- 26 Ocak 2015
- 20
- 1
- 3
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende hamilelikte ter kokusunu alırdım günde 3 duş alırdım hava sıcaktı çok bunalırdım ama ona rağmen kokardım. Karbonatı keşfettim ne harika birşeydir ya. Gerçi hamilelik bitti koku gitti çok şükür :)Arkadaşlar karbonat kullanin. Deodoranti boşuna sıkıp da sagliginizi tehlikeye atmayin. Karbonat ter kokusuna kesin çözüm. ..
Evet bende hamilelikte ter kokusunu alırdım günde 3 duş alırdım hava sıcaktı çok bunalırdım ama ona rağmen kokardım. Karbonatı keşfettim ne harika birşeydir ya. Gerçi hamilelik bitti koku gitti çok şükür :)
selam canim acaba karbonat gözenekleri tikar mi bi zarari var midirArkadaşlar karbonat kullanin. Deodoranti boşuna sıkıp da sagliginizi tehlikeye atmayin. Karbonat ter kokusuna kesin çözüm. ..
Allaha şükür terden sirilsiklam olsam da asla kokmam.
Ama çok terlerim ya ona ne yapmali bilmiyorum.
Ve hakikaten banyo lifine azicik karbonat dokerim bende tüm vucudumu onunla yikarim yumusacik olur cildim
Ne karbonatı ? Evden çıkarken duşunu alıp temiz giysi giyen insan asla kokmaz ! Sabah 7 de çıkacaksam 6 da kalkar yine duşumu alırım . Bir kere akşam aldığım duşla ofise gittim ( yaz ayıydı ) mesai bitimi yaldır yaldır koktum .