- Emoji Skoru
- 849
- Puanlar
- 33
Bizim dertleri bir iki seans paklamaz
ayy hahahha çok güldüm çok canım sıkkındı bugün vallahi bu konu bana terapi gibi geldi arada konu açıyım bari haftada bir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim dertleri bir iki seans paklamaz
Öyle oluyor ama derdini anlatamadan seans bitiyorayy hahahha çok güldüm çok canım sıkkındı bugün vallahi bu konu bana terapi gibi geldi arada konu açıyım bari haftada bir![]()
Çok isabetli bir tahminim oldugunu düşünüyorumYa aslında benim tecrübelerimin hemen hemen hepsi psikiyatristtiSon gittiğim psikiyatrist gerçekten çok iyiydi ama onun da hem seans ücretleri çok tuzluydu. Hem de biraz ters düştük bir noktada. Yani ben biraz daha şefkatli birine ihtiyaç duyuyordum sanırım.
Ben kime derdimi anlatacağım konusunda çok seçiciyim. Karşımdaki kişiden bazı beklentilerim var öyle olunca havuz epey daralıyor![]()
Bir de biraz önyargılıyım ne yazık ki. O da başka bir terapi seansının konusu ama neyseMesela psikolog bir arkadaşım birkaç arkadaşının adını vermişti geçen aylarda. Bak içine sinenle başlarsın diye hiçbiri içime sinmedi
Nedenini linçlenmemek için söylemeyeceğim linç kaldıramam
![]()
işte bu kadar pahalı olmasa derdik ki hocam bi 45 dk daha seans aç beÖyle oluyor ama derdini anlatamadan seans bitiyor
Bencede arada bir konu açmak iyi gelebilir
diş hekimliği ve psikoloji eğitimi nasıl bir klinik yüksek lisans kaç okulda var diş kaç okulda ayrıca diş hastanesinde kanal dolgu dışında hangi işlem ücretsiz? ben diş telimi devlette yaptırmaya kalktım çocukken sıra gelecekti edecekti gittik özelde yaptırdık implantı hangi hastanede ücretsiz aldın? ona bakarsan tıpta da özel devlet var bi doğum ücreti var estetik ücreti var. psikoloji de böyle bir şey işte ücretsizi de var gayet ulaşılabilirNedeni bu olamaz diş hekimliğini okumak da çok maaliyetli ama devletin diş hastanesinde ücretsiz yaptırıyorsun. Nedeni ülkemizin psikolojik desteğe önem vermemeleri psikologların iş alanı bulamamaları dolayısıyla parayı özel mecralarda kazanmaları.
İşte malesefişte bu kadar pahalı olmasa derdik ki hocam bi 45 dk daha seans aç be![]()
siz devlet hastanesine gidin hanımefendi ben ücretsiz bişey talep etmedim zaten lütfen yorum yapmayı bırakır mısınızz gidin ve ulaşın o terapiyi alındiş hekimliği ve psikoloji eğitimi nasıl bir klinik yüksek lisans kaç okulda var diş kaç okulda ayrıca diş hastanesinde kanal dolgu dışında hangi işlem ücretsiz? ben diş telimi devlette yaptırmaya kalktım çocukken sıra gelecekti edecekti gittik özelde yaptırdık implantı hangi hastanede ücretsiz aldın? ona bakarsan tıpta da özel devlet var bi doğum ücreti var estetik ücreti var. psikoloji de böyle bir şey işte ücretsizi de var gayet ulaşılabilir
ay ne alaka ne alaka adam istediği fiyatı verir nasıl bi doktor devlette de özelde de çalışıyor böyle gidin bi kuaför tesisatçı fiyatlarına bakın ücretsizi sanki hiç yokBu tam olarak trafiğe çıkınca “e hani ekonomi çok kötüydü herkesin arabası var geziyor” kafası. Kadın diyor ki çok pahalı sen diyorsun ki git devletten hizmet al. O bunu düşünmemiş olabilir mi? Buradaki olay devletten alıp almamak mı?
O zaman herkesi özelde okuyanlar ve devlette okuyanlar olarak ayıralım. Özelde okuyan herhangi bir meslek grubundan hizmet alırken daha fazla ücret ödeyelim üniversite yıllarındaki eğitim masrafını kapatmak için. Böyle bir mantık yok.
