kıracak üzecek birşey yaptığında ilk an tepkimi verip sonra devam ettiremiyorum. Ne açıklama yapmaya uğraşıyor ne de gönlümü almaya çalışıyor. Acaba ben yeterince sağlam durmadigim için mi o bu kadar rahat oluyor yoksa o rahat olduğu için mi ben tepkimi devam ettiremiyorum. Şu an işyerinde oturmuş bunları düşünüyorum. Çünkü ne kadar hissizleştiğimi farkettim. Siz nasılsınız eşinizle? Kirildiginizda nasıl davranırsınız?
edit: olayı açıklayacak olursam eğer son tartışmamız ; eşimin benimle birlikteyken görüşüp vakti zamanında çok üzülmeme sebep olduğu bir kızı internette arttığını gördüm. Kızdım bağırdım sordum ağladım. Kapattım konuyu. Yoruldum sanırım artık. Düşünmek yerine unutmaya başladım. Kendimi kandırıyorum haberim yok. Ben hissizlesince hersey de normalleşmeye başlıyor.
edit: olayı açıklayacak olursam eğer son tartışmamız ; eşimin benimle birlikteyken görüşüp vakti zamanında çok üzülmeme sebep olduğu bir kızı internette arttığını gördüm. Kızdım bağırdım sordum ağladım. Kapattım konuyu. Yoruldum sanırım artık. Düşünmek yerine unutmaya başladım. Kendimi kandırıyorum haberim yok. Ben hissizlesince hersey de normalleşmeye başlıyor.
Son düzenleme: