+ Çözümsüz kalırsa eğer kamera görüntüleriyle durumu ispatlayıp mahkemeye şikayet edebilirsiniz.Apartman yönetimine haber verip duyuru yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Yola atmak daha masum tabiBenim süper zeki eşim sigarasını içtikten sonra yola düşüyor diye atıyormuş balkondanBir gün bir kadın geldi ama nasıl sinirli anlatamam. Dedi ki sigaralar annemin balkonuna düşüyor, gözümle gördüm sizin evden. Bir sürü özür diledim. Diyorum ki eşime senin kafan mı iyi ne demek sigarayı aşağı atmak ,düşünemedim diyor Külleri boş pakete koyuyor sigarayı aşağı atıyormuş,benim de alerjik astımım var, hiç yaklaşıyorum oraya ,hiç haberim yok böyle yaptığından. Sizin apartmanda da böyle saçma bir adam olabilir. Ben olsam girişe, asansöre falan yazı yazarım.
Tente riskli, söndürmeden atılıyorsa tutuşabilir.Balkondan yola peçete falan atan tiplere dair hiç umudum olmaz. Konuşmakla düzeleceğini sanacağım profiller değil balkondan camdan aşağı çöp atanlar. Yerinizde olsam balkonuma tente yaptırır Gül gibi Yaşar giderdim.
Balkondan yola peçete falan atan tiplere dair hiç umudum olmaz. Konuşmakla düzeleceğini sanacağım profiller değil balkondan camdan aşağı çöp atanlar. Yerinizde olsam balkonuma tente yaptırır Gül gibi Yaşar giderdim.
Bencede. Poşete koyup ellerine verin çöplerini, muhtemelen cirkeflesirler ama olsun.Evlerinde kültablası veya çöp poşeti mi yok elalemin balkonuna atıyorlar? Sokağa bile çöp atılmaz. Siz hangi dairenin yaptığına iyicene emin olun. Bir gün terası süpürüp ''buyrun çöpleriniz'' diye verin. Bir de çöp poşeti verin ''bu da hediyem olsun sizde çöp poşeti yok galiba'' diyin. Utansınlar biraz. Vallahi billahi ben yapardım bunu. Sokaklar balkonlar hususi çöp kovası mı?
O bambaşka bir konu zatenYola atmak daha masum tabi
Farkında olunmayacak gibi değil.kim olduğundan eminseniz gidip bir konuşsanız? belki farkında değildirler oraya düştüğünün
Apartman wp grubuna bunu belirttim. Aynı şekilde kapısının önünde bulur dedimEğer apartman görevlisi vs yoksa (yani ona iş çıkarmamak amaçlı) toplayın atılanları onların kapısının önüne boşaltın. Şikayetten anlamaz bu tipler. Birinin bahçesine, balkonuna düşeceğini tahmin etmeyi geçin balkondan kim çöp atar yahu hangi zeka ürünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?