Ter problemi

Maddeler halinde sıralamanın insancıl olmayan yanı nedir anlamadım ya neyse... O kadar kendinizden emin yazmışsınız ki doktor mu yazan acaba diye girip profilinize baktım. İnsanlar inanıp güveniyor bu tarz yorumlara yanlış şeyler anlatırsanız düzeltme ihtiyacı duyarım. Bu arkadaşın durumu farklı ama arama motoruna karaciğer yağlanması ya da trigliserid yazan birinin karşısına yorumunuz çıkabilir. Belli ki bir dönem için sıkıntı olmuş sizde. Biz 3 senedir uğraşıyoruz bu durumla. Daha grade 3 ten 2 ye inemedik. Bİr ayda düzelmesi mucize olur sanırım. Ve türkiyenin en iyi hocalarından biri tedavi ediyor. Ondan öğreniyoruz her şeyi. Ahkam kesmeden önce bi durup düşünmek lazım diyorum sadece.

her iki mesajıda inceleyecek olursak kimin ahkam kestiği daha açıklayıcı olur sanırım.
Neyse umarım derdinize derman bulabilirsiniz ama hoca ne kadar iyi,etiketi ne kadar sağlam olursa olsun araştırın derim. Ben de 3 hoca gezdikten sonra (damar tıkanıklığı bile bahsi geçen bir konuydu)..Çok şükür sağlıgıma kavuştum. Dilerim sizde en kısa sürede şifa bulursunuz.Geçmiş olsun

Ben de sormak istiyorum eşim 1.80 70kg spor yapar sağlıklı beslenir akşam geç yemez yağlı yemez. Ama o da çok terler hep varmış özellikle baş kısmı çok terler.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Dahiliyeye gittiğniz için problem yaşamışsınızdır muhtemelen. Başka hastalıklara odaklanmıştır. Adı üstünde dahiliye, tüm iç hastalıkları yani. Her şey dahil konsept. Damar tıkanıklığına doğru kaymanın da sebebi odur. Biz de ilk gittiğmiz doktordan memnun kalmadık şimdi doktorumuzdan memnunuz, değiştirmeyi düşünmeyiz sanırım.
Sağlıkla ilgili konulara yaptığım yorumların hepsinde bunlar benim yaşadıklarım, tecrübelerimdir, tavsiye olarak alın ama mutlaka doktora görünün, biz burdan yanıltabiliriz anlamına gelen şeyler mutlaka yazarım. Doktorlar bile uzaktan tedavi edemezken biz burdan ahkam kesemeyiz.Bu konuda da özellikle yazdım. Sizin teşhisi koyup tedavi yollarını bile sıralamanız, hemde doğru olmayan şeyler söylemeniz kızdırdı açıkçası beni. Amacım kırmak değildi, öyle yaptıysam affola. Konu sahibinin konusunu daha fazla kirletmeden gidiyorum. İyi günler size.

herkes terleme ile ilgili bir sürü şey yazmış :) karaciğer yağlanması, kolesterol yükselmesi, alkol, kırmızı et vs vs.. Hiperhidroz denilen rahatsızlık konusunda kimse fikir paylaşmamış. Adamı direk hasta yapmışsınız arkadaşlar. hiçbir nedene gerek kalmadan kişilerde aşırı heyecan panik stres vb durumlardan kaynaklı uyku halide dahil olmak üzere terleme söz konusu olabilir. Bununla ilgili olarak terlemeyi kesmek için bezlerin alınması değil çözüm olarak genelde kozmetik ürün adı altında geçen antiperspirant ürünler vardır. Örneğin bu tür ürünler ter bezlerine zarar vermeden belirli dönemlerde el ayak ve koltuk altı gibi bölgelerdeki aşırı terlemeyi önler içeriğindeki gümüş ve aluminyum sayesinde ise bakteri oluşumunu engeller ve hijyen sağlar böylelikle aşırr terlemez ve teriniz de kokmaz. Bu tür işlemlerle ilgili olarak dahiliye ya da vb uzmanlık alanlarına ihtiyaç duyulmadan sorun giderilebilinir ancak kişide iç hastalıklar üzerine herhangi bir problem varsa elbette uzman hekim kontrolünde tüm tahlil ve tetkikler yapılmalıdır. Son zamanlarda kullanılan bir teknoloji duymuştum lipozom teknolojisi deri üzerinde taşıyıcı hücreler sayesinde sorunlu bölgelere kozmetik ve ilaçların encapsule bir şekilde iletilme olayıydı hatta bir kaç güneş ürünlerinde eczacıbaşı falanda kullanmıştı bununla üretilen bir kaç ter önleyici losyonda var diye biliyorum bir arkadaşım bahsetmişti yine bir konu üzerine tartışırken bir araştırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…