En dogrusunu yapiyorsun diger konuda ki mesajinida begendim asla arkasından kosma akrep erkegi sevgisini belli etmez burnu havada bi tipdir emin ol sen msj atsan dahada havalara girir ulasilmaz olan sen olkızlaaar merhaba çook çook uzun bir sorunum varr. ayrıca forumdaki mesajlar cok eski tarihlere ait diye konu acmak istemiyordum ama baktımki yakın tarihlerdede paylasım yapılmış hemen üye oldum ve lütfen teraxzi burcu ve yükseleni akrep olupta, akrep erkegiyle beraber olan bayanların yazmasını cok istiyorumm Nayinomu oyle bir nickli bayan vardı sanırım kesinlikle yardımcı olbilir miiii.. Simdi ben saglık teknikeriyim 21 yasımdayım sevgilm ise 29 yasnda 9 aydır beraberız sımdıyekadr yası sorun etmedı hiç kıskanc degil maco degil!bazen gunlerce aramaz sormazyazmaz ben de o yazmadan aramadan hıc arayıp sormam hep ondan beklerım yapıskan bırıymısgıbı gorunmemek ıcın. dogrumu bu. aradgı zamnlarda ozledınmı dıyorevet dyrmoyuzdene mı arayıp sormuyosun dıyo aradgm zamnlarda kısakesıyor. hıc arayasım gelmıyor .. cok kıskancım amabellıetmıyorum yada cazgırbırkarıgıbı gulerek kızıyorum amazaten kotu bısı yapmıyor.meraktan oldugumhalde gunlerdır nerede naptıgnı sorgulamıyorum hepsabredıyyrum yınede ilgisizzz..yaanında cok ılgılenıyorama eve donunce arayıp sormuyor . ona sureklı surprızler yaıyorum sasırıyr cok hosuna gıdıyor bzen hep monotoon alıstırıyorum bırden patlıyorum bu yuzdenvazgecmıyor benden meraklaa beklıyor her seferınde ama ben sadece yanında degıl her an ılgı gormek ıstıyorum her dk arasın kıskansın kısıtlasın ıstıyorum sevgısıni ispatlasın istiyorumcunku ben cokasıgımcok sevıyrum size sormak istedigmbu herifnasıl tamamen bana aitolur. ilişkiyi nasıl yurutmem gerek ne zaman evlilige ikna olur akrepleevlenen kadınlar naptınız flörtdonemınız nasıl yuruttunuzde ıkna ettınız kutfeen yardımcıı olursanırz sevınırmm aylardırtakıp edıyorumforumuu
Selam,kızlaaar merhaba çook çook uzun bir sorunum varr. ayrıca forumdaki mesajlar cok eski tarihlere ait diye konu acmak istemiyordum ama baktımki yakın tarihlerdede paylasım yapılmış hemen üye oldum ve lütfen teraxzi burcu ve yükseleni akrep olupta, akrep erkegiyle beraber olan bayanların yazmasını cok istiyorumm Nayinomu oyle bir nickli bayan vardı sanırım kesinlikle yardımcı olbilir miiii.. Simdi ben saglık teknikeriyim 21 yasımdayım sevgilm ise 29 yasnda 9 aydır beraberız sımdıyekadr yası sorun etmedı hiç kıskanc degil maco degil!bazen gunlerce aramaz sormazyazmaz ben de o yazmadan aramadan hıc arayıp sormam hep ondan beklerım yapıskan bırıymısgıbı gorunmemek ıcın. dogrumu bu. aradgı zamnlarda ozledınmı dıyorevet dyrmoyuzdene mı arayıp sormuyosun dıyo aradgm zamnlarda kısakesıyor. hıc arayasım gelmıyor .. cok kıskancım amabellıetmıyorum yada cazgırbırkarıgıbı gulerek kızıyorum amazaten kotu bısı yapmıyor.meraktan oldugumhalde gunlerdır nerede naptıgnı sorgulamıyorum hepsabredıyyrum yınede ilgisizzz..yaanında cok ılgılenıyorama eve donunce arayıp sormuyor . ona sureklı surprızler yaıyorum sasırıyr cok hosuna gıdıyor bzen hep monotoon alıstırıyorum bırden patlıyorum bu yuzdenvazgecmıyor benden meraklaa beklıyor her seferınde ama ben sadece yanında degıl her an ılgı gormek ıstıyorum her dk arasın kıskansın kısıtlasın ıstıyorum sevgısıni ispatlasın istiyorumcunku ben cokasıgımcok sevıyrum size sormak istedigmbu herifnasıl tamamen bana aitolur. ilişkiyi nasıl yurutmem gerek ne zaman evlilige ikna olur akrepleevlenen kadınlar naptınız flörtdonemınız nasıl yuruttunuzde ıkna ettınız kutfeen yardımcıı olursanırz sevınırmm aylardırtakıp edıyorumforumuu
Ahhhhhh...!!! Biz kadinlar boyleyiz ben sadece ileri de cok kirilmamam icin dedim canim bak rest cek demiyorum sen fikrini ona belirt bazi seylerin farkinda olmasini sagla seninde ondan beklentilerin oldugunu anlasin.. Ayricaben onsuz yapamam diye dusunme senin icin sonu kotu olmasi mi iyi yani sen bilirsin biz burdan sadece soylediklerine gore yorum yapariz yakininda olan sensin onu seninle gelecek dusunup dusunmedigini senden daha iyi kimse anlayamaz. Ama kendi duygularina dalip gercekleri gormezden gelmecevaplarr ıcınde cok tesekkur ederım hanımlar.ama biriciiikk ben rest cektıgım zamanlar gurur yapıyor dönmuyor geri ben dönüyorum aff dılıyorum vs. ama o ayrıldıgında hıc ılgılenmıyorsam hemen gerı kendısı donuyor. yanı sımdı benımle nıyetın ne cıddı degılsen ayrılalm dersem yine korkuyorum evlilik dusunuyorsa bile gurur yapıp ayrılır ve dönmez dıye. bu defa ısı aceleye getırıyorum dıye sıkılıp kacmasında ay naparımm been onsuuzzzzz , onlada yapamıyorumm biröyleyim birböyle vallhiii
Canim bazen keske evlenneseydi diyorum bazi seyleri zorlamamak lazim. Benim flort donemim olmadi 2-3 ay tanisma suremiz gecti sonra da evlilik karari aldik. Birde esim sehirdisindaydi ben ailesinin memleketindeydim. Ne diyeyim bol sans sana daayy yaa saldımm valllaa bakalım nolacakkksizin flort donemı nasıll gectıı yanı ona nasıl davranıyordun cok mu sabırlıydınn da eevlendı bu adam senınlee biriciikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?