- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kızlar bende terazi burcuyum 7 ekim 26 yasında hala bekarım teraziler geç evlenir diye duydum ve etrafımda ne kadar terazi varsa geç yaşlara kadar bekar sizce öylemi ve kaç yaşında evlendiniz))
Bence kısmen doğru bir tespit.
Terazi kadınları inanılmaz seçici ve zor beğenen tiplerdir..
kendimden biliyorum:)
ınce eleyip sık dokuruz,kaliteli,ender ve güzellik dolu mefhumlar bizi çok etkiler..
Olağan,sıradan oluşumlar dikkatimizi çekmez ,hamurumuzda estetik ve mükemmeliyetçilik var ama asla bunu kibir ve kendini beğenmişlikle karıştırmayalım lütfen..
Enaniyet başka bir olay.
Demek istediğim,en güzeli en doğruyu arzularız her zaman ve bu nispette yaşamaya çalışırız..
öyle değil mi?
işte bu yüzden,geç evlenenlerimiz olabilir,hatta ben de kendim hakkında öyle düşünüyordum,lakin nasipmiş ki planladığımdan daha evvel evlendim,iyi ki de evlenmişim diyorum..
Boğa erkeği ile müthiş bir uyum söz konusu dipnot olarak aklınızda bulunsun arkadaşlar:)
Eski erkek arkadaşım 24 yaşında evlendi. Teraziydi.
Bence tamamen kişisel...
Ama çok kararsız bir burç o kesin.
ben bunu daha öncede duymuştum bence doğru kesinlikle.
Teraziyim 25 yaşındayım bekarım eski çalıştığım yerde 40 yaşında bayan vardı terazi burcuydu ve hayatında hiç evlenmemişti aynı şekilde 28 diğeri29 yaşında 2 kişi daha vardı aynı yerde çalışıyorduk ikiside bekardı şuan biri nişanlı :)
şimdiki çalıştıgım yerde oda arkadaşım 28 yaşında bekar daha önce 1 kere nişanlanmış bilemiyorum ama çevremdeki tüm teraziler ben dahil olmak üzere bekar.
Benim ilişkilerimde genelde önce karşı taraf başlatıyor ben istemiyorum o uğraşıp elde ediyor sonra ben de ona ısınınca karşı taraf giden taraf oluyor hep anlam veremiyorum ve hep aynı şeyi yaşamaktan çok sıkıldım
çok doğru evet.terazilerin mükemmeliyetçi ruhları var en iyisi en güzeli olsun derken evde kalıyo ben gibi :))
sonunda kriterlerime ters birini bulursam :)
genellememiz doğru da senin için doğru değil bence... daha 22 yaşındasın. belki yarın birisi ile tanışıp bir sene içinde evleneceksin. hiç belli olmaz ki bu işler... ( kısacası senin için hiçbir şey geç değil, Allah gönlüne göre versin! )bence bu genelleme dgru bende teraziyim 22 yasındyım hala evlenebılecegıme ınanmıyorumm yok yok ben 25ten once mumkun degıılll
Allah mesut etsin.kızlar bende teraziyim 02.10 ama 21 yaşında evlendim 1 yıl olcak evleneli teraziler idealleri peşinde koştuğundan geç evlilik yapar bence ben evliyken okulumu 4 yıla tamamladım kariyerime başladım yani kısacası çocukta yaparım kariyerde dedim ve gözümü kapatıp evlendim bende bir oğlak burcuyla evliyim zıtlıklar her evlilikteki gibi oluyor ama pişmanmıyım değilim kocişimin küçük kızıyım ve ben böyle çok mutluyum darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?