• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ter Kokusu :(

bence yalnızken söyle hem alınamaz :D ve suçlayıcı olma herkes kokabilir.. zor bir durum umarum ççözersin

Ben de lisedeyim ve basımda aynı dert var. Dediğiniz gibi her zaman aynı koku, hiç değişme yok. Ama söyleyemiyorum çok alınır :( Mümkün oldugunca uzakta oturmaya calısıyorum ama saglıksal bir şey olabilir diye düşünüyorum bir de. Ama ellerini de yıkamadı diyorsanız o zaman arkadaşlar arasında bir konusma yapabilirsiniz. Ya da ne bileyim, otobuste birisi vardı kokusundan çok rahatsız olduk hiç mi yıkanmıyor bu insanlar, yoksa hep beni mi buluyor gibisinden konusabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun :(

Arkadaşlar karbonat kullanin. Deodoranti boşuna sıkıp da sagliginizi tehlikeye atmayin. Karbonat ter kokusuna kesin çözüm. ..
Evet bende hamilelikte ter kokusunu alırdım günde 3 duş alırdım hava sıcaktı çok bunalırdım ama ona rağmen kokardım. Karbonatı keşfettim ne harika birşeydir ya. Gerçi hamilelik bitti koku gitti çok şükür :)

Evet bende hamilelikte ter kokusunu alırdım günde 3 duş alırdım hava sıcaktı çok bunalırdım ama ona rağmen kokardım. Karbonatı keşfettim ne harika birşeydir ya. Gerçi hamilelik bitti koku gitti çok şükür :)

Gercekten karbonat harika bir nimet.

Allaha şükür terden sirilsiklam olsam da asla kokmam.
Ama çok terlerim ya ona ne yapmali bilmiyorum.
Ve hakikaten banyo lifine azicik karbonat dokerim bende tüm vucudumu onunla yikarim yumusacik olur cildim

Arkadaşlar karbonat kullanin. Deodoranti boşuna sıkıp da sagliginizi tehlikeye atmayin. Karbonat ter kokusuna kesin çözüm. ..
selam canim acaba karbonat gözenekleri tikar mi bi zarari var midir

Ya aslında bir gün çay içerken sohbet esnasında , varsa bilen bir arkadaşınız ter kokusu konusu açın..
Yoksa onunla açın konuyu.. Ter kokusunun çok rahatsız ettiğini, çözümlerini, doğal yoldan yapılabilecekleri /karbonat sürmek, lavanta çayı içmek gibi/ konuşun.

Üstüne düşeni alacaktır..

Bence not koymak incitebilir. Aklında hep kim bıraktı diye düşünüp duracak. Belki okuldan uzaklaşacak v.s

Tuvalet konusunda ise " hadi ellerini yıka da gidelim " gibi basit bir cümle yeterdi aslında.

Allaha şükür terden sirilsiklam olsam da asla kokmam.
Ama çok terlerim ya ona ne yapmali bilmiyorum.
Ve hakikaten banyo lifine azicik karbonat dokerim bende tüm vucudumu onunla yikarim yumusacik olur cildim

Bende karbonat kullanıyorum ama bu banyo lifi , onunla banyo yapmak v.s denemiştim. Mantıklı :)

Ne karbonatı ? Evden çıkarken duşunu alıp temiz giysi giyen insan asla kokmaz ! Sabah 7 de çıkacaksam 6 da kalkar yine duşumu alırım . Bir kere akşam aldığım duşla ofise gittim ( yaz ayıydı ) mesai bitimi yaldır yaldır koktum .

Asla diye bi'şey yok. Sabah duşunuzu alın bir buçuk saatlik yolda klimasız otobüse, sonrasında da tıklım tıkış metrobüse binin kimseyi inandıramazsınız sabah duş aldığınıza.

Ben çok uzun süredir şu sabun gibi olan koltuk altı şeylerinden kullanıyorum. Koltuk altım hiç ıslanmıyo bile.

Bazi insanlarin teni kokar . Kokarda en azindan deodarant sik parfum sik kokunu bastır demi hic mi duymuyosun kokunu be kardesim insanlari rahatsiz etmeye ne hakkin var hadi diyelim teni kokuyor tuvaletten çikip el yikamamak da nedir.

Back
X