Terbiyesiz adam!

Canım liseyi yeni bitiren kızlar genelde 18 yaşına basmış oluyor . 35 yaşında bir adamın 18 yaşından küçük yani reşit olmayan biriyle takılması k.bakma ama bana sübyan gibi geldi özür dileyerek soylemek isterimde bu böyle yani. Ve utananin sen değil bunalri söyleyen o adamın olması gerekirdi Allahım bütün genç kızlara akıl fikir versin
Bencede öyle sübyancılık başka birşey değil amin kızlarda ilginç

Ben yaşa falan takmadım da madem sevdiği biri var (!) ne diye görüşmek için o kadar ısrar etmiş?

Sevdiği kız diye bahsi geçen kız 19 yaşında bu adam! 35 yaşında yani?
Bildiğimiz sübyancı!
Sizede öyle oyalanmak için yazmış boşluğuna denk gelmişsiniz. Hiç kendinizi yormanıza düşünmeniz bile gerek yok bence.

Hiç uzatmadan kızlar konuyu özetliyeyim o kadar sinirlendimki .Biriyle tanışmışım o istedi daha çok zaten ben yeni zaten zor birseyden çıktığım için istemiyordum niyetim yoktu neyse ısrar edince bir şans vermek istedim ilk konuştuğum da beklentilerimi söyledim ben ciddi bir birliktelik istiyorum dedim tamam tanıyalım işte birbirimizi dedik bikaç kez aradı konuştuk sonra bi yazdi bi yazmadı hiç yüz yüze görüşemedik görüşmeyi istedik o hatta sürekli söyledi işlerimize göre ayarlarız dedik .Bende hani bekliyorumki yüz yüze görüşcez bu ruh hastasına yazdimki :))))biz napiyoruz hani nasıl görüşcez gibisinden bana cevap vermedi bende baktim yazmıyor sildim numarasını daha sonra bi hafta sonra felan bana yazdı neymiş evlilik istemiyormuş da sorunları varmişta ailevi sonra bende dedimki olabilir istemiyorsan deseydin seni zorla tutan yok ama saygisizliğin bana cevap vermemen oldu .özür dilerim dedi problem değil dedim tanişmak isteyen sendin bende olcaksak ilişkiden beklentimi söyledim dedim. Bide son msjlaşmada bana sürekli bana ben çok kötüyüm iy değilim dedi bende insanlik adına dedim yani ne diyeyimki bişe varsa anlat dinlerim dedim oda ailevi anlatamam dedi peki dedim haķkında hayırlısı dedim vedalaştik.Bu insan kızlar meğersem başkasına aşıkmış artı bide evlenirken genç istiyormuş zaten sevdiği kız bundan 16 yaş küçük lise yeni bitmiş bu adam 35 yaşında bende diyorum benim yaşım 31 olduğunu duyunca niye bir garip oldu yaşımdan küçük duruyorum çünkü o kadar sinir oldmki yani madem biri vardı zaten niyetim yoktu terbiyesiz adam seni bide adam sanıp karşima alıp düşüncelerimi paylaştım kendimi salak gibi hissettim ya kızlar :KK43: ( bu arada bunlari biri anlattı sormayın detaylı ama güvenilir kesin bilgi :))
Ya lütfen mümkünse tek kelime yazmayın bu kişiye , sinirlendim akşam akşam
İki konuşunca kendilerini nerelere koyuyorlarsa .

Sevdiği kız diye bahsi geçen kız 19 yaşında bu adam! 35 yaşında yani?
Bildiğimiz sübyancı!
Sizede öyle oyalanmak için yazmış boşluğuna denk gelmişsiniz. Hiç kendinizi yormanıza düşünmeniz bile gerek yok bence.
Evet sübyanci kesinlikle! düşünmek derken kendimi kötü hissettirdi adam denmeyecek densiz bunu karşıma alip bide ciddi konuştum

İlk konustugunuzda ciddi iliski diye girmeseydiniz keşke zamanla olur bu

Yani tamam konusarak vaktinizi calmıs ama görüşmeden itiraf etmiş ve belli etmiş kendisini buda iyi bişey ya sonuna kadar kandırıp vazgectim deseydi

Yani tamam konusarak vaktinizi calmıs ama görüşmeden itiraf etmiş ve belli etmiş kendisini buda iyi bişey ya sonuna kadar kandırıp vazgectim deseydi
Tabiki zaten bu duruma şükür ben sadece üzüldüğüm böyle kalitesiz bir erkekle muhatap olmam oldu arti bu karaktersiz silik tip benim yaşımı eleştirmiş

Zaten kendi akıl yaşına uygun sevgili bulması en hayırlısı sizin için. Eşşşek kadar olmuş ailevi sorun diyor, bu ne ya!

Onu demeseydim ama kimbilir başka ne oyun oynardı hem ben ciddi istiyorum başka türlü kaldıracak pskolojide değilimki
Ama siz ciddi ilişki istiyorsaniz diye o da tamam ciddi ilişki derse ciddi ilişki olmuyor ki daha çok üzülürsünüz. En azından biraz tanıdıktan sonra söyleyin. Pat diye sevgililikten girmeyin bir flört dönemi olsun.

Tabiki zaten bu duruma şükür ben sadece üzüldüğüm böyle kalitesiz bir erkekle muhatap olmam oldu arti bu karaktersiz silik tip benim yaşımı eleştirmiş
Boşver kendi yasına baksın
Cok zengin değilse 19luk cıtır ona bakmaz zaten

Ama siz ciddi ilişki istiyorsaniz diye o da tamam ciddi ilişki derse ciddi ilişki olmuyor ki daha çok üzülürsünüz. En azından biraz tanıdıktan sonra söyleyin. Pat diye sevgililikten girmeyin bir flört dönemi olsun.
Bilmiyorumki aslında geçmişte çok üzüldüğüm için belki böyle davrandım konustum yani .Çok sevdim ben daha önce bir sene oldu tam terkedildim ve başkasıyla evlendi hemen o yüzden korkuyorum artık

Back
X