• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terapi

Mune Mune konu dışından engellendim de nerede bu konu dışı öğrenebilir miyim? Yoksa kafanıza göre mi muamele yapıyorsunuz? Whatsaptan yazsam cevap vermiyosunuz. Özelden mesaja cevap vermiyosunuz. O yüzden burada soruaayım dedim.Konu da açmayalım yorum da yapmayalım madem yasak?
Whatsapp'a ben bakmıyorum, özellerse bazen gözden kaçabiliyor ama sitemizin neredeyse 3 yıllık üyesi olarak konu içeriğinizi bir okur musunuz? Konu içeriğiniz BDV'lik değil, psikoloji bölümüne uygun, kural gereği bdvye uygun olmayan konu taşınır ve üyeye konu dışı uyarısı verilir.
Sizin aldığınız uyarı da tam bu sebepledir.

Whatsapp'a ben bakmıyorum, özellerse bazen gözden kaçabiliyor ama sitemizin neredeyse 3 yıllık üyesi olarak konu içeriğinizi bir okur musunuz? Konu içeriğiniz BDV'lik değil, psikoloji bölümüne uygun, kural gereği bdvye uygun olmayan konu taşınır ve üyeye konu dışı uyarısı verilir.
Sizin aldığınız uyarı da tam bu sebepledir.
Ben uyarı almadım direk engellendim mune. Bdv nin başlığında ne yazıyor bugün canınız mı sıkkın derdiniz var ya da yok diye süregiden bi açıklama var. Bu da benim derdim dert mi beğendiremiyoruz? Öyle saçma sapan konular açılıyor bdv ye gelip mutluluğunu paylaşanlar bile engellenmiyor. Ben doktor araştırması yapmadım içimi dökmek için konuyu açtım. Konumu taşıyıp uyarabilirdin. 3 yıllık değil 10 senelik üyeyim ama böyle çok anlamsız şeylerde ceza alınca soğutuyorsunuz buradan.

Ben uyarı almadım direk engellendim mune. Bdv nin başlığında ne yazıyor bugün canınız mı sıkkın derdiniz var ya da yok diye süregiden bi açıklama var. Bu da benim derdim dert mi beğendiremiyoruz? Öyle saçma sapan konular açılıyor bdv ye gelip mutluluğunu paylaşanlar bile engellenmiyor. Ben doktor araştırması yapmadım içimi dökmek için konuyu açtım. Konumu taşıyıp uyarabilirdin. 3 yıllık değil 10 senelik üyeyim ama böyle çok anlamsız şeylerde ceza alınca soğutuyorsunuz buradan.
Uygulama konu dışı uyarısıdır ve konu dışı uyarısı alınca otomatikman banlanırsınız.
Konunuz dert değil demedim lakin içerik psikoloji bölümüne uygun, bu sebeple taşınır ve konu dışı uyarısı verilir.
Ayrıca size ait bir konu olduğundan fark edemiyor olabilirsiniz ama siz konu içeriğinde terapi çeşitlerini, terapi alanların görüşlerini soruyorsunuz, hatta kitap önerileri var mı diyorsunuz.

Sizde başka üyelerin konularını saçma bularak aynı şeyi yapmıyor musunuz? Kaldı ki bdvye uygun olmayan konular rapor edilir ve biz o raporlar sonrası gerçekten içerik bölüme uygun değilse taşır ve üyeye konu dışı uyarısı veririz, bu hep böyleydi, herkese aynı kural uygulandı uygulanıyor.

4 buçuk yaşında. İnşallah hafiftir. :deli:
4.5 yasinda bir cocuk civil civildir,insana hayat enerjisi verir veya somurur cogu zaman. Doktugu,kirdigi,lafi sorusu derken. Sanki siz yorulmussunuz. Bu fiziki yorgunluk degil kafa,ruh yorgunlugu. Hasta cocugu olanlar cocuk iyilestikten sonra bir bosluga duserler. Savastan cikmis,gucu tukenmis hissi. Hastayken cabalamaniz lazim,butun gucunuzu seferber etmeniz gerekir. Iyilesince buyuk bir yorgunluk. Zaman,kendinize zaman ayirin.

Back
X