Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Terazi olupta Akrep erkeğiyle birlikte olanlaar ''HELP MEE!!''

Mytears

Anorexia
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
323
127
33
Yardım su akreo erkeğiyle evlenenler bu sirri aciklayabilir mi

Son düzenleme:
ayy bu arada bu sıtedeepaylasılanlar nedengızlı degıll ben herseyı yazmısım ama özel mözel kalmamıs ortalıkta :oops::oops: herkes aynı karaktere ssahıp degildir amayıne de cogusıtede yazılanlarır uyguladımvalla ıse yaradıı :KK45:

kızlaaar merhaba çook çook uzun bir sorunum varr. ayrıca forumdaki mesajlar cok eski tarihlere ait diye konu acmak istemiyordum ama baktımki yakın tarihlerdede paylasım yapılmış hemen üye oldum ve lütfen teraxzi burcu ve yükseleni akrep olupta, akrep erkegiyle beraber olan bayanların yazmasını cok istiyorumm Nayinomu oyle bir nickli bayan vardı sanırım kesinlikle yardımcı olbilir miiii.. Simdi ben saglık teknikeriyim 21 yasımdayım sevgilm ise 29 yasnda 9 aydır beraberız sımdıyekadr yası sorun etmedı hiç kıskanc degil maco degil!:KK43: bazen gunlerce aramaz sormazyazmaz ben de o yazmadan aramadan hıc arayıp sormam hep ondan beklerım yapıskan bırıymısgıbı gorunmemek ıcın. dogrumu bu. aradgı zamnlarda ozledınmı dıyorevet dyrmoyuzdene mı arayıp sormuyosun dıyo aradgm zamnlarda kısakesıyor. hıc arayasım gelmıyor .. cok kıskancım amabellıetmıyorum yada cazgırbırkarıgıbı gulerek kızıyorum amazaten kotu bısı yapmıyor.meraktan oldugumhalde gunlerdır nerede naptıgnı sorgulamıyorum hepsabredıyyrum yınede ilgisizzz..yaanında cok ılgılenıyorama eve donunce arayıp sormuyor . ona sureklı surprızler yaıyorum sasırıyr cok hosuna gıdıyor bzen hep monotoon alıstırıyorum bırden patlıyorum bu yuzdenvazgecmıyor benden meraklaa beklıyor her seferınde ama ben sadece yanında degıl her an ılgı gormek ıstıyorum her dk arasın kıskansın kısıtlasın ıstıyorum sevgısıni ispatlasın istiyorumcunku ben cokasıgımcok sevıyrum size sormak istedigmbu herifnasıl tamamen bana aitolur. ilişkiyi nasıl yurutmem gerek ne zaman evlilige ikna olur akrepleevlenen kadınlar naptınız flörtdonemınız nasıl yuruttunuzde ıkna ettınız kutfeen yardımcıı olursanırz sevınırmm aylardırtakıp edıyorumforumuu
En dogrusunu yapiyorsun diger konuda ki mesajinida begendim asla arkasından kosma akrep erkegi sevgisini belli etmez burnu havada bi tipdir emin ol sen msj atsan dahada havalara girir ulasilmaz olan sen ol

