• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terasıma sürekli izmarit ve peçete atılıyor, nereye şikayet etmeliyim ?

Belediye ilgilenir mi acaba? Zabıta kısmı? Iste bunu nasıl tespit edecek ki.. inkar eder yapan. Cehaletten öte bu durum.

Konu başlığını görünce ev en üst katta sandım. Terasa nasıl sigara atılır dedim kendi kendıme 😀

Yönetici varsa kendisine söyleyeceksiniz. Ya da ortak grup varsa ordan yazacaksınız.
Ya da üst katları dolaşıp söyleyeceksiniz

Konu başlığını görünce ev en üst katta sandım. Terasa nasıl sigara atılır dedim kendi kendıme 😀

Yönetici varsa kendisine söyleyeceksiniz. Ya da ortak grup varsa ordan yazacaksınız.
Ya da üst katları dolaşıp söyleyeceksiniz
1.kat altı dükkan. Dükkanı binadan geniş düşünün, onun üstü de teras işlevi görüyor.

Üst kattan sigara izmariti atıyordu birisi. Biz hep balkonda oturuyoruz gittim yönetme şikayet ettm komple ust katlarımı uyarmış. Sonra haftasına balkonda otururken yine attı çkardm kafamı öyle bir bağırdım ki bitti son oldu. Malesef bazı insanlar bundan anlıyor çok üzgünüm
Ben yakalasam zaten bir kerecik. Açacağım ağzımı... Diger tarafta kalıyor.

Benim süper zeki eşim sigarasını içtikten sonra yola düşüyor diye atıyormuş balkondan 🤦 Bir gün bir kadın geldi ama nasıl sinirli anlatamam. Dedi ki sigaralar annemin balkonuna düşüyor, gözümle gördüm sizin evden. Bir sürü özür diledim. Diyorum ki eşime senin kafan mı iyi ne demek sigarayı aşağı atmak ,düşünemedim diyor 😐 Külleri boş pakete koyuyor sigarayı aşağı atıyormuş,benim de alerjik astımım var, hiç yaklaşıyorum oraya ,hiç haberim yok böyle yaptığından. Sizin apartmanda da böyle saçma bir adam olabilir. Ben olsam girişe, asansöre falan yazı yazarım.
Bunu yapan kesinlikle normal değil zaten. 2 ay oldu taşınalı tanımıyorum pek.

Back
X