Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Kadını

tam beni anlatıyor. Hepsi uyuyor ya.. İyi ki teraziyim

10 ekimmm :)

Hee yükselenim bile terazi benim:))

Son düzenleme:
Burçlara inanan yada kafa yoran biri değilim ama bu yazıyı yazan herkimse beni anlatmış :)))

AYNEN BEN YAAAAAA.Bu kadar insan burç özelliğini taşıyamaz?Ben işte tipik bir örneğiyim...

teraziler merhabalar güzeller :)

ben 13 Ekim. Fakat yükselenimi bilmiyorum. annem saatini hatırlamıyor heralde 4 çocuktan dolayı saatleri karıştırıyor :) ama merak ediyorum yükselenimi. ayrıca bu terazi özelliklerinin bir kısmı uyuşuyor bir kısmı değil. ben de kendimi anlatayım:

*Dengeyi severim,adalet ÇOK önemlidir benim için.
*İnsanlarla tartışmaya girmeyi HİÇ ama Hiç sevmem.Ama hakkımı savunmazsam vicdanım rahat etmez..
*Sinirli ve yüksek sesle konuşan insanlar beni çok rahatsız eder.
*Genelde kırgınlıklarımı biriktiririm içimde "Bir daha yapmaz" sebebiyle. Fakat sonunda çok kötü patlarım ve bilerek karşımdakinin kalbini kırarım ve incitirim. ve malesef onun tüm hataları unutulur,benim sözümden dolayı hatalı Ben seçilirim
*Aşkı severim,AŞık olmayı çok da isterim (ve istiyorum:)) ama mantığı kesinlikle tercih ederim. Önce Saygı olsun isterim.
*Çok özgür olmayı isterim,baskıdan uzak,kimse hiçbirşeyime karışmadan yaşamayı isterim.Ama Çok özgür bıraksalar da bir yere gitmem,yine yakınlarımın yanında olurum. Bana baskı yapılmadığını bileyim,bana yeter!
*Sağlık ve güzellik çok önemlidir benim için.
*Dikkat toplamayı severim,cazibeli olmam çok hoşuma gider,bir o kadar da nazardan korkarım .
*son yıllarda kin duygumun yerini Aşırı merhamet duygusu aldı. memnunum ama hala kırılmaya devam
*Para çok öenmlidir tamamiyle alışveriş için:)
*Para için Ahlak kurallarımı değiştirmem.Katıyımdır.
*İnce ve narin fizyolojik ve biyolojik yapım vardır. Buğdayım :)
*Fazla konuşmayı sevmem. Sohbetlere katılmayı,dinlemeyi ve gülmeyi,kahkahayı,gülen insanları görmeyi,konuşmayı Çok severim.
*Benim için "Hayır" "Hayır" dır.Kesindir. Fakat bu konuda yumuşak olmayı çok isterim. Açık kapı bırakmam gerek,bunun ince bir ayarı olmalı.
*Kararsız değilimdir. Hemen düşünür,kararımı veririm.
*Çok hassas ve kırılganım.Çok kötü bir özelliğim bu.
*Bazen çabuk unutur,aklımdan silerim,bazen saçma şeyler aklımın köşesinde kalır.
*Dağıtmayı,eli açık olmayı çok severim.
*Mükemmel olmaya çalışmak insanı malesef yıpratıyor.4 4 lük olmayınca üzülüyorum elimde olmadan.
*Hırslı değilim,olmayı çok isterim.
*İnsanlarla olmayı severim. Yalnız da kalmaktan mutluyumdur.

Son düzenleme:
bende çok benziyorum eşime anlatıyorum anlamıyor ben içimde tartışıp duruyorum konuyu bende 4 ekim doğumluyummmm

inanılmaz ya bire bir uyuyo.güzel olmak dışında.hepsini gülerek okudum çünki beni anlatmış.helal olsun beni deşifre edebilene

8 ekim bende teraziyim va malesef aşırı dygusalım herşeye ağlıyom

27 eylul..
Terazı otesı bısıyım ben yya..
)

Teraziyle tartışmaktan kaçarsanız o oturup kendi kendine tartışacaktır burcumdan dolayı demekki en büyük sikayetim budur kolay kolay vazgecemem o konuyu aydınlatana kadar tartısmama konusmama gerek yoksa kendi kendimi bitirirm

ayyy iyi ki teraziyim yaaa çok seviyorum burcumu ...yükselenim de terazi koyusundanım yani:=))

en hassas olduğum konu haksızlık,hiç gelemem haksızlığa...bi başkası için bile kendim için olduğu kadar mücadele ederim.

güzellik ve estetik benim için çok çok önemli,uyuma dikkat ederim..

sanatın her dalına ilgim var.şiir yazarım ayrıca...

hımm...dikkat çekmeyi beğenilmeyi de pek bi severim canımmm...
:)))

29 eylül'üm bnde ve burcumu çok seviyorum opuyorumnanaktan
kesinlikle on numara bi tahlil olmuş..alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
gerçekten bütün bu özelliklere sahibimkaydirigubbakcemile3
ayrıca aşırı duygusalım.sanat dallarıyla ilgilenmeyi çok severim ki terazinin bi özelliğide sanatsal dallarla ilgili oluşudur.ayrıca yalana ve haksızlığa tahammülüde yoktur terazininyerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…