Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

merhaba.. 19 ekim doğum tarihim teraziyim ve 22 yaşında evlendim şuan 25 yaşındayım ve 1.5 aylık hamileyim... bence böyle şeylere takılmayın tamamen kader kısmet hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inşallah herzaman

alakası olduguna inaanmıyorum terazi burcuyum 25 yasında evliyim nasip işi..bi tek sunu söyliyebilirim terazi burcu insanı cok idealist kariyer pesinde oldugu için evliliği erteliyor olabilir..

ben bunu daha öncede duymuştum bence doğru kesinlikle.
Teraziyim 25 yaşındayım bekarım eski çalıştığım yerde 40 yaşında bayan vardı terazi burcuydu ve hayatında hiç evlenmemişti aynı şekilde 28 diğeri29 yaşında 2 kişi daha vardı aynı yerde çalışıyorduk ikiside bekardı şuan biri nişanlı :)
şimdiki çalıştıgım yerde oda arkadaşım 28 yaşında bekar daha önce 1 kere nişanlanmış bilemiyorum ama çevremdeki tüm teraziler ben dahil olmak üzere bekar.
Benim ilişkilerimde genelde önce karşı taraf başlatıyor ben istemiyorum o uğraşıp elde ediyor sonra ben de ona ısınınca karşı taraf giden taraf oluyor hep anlam veremiyorum ve hep aynı şeyi yaşamaktan çok sıkıldım

Bende terazi burcuyum, 23 yaşındayım. Hiç dikkat etmedim şu geç evlenme meselesine ama benim önceliklerim eğitim ve mesleğim yani kısacası hayallerim yönünde. Uzun bir süre evliliği düşünmüyorum bu yüzden.

ya uzulme bende 28 olacagım ama 30 oldugumda hala bekar olucam gıbı gelıyor aradıgım ınsanı bulamıycam sankı

Fountain cim valla yazdıklarında kendimi gördüm sanki =) banada öyle geliyor sanki hakettiğim o büyük aşkı bulamıycam gibi 26 yaşındayım olsun artık bişeyler yaaa nerde bizim beyaz atlı prenslerimizz?

bnde teraziyim ve 23 yaşındayım evliliği düşünmüyorum burcum hakkında şunu biliyorum teraziler tek yaşıyamazlar ama evlilik içinde çok seçici çok mantıkçı oldukları için evlenmek için en ideal eşi bulana kadr elerler uzun zamnlı ilişkilerim oldu hep kısa süreli günü birlik ilişkiler bna göre deil ama evleniceğim insan her açıdan en mükemmel olmalı bnm içinn

biz bu tezi kesin çürüttük bence :))

eşim de ben de terazi burcuyuz, evlendiğimde ben 20 yaşındaydım o 21 :))

çok doğru evet.terazilerin mükemmeliyetçi ruhları var en iyisi en güzeli olsun derken evde kalıyo ben gibi :))

sonunda kriterlerime ters birini bulursam :)

terazi görselliğe çok önem verir
ayrıntıcıdır mükemmelliyetçidir
bu durumda
eş adayı da bulmak kolay olmuyor tabi
zaman geçiyor yaş da ilerliyor

23 eylül de 30 olucam tam ve hala bekarım:)) kesnlikle terazilerde böle bi durum var nedeni de flörtçü olmak,ev işlerini ve yemek yapmayı sevmemek,doğru kişi bu mu acaba die çok düşünmek:))terazi olup ta erken evlenenlerse yükselenlerinin etkisindedrler ayrıca yetişme tarzı da önemli arkadaşlar...her terazi aynı olmaz fakat genel özellik :evliliği çok istemekle birlikte kararsız olmalarıdır...

teraziler flört etmeyi çok sevdikleri için geç evleniyor olabilirler ama ben 20 yaşındaydım evlendiğimde fakat ben o yaşa kadar kısacık süreli çok flört dönemi geçirdim sanırım ondan erken gittim

terazi burcunun tüm özelliklerini harfiyen taşıyorum vee 32 yaşında evlendim. teraziler çoğu konuda kararsız olurlar. Zor beğenirler . o yüzdende zaman geçer gider. Bir terazi kadını olarak ikizler erkeğiyle evlenmeyi tercih ettim. zor karmaşık bi ilişki ama onunla herşeye değer..

dogrudur .ınce elerız sık dokuruz asırı kararsızlıkda eklendı mı buna tabıkı gec evlenırız

haa terazıler sanırım bırazcık da flortcudur

ben bu konuda hep korkaktım hiç flörtçü olmadım. bizler kariyer sevdalısıyız. sonra evlilik ,,kişide hepsi bulunsun isteriz karakter, kariyer , tip .. yani ben öyleyim. hep daha iyisi çıkar düşüncesinde oldum DD 30 uma gieceğim. son 1yıdır düşünyorum evliliği. sanki her an kapımı çalacak gibi :)

kariyer sevdalısı olduğumuz kesi ben liseden mezun olunca atandım ünniversiteyi bitirdiğim yıl evlendim 21 yasında :) bekleyemedim ama evlendikten sonra daha mükemmeliyetci oluyosunuz.eve bağlı oluyosunuz ve daha önemlisi okumayı hiiiç bırakmıyosunzu ne jadar ilerlersem o kadar iyi diyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…