Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Kadını

ayyy tüm karakter özelliklerim yazılmış tam terazi kadınıyımmm

6 EKİM. terazi olmaktan o kadar memnunum ki...keşek herkes bizim gibi nazik,asil ve ince ruhlu olsazemuszemus yaşasın tüm teraziler...............

15 ekim teraziyim kesinlikle beni anlatıyor

ay dikkat ettim eylül doğumlu teraziler esmer ekim doğumlular beyaz ::)bende 2 ekim beyaz tenliyim zayıfım gamzelerimde var terazilerin çoğunda gamze olurmöuş arkadaşlar

yok canım ya ben eylül doğumluyum ama beyaz tenliyim....

3Ekimm
Bunu yazan beni tanıyor olmalı
Seviyorum burcumu.:82:

:82:

kızlar benim burcum oğlak, yükselenim terazi arkadaşım sırf bu yüzden güzelsin diyor. yükselenin terazi olduğu için.......
bencede doğru burçlarla yakından ilgilenmiş ve onlarca kitap okumuşumdur...oğlak burcu kadınları teraziler kadar güzel yüzlü olmuyorlar...tiperi burcunun sembolü gibi hakikaten geniş alın ve dar çene ile bir oğlağın biçimini anımsatıyor çok dikkat ettim öyle...yani çoğunlk öyle tabi istisnalar var çünkü yükselen işi etkiliyor...teraziler genelde beyaz ten kural saç ..yuvarlak yüzlücee..hafifçe balık etinde ( itisnalar var) biçimli bir vücut ...en önemli özellikleri bakışlardaki çekicilik..

bende 14 ekim doğumluyum yükselenimde terazi olduğundan çifte teraziyim.beyaz tenli hafif sarışına kaçan ortadan biraz daha uzun boylu ve biçimli bir vücut ..tam tipik teraziyim..kilom hep dengelidir..aşırı almam ve vermem..ayrıca erkeksi yanlarım da vardırr..mesela argoyu bazen kullanırım..haksızlığa geldiğimde saldırganlaşabilirim ahksızlığa tahammül edemiyorum zaten burcumuzun temsii bir terazi ve o da adaleti simgeliyorr....eee insan olumsuz yanlarını da kabul etmeli..

bende teraziyim ve memnunum..kızlar burada belirtilmemiş bi özellik daha var bende bencillik sizde de oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…