Yanlış anlamışım ben terapiye gittiğinizi söylemek hususunda kafanız karisti şeklinde. Bence söylenmemeli.Söylemekte bir sakınca yok söylemekte bir zorunlulugunuzda yok.
Onu aile durumunu sordu filan. Neden ilginç geldi ki?Çıkarımlar yapması ilginç geldi.
Bence söyleyin ne var ki
Psikolog farklı düşündü. Önem verdipi metalar farklı cimri diyebilir miyiz direkt bilemedim dedi.Verilen parayı gereksiz görüp canını sıkabilir boşver bence
Eşime soylerim ama sevgilime soyler miyim bilemedimArkadaşlar terapiye başladım. İş seçimi, eş seçimi konularında kararsız kaldığım için. Sizce bu süreçten sevgilime bahsetmeli miyim? Aslında ondan da bahsediyorum ve onunla ilgili de çıkarımları oldu. Aslında onunda terapi alması gerekebilir diyecek sanki ilerdeterapi alanlar eşinize sevgilinize ne kadarını anlatıyorsunuz?
Sevgili aşamasında söylemeyin bence..ilerde evlenirseniz kavgada hemen söylerler zaten posikolaga gidiyordun diye..cahil insan çok maaalesef ve geneli evlendikten sonra kendini belli ediyorArkadaşlar terapiye başladım. İş seçimi, eş seçimi konularında kararsız kaldığım için. Sizce bu süreçten sevgilime bahsetmeli miyim? Aslında ondan da bahsediyorum ve onunla ilgili de çıkarımları oldu. Aslında onunda terapi alması gerekebilir diyecek sanki ilerdeterapi alanlar eşinize sevgilinize ne kadarını anlatıyorsunuz?
Yani sizin fikirlerinizi etkileyecek çıkarımlar yapılmaz diye biliyorum.Onu aile durumunu sordu filan. Neden ilginç geldi ki?
Fikir belirtmek sayılır mı, güvensizlik duygusu var dedi sevgilimden için.Yani sizin fikirlerinizi etkileyecek çıkarımlar yapılmaz diye biliyorum.
Sizin bir şeyleri fark etmenizde rehberlik edebilir anca.
Aile durumunu sormak da çıkarım değil zaten.
Ben fikir belirtti sandım
Doğru hiç belli olmaz.Sevgili aşamasında söylemeyin bence..ilerde evlenirseniz kavgada hemen söylerler zaten posikolaga gidiyordun diye..cahil insan çok maaalesef ve geneli evlendikten sonra kendini belli ediyor
Bence hiç anlatma. Fayda getirmez anlatmak. Allah korusun bir sorun yaşasan, erkek zihniyeti yüze vurabilir.Arkadaşlar terapiye başladım. İş seçimi, eş seçimi konularında kararsız kaldığım için. Sizce bu süreçten sevgilime bahsetmeli miyim? Aslında ondan da bahsediyorum ve onunla ilgili de çıkarımları oldu. Aslında onunda terapi alması gerekebilir diyecek sanki ilerdeterapi alanlar eşinize sevgilinize ne kadarını anlatıyorsunuz?
Bence söyleme en azından henüz.. neden dersen terapi ilerledikçe hislerinde, düşüncelerinde ya da bunları ifade ediş şeklinde değişiklikler olabilir (kesin olur da..). Bunlar aile, arkadaş ya da partnerin hoşuna gitmiyor sonuçta alıştıkları kişiden farklı tepkiler. Sonrasında terapiden oldu, terapistin seni doldurıyor mu?, kafanı karıştırıyor.. şeklimde olumsuz geri dönütlerle seni etkilemeye, terapiyi bırakmaya yönlendirebilirler. Ola ki etkilenmedin bu kez de içten içe hala öyle düşündükleri için değişimini geçici bulup küçümseyedebilirler.Arkadaşlar terapiye başladım. İş seçimi, eş seçimi konularında kararsız kaldığım için. Sizce bu süreçten sevgilime bahsetmeli miyim? Aslında ondan da bahsediyorum ve onunla ilgili de çıkarımları oldu. Aslında onunda terapi alması gerekebilir diyecek sanki ilerdeterapi alanlar eşinize sevgilinize ne kadarını anlatıyorsunuz?
Çok mantıklı geldi söyledikleriniz. Ben de söylemiycem sanırım bunu terapistime de sorucam.Bence söyleme en azından henüz.. neden dersen terapi ilerledikçe hislerinde, düşüncelerinde ya da bunları ifade ediş şeklinde değişiklikler olabilir (kesin olur da..). Bunlar aile, arkadaş ya da partnerin hoşuna gitmiyor sonuçta alıştıkları kişiden farklı tepkiler. Sonrasında terapiden oldu, terapistin seni doldurıyor mu?, kafanı karıştırıyor.. şeklimde olumsuz geri dönütlerle seni etkilemeye, terapiyi bırakmaya yönlendirebilirler. Ola ki etkilenmedin bu kez de içten içe hala öyle düşündükleri için değişimini geçici bulup küçümseyedebilirler.
Hoş bu duygularla baş etmek de terapiye dahil deben söylemedim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?