kızlaaar merhaba çook çook uzun bir sorunum varr. ayrıca forumdaki mesajlar cok eski tarihlere ait diye konu acmak istemiyordum ama baktımki yakın tarihlerdede paylasım yapılmış hemen üye oldum ve lütfen teraxzi burcu ve yükseleni akrep olupta, akrep erkegiyle beraber olan bayanların yazmasını cok istiyorumm Nayinomu oyle bir nickli bayan vardı sanırım kesinlikle yardımcı olbilir miiii.. Simdi ben saglık teknikeriyim 21 yasımdayım sevgilm ise 29 yasnda 9 aydır beraberız sımdıyekadr yası sorun etmedı hiç kıskanc degil maco degil!:KK43: bazen gunlerce aramaz sormazyazmaz ben de o yazmadan aramadan hıc arayıp sormam hep ondan beklerım yapıskan bırıymısgıbı gorunmemek ıcın. dogrumu bu. aradgı zamnlarda ozledınmı dıyorevet dyrmoyuzdene mı arayıp sormuyosun dıyo aradgm zamnlarda kısakesıyor. hıc arayasım gelmıyor .. cok kıskancım amabellıetmıyorum yada cazgırbırkarıgıbı gulerek kızıyorum amazaten kotu bısı yapmıyor.meraktan oldugumhalde gunlerdır nerede naptıgnı sorgulamıyorum hepsabredıyyrum yınede ilgisizzz..yaanında cok ılgılenıyorama eve donunce arayıp sormuyor . ona sureklı surprızler yaıyorum sasırıyr cok hosuna gıdıyor bzen hep monotoon alıstırıyorum bırden patlıyorum bu yuzdenvazgecmıyor benden meraklaa beklıyor her seferınde ama ben sadece yanında degıl her an ılgı gormek ıstıyorum her dk arasın kıskansın kısıtlasın ıstıyorum sevgısıni ispatlasın istiyorumcunku ben cokasıgımcok sevıyrum size sormak istedigmbu herifnasıl tamamen bana aitolur. ilişkiyi nasıl yurutmem gerek ne zaman evlilige ikna olur akrepleevlenen kadınlar naptınız flörtdonemınız nasıl yuruttunuzde ıkna ettınız kutfeen yardımcıı olursanırz sevınırmm aylardırtakıp edıyorumforumuu
Selam,
Benim eşim akrep burcu anlattigin bazi ozelliklerin esime uyuyor. Esimde günü iyi geciyorsa aramaz hatta bazen eve gelene kadar arayipta gunn icinde neler yaptin demez, bu durum nisanli iken de boyleydi. Bazen asiri bencillikleri oluyor. Ilk zamanlar aramamasina cok kizardim zamanla alıştım. Ne diyeyim kolay gelsin işin zor.
Evlilik olayina gelince akrepler duygusaldir muhtaclik hissini sever yani ona hep ihtiyacin varmis gibi hissettirmelisin. Tuhaf kisilerdir aslinda davranislari sanki duyguyla hareket etmiyormus gibi gorunse de tam aksine asiri duygusallardir birde kafalarina birseyi takarlarsa yaparlar. Tabii sadece burc yetmiyor o kisinin yetistirilme tarzida olayi degistirir. Bence sen ciddi bir iliski dusunuyor ve bundan eminsen birak iknayi falan acikca sevgiline fikrini belirt, giderse de uzulme niyeti bellidir.

ya hıcbırseyını haber etmıyor oyle olunca da kafamda bir milyon suphe oluyor sonra hesaba cekınce bunalıyor . ya da kotu bırsey yapmadıgını kanıtlamya calısıyor bır sekılde amayınede hep haber vermelı kı bunlara gerek kalmasın inanıyor gıbı gorunuyorum.baskabır erkekler mesala yay erkeklerı cok sadık herseyı kanıtlayan soz dınleyen tıpler bunlar neden onlar gıbı olamıyoorr:(( soz dınlesı vs degılde en azından sadık olsun herseyını bıldırsın ıstıyorum tabı kıskansında bu hıc kıskanmyor umursamıyor.. kıskandıgını ancak buyuk tartısıtgmz zamanlarda haklı cıkmak ıcın tek tek erkekismi saydıgında anlıyrum madem bu kadr kıskanmıssın o zaman nıye soyleyıp rahatsz oldgunu demıyosun kı hıc umursamazgıbı davranıyosun anlamadım dengesız mı ne. naparımda ben bu herıfı dizginlerim. naparımda etrafımda dort doner akrep erkegıyle evlenenler flort donemınde naptınzda bu herıf sızle evlendı ay cıldırıcam :mad::mad:

cevaplarr ıcınde cok tesekkur ederım hanımlar. :KK45:ama biriciiikk ben rest cektıgım zamanlar gurur yapıyor dönmuyor geri ben dönüyorum aff dılıyorum vs. ama o ayrıldıgında hıc ılgılenmıyorsam hemen gerı kendısı donuyor. yanı sımdı benımle nıyetın ne cıddı degılsen ayrılalm dersem yine korkuyorum evlilik dusunuyorsa bile gurur yapıp ayrılır ve dönmez dıye. bu defa ısı aceleye getırıyorum dıye sıkılıp kacmasında :KK48: ay naparımm been onsuuzzzzz , onlada yapamıyorumm biröyleyim birböyle vallhiii o_O:D

