Terbiyesiz adam!

Bilmiyorumki aslında geçmişte çok üzüldüğüm için belki böyle davrandım konustum yani .Çok sevdim ben daha önce bir sene oldu tam terkedildim ve başkasıyla evlendi hemen o yüzden korkuyorum artık
Koekuyorsun ama tam tanimadan hemen sevgili olmayı ciddi olursan kabul ederim diyorsun. Bi dur tani diyorum bende sevgili olmadan

Ben şeyi merak ediyorum mesela siz "ben ciddi olarak baslamak istiyorum" diyorsunuz ya sonra karsidaki de ben ciddiyim diyor diyelim mesela sonra ne oluyor? Ciddi olunca nasil ilerliyor?

Diyelim ciddi basladiniz 3 ay sonra olmadi ayrildiniz yine mi sinirleniyorsunuz?

Diyecek bir şey kalmamış işte '' terbiyesiz adam'' Allah korusun böylelerinden ucuz kurtulmuşsun boşver ☺️☺️

Sinir olmuşsunuz da adama hala yazış şekliniz adam biraz uğraşsa evet diyecek gibi

Sinir olmuşsunuz da adama hala yazış şekliniz adam biraz uğraşsa evet diyecek gibi
Ya hayır olurmu benim sinirlendiğim noktalar başka böyle bir adami ciddiye alip birde niyetimi söyledim diyorum arti bu adam yaşimi konu ediyor ve sevdiği varken bana yazma cüretinde bulunup adınıda aile sorunu diyor

Ya hayır olurmu benim sinirlendiğim noktalar başka böyle bir adami ciddiye alip birde niyetimi söyledim diyorum arti bu adam yaşimi konu ediyor ve sevdiği varken bana yazma cüretinde bulunup adınıda aile sorunu diyor
Sizin gibi cevap veren olunca erkekler “sinirini kusuyor” diye düşünmüyor. “Sinirini kusuyor çünkü onu ikna etmemi bekliyor” diye düşünüyor. Aklınızda bulunsun.

Ben ciddiyim diye başlamak yanlış ama
Bi kere bende böyle yapmıştım ama şimdi ne kadar yanlış olduğunu anladım
Adamı tanımıyorsun bile
Neyse bu adam zaten tırt boşver bunu
Birşry kaybetmedin

Ben şeyi merak ediyorum mesela siz "ben ciddi olarak baslamak istiyorum" diyorsunuz ya sonra karsidaki de ben ciddiyim diyor diyelim mesela sonra ne oluyor? Ciddi olunca nasil ilerliyor?

Diyelim ciddi basladiniz 3 ay sonra olmadi ayrildiniz yine mi sinirleniyorsunuz?
Aşk olsun ya sizce bu yazının özeti bumu elbetteki o ciddi ben ciddi dedik diye olmuyorki bunu zamanla görürüz zaten bizde böyle konuştuk tanimayla olcak ve illa olcak diye birşey yok veya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama mesele çok başka adam aşık birine resmen bana yazma saygisizliğinda bulunuyor ben kimsenin boşluğunda yazilcak bir karakter değilim yada benim yaşımı mevzu edecek bir terbiyesizle muhatap olmam kötü oldu çok bozuldum tabiki

Adam resmen bişey derdim neyse diyemiyorum ban yerim uzak durun

Sizin gibi cevap veren olunca erkekler “sinirini kusuyor” diye düşünmüyor. “Sinirini kusuyor çünkü onu ikna etmemi bekliyor” diye düşünüyor. Aklınızda bulunsun.
Ama adama gayet sakince cevap verdim sinir kusmadimki yüzüne bunu şuan yapıyorum:) öyle diyince zaten olabilir dedim ve konuyu kapatip veda eden benim.ama dediğinize katılıyorum haklısınız

Ben ciddiyim diye başlamak yanlış ama
Bi kere bende böyle yapmıştım ama şimdi ne kadar yanlış olduğunu anladım
Adamı tanımıyorsun bile
Neyse bu adam zaten tırt boşver bunu
Birşry kaybetmedin
Ne diycezki ama ben rahat takilmalik ilişki istiyorummu diyelim valla bende şaşirdim kime ne diyeceğimi:)

Yaş konusundada 16 yaş küçük birinle sevgili olmuş adam
Ben bu tipleri hayatta anlamıyorum
O yaştaki adam şu an genç evet
Ama kız 30 larına gelip kadınlığının zirvesinde olunca
Adam yolu yarılamış olacak
Böyle yaşlı adamlarla olan genç kızlar maalesef kariyer para rahat bir ev düzen maddi sıkıntı çekmeme adına bu tip evlilikler yapıyor
Evlilik bu demek değil
Yol arkadaslığı
Neyse beni ilgilendirmez
Ama garip buluyorum
35 yaşında adam 31 yaşındaki biri için yaşlı diyor sonra işte
İlginç

Aşk olsun ya sizce bu yazının özeti bumu elbetteki o ciddi ben ciddi dedik diye olmuyorki bunu zamanla görürüz zaten bizde böyle konuştuk tanimayla olcak ve illa olcak diye birşey yok veya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama mesele çok başka adam aşık birine resmen bana yazma saygisizliğinda bulunuyor ben kimsenin boşluğunda yazilcak bir karakter değilim yada benim yaşımı mevzu edecek bir terbiyesizle muhatap olmam kötü oldu çok bozuldum tabiki

Yazinin özeti degil ama sadece merak ettim ciddiyiz konusmasi yapinca ne oldugunu. Herneyse karsidakinin kötü niyetli olmasi sizin karakterinizle alakali birşey degil. :) Uzulmeyin

Ne diycezki ama ben rahat takilmalik ilişki istiyorummu diyelim valla bende şaşirdim kime ne diyeceğimi:)
Birşry demene gerek yok
İki insan birbirine aşık olursa ciddi düşünmeye başlar
Görmediğin adama böyle konuşulmaz
Takılmalık da demicen tabi
Yaşayıp görücen
Hiç buluşmamışsın bile adamla

Birşry demene gerek yok
İki insan birbirine aşık olursa ciddi düşünmeye başlar
Görmediğin adama böyle konuşulmaz
Takılmalık da demicen tabi
Yaşayıp görücen
Hiç buluşmamışsın bile adamla
Haklısınız ama tabi bu ayri mevzu .Mesele burda yapılan saygısızlık ona tavrım hoş gelmez uzak duruu anlarim ama bu nedir :)

Back
X