siz devlet hastanesine gidin hanımefendi ben ücretsiz bişey talep etmedim zaten lütfen yorum yapmayı bırakır mısınızz gidin ve ulaşın o terapiyi alın
ben devlete gitmiyorum ama param yoksa ulaşamayacaksam giderim dert değil kimse bana ucuz hizmet vermek zorunda değilsiz devlet hastanesine gidin hanımefendi ben ücretsiz bişey talep etmedim zaten lütfen yorum yapmayı bırakır mısınızz gidin ve ulaşın o terapiyi alın
devlete gitmiyorsna ne diye randevu var diye carlıyorsun bilmediğin şeye neden burnunu sokuyorsunben devlete gitmiyorum ama param yoksa ulaşamayacaksam giderim dert değil kimse bana ucuz hizmet vermek zorunda değil
işim onlara düşerse onu da yorumlarım dert benim konu benimay ne alaka ne alaka adam istediği fiyatı verir nasıl bi doktor devlette de özelde de çalışıyor böyle gidin bi kuaför tesisatçı fiyatlarına bakın ücretsizi sanki hiç yok
Yoo tam 4 sene devlette ucretsiz tel tedavisi gordum. Tel tedavisiyle birlikte gereken diş cekimleri, diş eti tedavileri hatta operasyonu da yine ucretsiz yapildi.diş hastanesinde kanal dolgu dışında hangi işlem ücretsiz? ben diş telimi devlette yaptırmaya kalktım çocukken sıra gelecekti edecekti gittik özelde yaptırdık
anlatamazsınız ya, hanımefendiye ücretsiz/uygun fiyatlı öneri de yazdım. çözüm arayan buluyor bence, istemeyen de yapamadığına güç yetiremediğine odaklanmaya devam ediyor. ücretsiz seçenekleri beğenmiyorlar ama ücretli olana harcanan parayı, emeği de görmezden gelip o birikim hibe edilsin istiyorlardiş hekimliği ve psikoloji eğitimi nasıl bir klinik yüksek lisans kaç okulda var diş kaç okulda ayrıca diş hastanesinde kanal dolgu dışında hangi işlem ücretsiz? ben diş telimi devlette yaptırmaya kalktım çocukken sıra gelecekti edecekti gittik özelde yaptırdık implantı hangi hastanede ücretsiz aldın? ona bakarsan tıpta da özel devlet var bi doğum ücreti var estetik ücreti var. psikoloji de böyle bir şey işte ücretsizi de var gayet ulaşılabilir
Ya yasaktır diye tahmin ediyorum ama benim de aklıma geliyor zaman zamanya şöyle bir havuz yapsak memnun kalanlar önerse memnun kaldığı psikiyatristleri bizde bi gözden geçirsek hahaböyle baya kişi yazdı yine reklam mıdır yasak mıdır
![]()
Kesinlikle katılıyorum dünya görüşü meselesine cidden o kadar önemli ki. Valla ben o kesişim kümesini yıllardır arıyorum bakalım bulabilecek miyimÇok isabetli bir tahminim oldugunu düşünüyorumBen de sonuncuyu o tarz bir sebepten bıraktım. İnsanların biraz dünya görüslerinin de benzer olmasi gerekiyor ya.
ücretsiz birşey istemiyorum hanımefendi birden konuya çok cevap geldi yazdığınızı kaçırmışım yanıtınız için teşekkür ederim ama kimsenin emeğini görmezden gelip hibe edilsin istemiyorum çok emek harcann çeşitli meslek grupları var doktorluklar mühendislik mimarlık sadece bunlar değil beden işçliği veya çok para harcanan ticari işletmeler günününü gününe katan ama buna göre bir fiyat çıkarılması yapılmıyor yani en basitinden çok uğraşıp muazzam bir cafe açabilirsin çok para harcarsın ama kahve kahvedir piyasası 100 se 100 dür 400 değil ben meslek grubunun bu kadar uçuk ve ulaşılmaz olmasını anlayamadım ve sorumda da açık açık sebebi varsa bilmek istediğimi yazdım kusura bakmayın ne emeği ki bu ne kadarlık bir para harcama ki saati 7000 tl çok demiyorum 4 hasta baksa günde ayda 560.000 tl yapar kişiselde demiyorum en basit yeni mezunun talep ettiği 1500 tl üzerinden de hespap yapsak sadece 4 hastada ayda 120.000 yapıyor bence fazla toplum bir meslek icra etmek sağlıkçı olmak bu değil diye düşünüyorum çok ticari bir sektör olmuş teşekkürler iyi günleranlatamazsınız ya, hanımefendiye ücretsiz/uygun fiyatlı öneri de yazdım. çözüm arayan buluyor bence, istemeyen de yapamadığına güç yetiremediğine odaklanmaya devam ediyor. ücretsiz seçenekleri beğenmiyorlar ama ücretli olana harcanan parayı, emeği de görmezden gelip o birikim hibe edilsin istiyorlar
İstediği fiyatı veremez dememiş zaten, neden bu kadar pahalı demiş siz de eğitimden dem vurmuşsunuz. Alakasız olan buay ne alaka ne alaka adam istediği fiyatı verir nasıl bi doktor devlette de özelde de çalışıyor böyle gidin bi kuaför tesisatçı fiyatlarına bakın ücretsizi sanki hiç yok
benim zamanında yoktu bu ben 98liyim. sıraya gireceksiniz ne zaman gelirse o zaman malzeme ücreti ödersin dedi. şuan da kuzenim yine devlette ücretini ödedi telin. hangi hastane oYoo tam 4 sene devlette ucretsiz tel tedavisi gordum. Tel tedavisiyle birlikte gereken diş cekimleri, diş eti tedavileri hatta operasyonu da yine ucretsiz yapildi.
gittiğim zaman oldu çözüm bulan bulur bütçesine göre diyorum bence de senin terapi ihtiyacın var allah çevrene sabır versindevlete gitmiyorsna ne diye randevu var diye carlıyorsun bilmediğin şeye neden burnunu sokuyorsun