Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

kızlar bende terazi burcuyum 7 ekim 26 yasında hala bekarım teraziler geç evlenir diye duydum ve etrafımda ne kadar terazi varsa geç yaşlara kadar bekar sizce öylemi ve kaç yaşında evlendiniz))

Bende tam bir teraziyim, yükselenimde terazi, ömrüm adalet arayışı ile geçiyor
Tez doğru olabilir, 29 yaşındayım bekarım

Kesinlikle...
Terazi çok seçicidir
Erkek arkadaşım boğa idi... Ayrıldık, ayrılmak zorunda kaldık

Ben de bunu sadece bana ait bir tez sanırdım.
Çevremdeki TERAZİ hatunları hep geç evlendiğinden çıkarmıştım bu tezi...
Meğer benim gibi düşünen ne çok TERAZİ varmış.

Ben de 30 yaşındayım. Bekarım. Hayatımda kimse yok.
Kime nasıl aşık olacağım konusunda meraklanmaktayım.
Arkadaşlar haklı kılı kırk yarıyoruz galiba...
Neyse geç olsun da güç olmasın.
Bizler de gönlümüze göre birilerini buluruz insallah, hayırlısıyla...

Kuzenim terazi. Evlendi 21inde.
Ayrıca ortaokulda bir arkadaş vardı, terazi burcuydu o da, taa o zaman çeyiz hazırlığına girmişlerdi annesi ile. Evlenmiştir şimdi kesin.

Son düzenleme:

çok sevimli ve samii bir yorum :) bende bana biri teklif edince veya daha ciddi boyutta aileler araya soklunca sinir olup soğyorum :) 82 doğumluyum ve bekarım :) sevdilimde olmadı doğru dürüst.

çok doğru evet.terazilerin mükemmeliyetçi ruhları var en iyisi en güzeli olsun derken evde kalıyo ben gibi :))

sonunda kriterlerime ters birini bulursam :)

kaç yaşındasın ben 82 liyim. birinden bir teklif gelse he olumsuz tarafını arıyorum olmaması için korku da var. sanki hep daha iyisi çıkabilir diye.

Ayy ben hiç kimseyi kolay kolay beğenmiyorum ki flortçü olayım yok bulsam baya bi flortcu olcam o kesin. Elimi attığımıda kurutuyorum buda bana mı has bilmem artık

katılıyotum buna ben 28 yaşındayım ve hala bekarım allah hayırlı birini çıkarır karşıma işlh.

26 yasındayım hala bekarım önce kariyer dedim terazilerin mükemmelliyetçiliği sorun galiba kusur bulmada üstüme yok..

bence bu genelleme dgru bende teraziyim 22 yasındyım hala evlenebılecegıme ınanmıyorumm yok yok ben 25ten once mumkun degıılll

bence bu genelleme dgru bende teraziyim 22 yasındyım hala evlenebılecegıme ınanmıyorumm yok yok ben 25ten once mumkun degıılll
genellememiz doğru da senin için doğru değil bence... daha 22 yaşındasın. belki yarın birisi ile tanışıp bir sene içinde evleneceksin. hiç belli olmaz ki bu işler... ( kısacası senin için hiçbir şey geç değil, Allah gönlüne göre versin! )

kızlar bende teraziyim 02.10 ama 21 yaşında evlendim 1 yıl olcak evleneli teraziler idealleri peşinde koştuğundan geç evlilik yapar bence ben evliyken okulumu 4 yıla tamamladım kariyerime başladım yani kısacası çocukta yaparım kariyerde dedim ve gözümü kapatıp evlendim bende bir oğlak burcuyla evliyim zıtlıklar her evlilikteki gibi oluyor ama pişmanmıyım değilim kocişimin küçük kızıyım ve ben böyle çok mutluyum darısı hepinizin başına

Allah mesut etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…