TER KOKUSU

Hiç şişenin kapağını açık bırakmadım. Ben saçıma kullaniyorum bazen ve uçuyor. Yüzüme bazen bende surerim. Eger plastik sise ve dandik bir markaysa kötü ekşi kokuyor ama cam sisede ve bilindik bir şey ise bir kez durulayinca 10 dakika sonra geçiyor. Bu arada sirke yüzde bir gece bekletilmez bence asidik yapısı ph da sıkıntı yaratır en cok 5-10 dk da durulanmali. Cok bekleyince yüzde siniyor demek ki.
Cok hassas teniniz yok sanırım kizartmiyor ama uzun vadede ph için sıkıntılı diye düşünüyorum

Aksine çok hassas cildim var ama uzun yıllardır kullanırım elma sirkesi haftada bir iki yüzüme. Hep derim herkes kendi cildine iyi gelen maskeyi, ürünü, markayı, sabunu vs. deneye yanıla kendi bulmalı. O yüzden marka ya da formül falan tavsiye etmem, uygulama önerisi vermem kimseye. Yani kısacası sirke benim yağlı cildime iyi geliyor.

Bu arada hazır sirke almayalı 5-6 sene olmuştur. Doğalcıyım ben, yapabildiğim her şeyi kendim yaparım.

Kokuyor.com sizin yerinize isimsiz mail atıyor. Önce onu deneyin olmazsa direk söylemekten başka çare kalmıyor

Bencede ik genel bi mail atmali tüm calisanlara dikkat edin hijyene diye...
Hazir konu acilmisken bende bisey sorucam. Her ölümlü gibi bende 1 gün yikanmadigimda ter kokuyorum. düzenli olarak her gün duş, temiz kiyafetler, gün icinde bol bol stick kullaniyorum buna ragmen kokuya asiri hassasiyetim oldugu icin takinti yaptim. Bebeklere yaptiklari gibi kendimi tuzlamayi düsünüyorum cünkü tuz sabunu vücudumu cizip acitmaktan baska ise yaramiyor. Bu fikrime ne diyorsunuz ise yararmi ?

Bencede ik genel bi mail atmali tüm calisanlara dikkat edin hijyene diye...
Hazir konu acilmisken bende bisey sorucam. Her ölümlü gibi bende 1 gün yikanmadigimda ter kokuyorum. düzenli olarak her gün duş, temiz kiyafetler, gün icinde bol bol stick kullaniyorum buna ragmen kokuya asiri hassasiyetim oldugu icin takinti yaptim. Bebeklere yaptiklari gibi kendimi tuzlamayi düsünüyorum cünkü tuz sabunu vücudumu cizip acitmaktan baska ise yaramiyor. Bu fikrime ne diyorsunuz ise yararmi ?
önce sabunla durulayip karbonat sur

Merhaba,

İşe yeni başlayan bayan bir arkadaş var.Bizim aramız iyi,ayrı departmanlardayız.Çalıştığı departmanda kişiler arkadaşın ter kokusundan şikayetçi.Yöneticilerine söylemişler,yöneticileride erkek.Yöneticide ik ya söylemiş.Bizimde aramız iyi olduğu için ik cı bize işte deodarantla ilgili muhabbet açın fln diyor.Bu arada gerçekten teri kokuyor.Lavaboya girse onun giridğini anlıyorum.Nugun kokmuyordu gerçi ama genel anlamda kokuyor,giydiği kıyafetler kalın belkı onlardan da olabilir neyse.Biz nasıl anlamasını sağlayabiliriz muhabbetini yaptığımızda baska sey üzerinden ben ter kokmam vs gibi şeyler dedi.İKcının onunla konuşmasını istemeyiz açıkçası kırılır sonuçta

Çok yakın arkadaşsanız ben olsam söylerdim durumu güzel bir biçimde ama çok yakın değilseniz yine durumu iyi bir şekilde, kırmayan cümlelerle açıklayıp bir kağıda yazıp çantasına veya defterinin arasına sıkıştırırdım belki çocukça ama kırılması ve başkalarının arkasından konuşmasından çok daha iyidir.

Back
X