terbiyesiz ev sahibi

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.582
16.119
823
geçen gün arkadaşımın oğlunun 1. yaş doğum günü vardı biz eşimle hediyemizi aldık evimize geldik kapının önünde ev sahibiyle karşılaştık elinizdeki ne diye soruyo merakından çatlar zaten eşim oyuncak doğum günü varda dedi başkasınamı alıyonuz bende kendinize aldınız sandım 3 kişi olmuyonuzmu daha dedi daha yok dedik kendi kendine başka şeylerde söylüyoda biz cevap vermiyoruz o anda ona. hilekar köpekler dedi benim tepem attı o zaman köpek dediğini anladımda ne köpekler dedim hilekar köpekler dedi:53: niye ne alaka dedim çocuk yapmayana öyle derler dedi siz çalışmıyonuz heralde dedi:53: ters ters baktım yüzüne sabır diyebildim sadece içeri giriyoduk zaten eşime döndüm söylediği şeylere bak dedim kızgın bi şekilde oda evine çıkıyodu zatn kapattım kapıyı girdik içeri.
ona hakettiği cevabı verip çenesi kapatmak lazım ama söylediklerini duyunca insan şok geçiriyo cahil tarbiyesiz kadın :41::57:

ohaaaaa
köpek ne demek yaaaa manyakmı bu kadın? töbe töbe..

Daha neler .
Hadsiz kadın .
Çok muhatap olmayın derim
Sinirleri bozar bu kadın .

muhattap olmuyoruz zaten ama kendinde bu hakkı nerden buluyo anlamıyorum

vayy bee sabrundan dolayı kutluyorum seni :) böyle deyim ben hiç duymadım o anda bozmamışsınız ya bundan sonraki deyimlerine alışın artık.

'HİLEKAR KÖPEKLER' derken?:53::53::53: Terbiyesiz..

Kadına bak iyi cesaret ya siz orda sinirlerinize hakim olamayıp kadının üstüne saldıırıp saçını başını yolsaydınız ne olacaktı? Yada ev sahibiyim diye totosu kalkmış:19:

eşiminde umrunda değil ne dediğini bilmiyo o onumu takcam kafama nerde ne konuşacağını bilmiyo diyo.

Hadsiz kadın. Çocuk yapmayana hilekar köpek dendiğini ilk defa duydum. Kadın size hakaret etmiş, bizim oralarda öyle derler diye de kıvırmış. :19:

almanyada yaşamış bu kadın böylelerine avrupa görmüş medeni insan derler ya bu cahil kadın medeniyetten nasibini almamış. avrupalı medeni insanlar üstüne alınmasun :)

Eşiniz doğru söylüyor. Her söylenene kulak asılsaydı... Gerçi kulak asılmayacak gibi değil. Ben orada ağzının payını verirdim onun.

Back
X