cevaplarr ıcınde cok tesekkur ederım hanımlar. :KK45:ama biriciiikk ben rest cektıgım zamanlar gurur yapıyor dönmuyor geri ben dönüyorum aff dılıyorum vs. ama o ayrıldıgında hıc ılgılenmıyorsam hemen gerı kendısı donuyor. yanı sımdı benımle nıyetın ne cıddı degılsen ayrılalm dersem yine korkuyorum evlilik dusunuyorsa bile gurur yapıp ayrılır ve dönmez dıye. bu defa ısı aceleye getırıyorum dıye sıkılıp kacmasında :KK48: ay naparımm been onsuuzzzzz , onlada yapamıyorumm biröyleyim birböyle vallhiii o_O:D
Ahhhhhh...!!! Biz kadinlar boyleyiz ben sadece ileri de cok kirilmamam icin dedim canim bak rest cek demiyorum sen fikrini ona belirt bazi seylerin farkinda olmasini sagla seninde ondan beklentilerin oldugunu anlasin.. Ayricaben onsuz yapamam diye dusunme senin icin sonu kotu olmasi mi iyi yani sen bilirsin biz burdan sadece soylediklerine gore yorum yapariz yakininda olan sensin onu seninle gelecek dusunup dusunmedigini senden daha iyi kimse anlayamaz. Ama kendi duygularina dalip gercekleri gormezden gelme:KK66: Askla evlilik farkli durumlar, evlenince hersey degisiyor.. Sen simdiden onun avucunun icine girmissin:KK3::KK31:
Birde esimin benden once evlenmeyi dusundugu bir kiz varmis 4 yil konusmuslar esimin ailesiyle tanismis evinde kalmis kizin ailesiyle tanisilmis falan sonra bitmis.. Dengeleri iyi kur:KK20::KK53:

ayy yaa saldımm valllaa bakalım nolacakkk :KK53: sizin flort donemı nasıll gectıı yanı ona nasıl davranıyordun cok mu sabırlıydınn da eevlendı bu adam senınlee biriciikk:KK61:

ayy yaa saldımm valllaa bakalım nolacakkk :KK53: sizin flort donemı nasıll gectıı yanı ona nasıl davranıyordun cok mu sabırlıydınn da eevlendı bu adam senınlee biriciikk:KK61:
Canim bazen keske evlenneseydi diyorum bazi seyleri zorlamamak lazim. Benim flort donemim olmadi 2-3 ay tanisma suremiz gecti sonra da evlilik karari aldik. Birde esim sehirdisindaydi ben ailesinin memleketindeydim. Ne diyeyim bol sans sana da:KK66:
Bir ara kahve fali bakalim sana muhabbeti fala ekle resimleri. Tabii seviyorsan.

nasıl olacak ki o fal ?? ay severim ben öyle seylerii:KK51:

ahh ahh vallaha boğasım geliyor oğlanı gel bide bana sor sen onu başa çıkamıcam artık yoksa sinirlerim zıplıyor

sen de derdini paylas canım vardır daha tecrubelıler ben actım konumu sorunum bıttı vallla hem de kimseye anlatamadıgım sıkıntıları burda 1den fazla kısıye ve henuz tanımadıgım kısılere anlatınca böyle bır rhatlıyorum kuş gibi oluyorumm:KK55:

aslında bir anda uzaklaşmasına anlam veremiyorum çözsem bi halledecem ama yok burçtanmıdır kendisindenmidir anlayamadım :D ama cinlerim geliyor az kaldıı

ayyy öyle deme ya ne olursa olsunn valla bazen cok cektım dıyorum ama o bıle tatlı gelıyor artık kız ınsallaahh duzelırr sayende bir sona vardımm Allah sennde sonunu hayır etsiin

Back
X