terbiyesiz ev sahibi

Neden aciklama yapiyorsunuzki hediye felan ne alakaya bisey degil de gec demek o haddi ona birazda siz vermissiniz sahsen ben ve esim o lafi duyalim okadin gozunu hastanede acar ben cok mutevazi dingin dururum ama boyle terbiyesizlige gelemem boyle kadinlarin cani baska sey istiyor iste ucuz avam kadin bunlar hic cevap vermiceksin sende okopek sensin diceksin geciceksin

O kadin ruh hastasi galiba. Normal bir insan, cahil de olsa, ne olursa olsun boyle birseye hakaretle cevap vermez.
Ha ben yuzume durduk yere boyle hakaret edilse ne yapardim dusunemiyorum. Sakin kalamazdim o kesin :)

Bir ruh hastasıda geçen gün beni buldu en iyisi insan yerine koyup dinlememek onlar köpek, satılık mal yerine koydukları için..

Hazır cevap olmana hiç gerek yok

Böylelerine hazır tokat olacaksın :47:

Konuştuğu zaman ağzının ortasına iki tane okkalı tokadı salladın mı bir daha yoluna çıkmaz, hadsiz şey ya :47:

geçen gün arkadaşımın oğlunun 1. yaş doğum günü vardı biz eşimle hediyemizi aldık evimize geldik kapının önünde ev sahibiyle karşılaştık elinizdeki ne diye soruyo merakından çatlar zaten eşim oyuncak doğum günü varda dedi başkasınamı alıyonuz bende kendinize aldınız sandım 3 kişi olmuyonuzmu daha dedi daha yok dedik kendi kendine başka şeylerde söylüyoda biz cevap vermiyoruz o anda ona. hilekar köpekler dedi benim tepem attı o zaman köpek dediğini anladımda ne köpekler dedim hilekar köpekler dedi:53: niye ne alaka dedim çocuk yapmayana öyle derler dedi siz çalışmıyonuz heralde dedi:53: ters ters baktım yüzüne sabır diyebildim sadece içeri giriyoduk zaten eşime döndüm söylediği şeylere bak dedim kızgın bi şekilde oda evine çıkıyodu zatn kapattım kapıyı girdik içeri.
ona hakettiği cevabı verip çenesi kapatmak lazım ama söylediklerini duyunca insan şok geçiriyo cahil tarbiyesiz kadın :41::57:

size mi hilekar köpek diyo?..öyle ise köpek kendi bence..evini bekliyor gelene gidene havlıyor işte..neden oturuyorsunuz böyle ev sahiplerinin evinde?..

size mi hilekar köpek diyo?..öyle ise köpek kendi bence..evini bekliyor gelene gidene havlıyor işte..neden oturuyorsunuz böyle ev sahiplerinin evinde?..

evine taşınmadan önce bilmiyoruzki nasıl bi insan olduğunu
hem annem hem kayınvalidem onlar yaşlı halini hatrını sorun gönüllerini alın onlar sizden bişey beklemez kiranızı verdiğiniz zaman geçin eve oturun yok kandillerde gidin kandillerini kutlayın deyip durdular hep benim canım istemiyodu pek sırf annelerimiz öyle diyo gönülleri olsun diye 2-3 kere kira zamanı 2kerede kandilde onları insan sayıp yarım saat falan oturduk o zamanlarda saçmalamaları olmuştu ama böyle can sıkıcı değildi.
anneme anlattım bu yaptığını benim bu kadına saygı göstermemi bekleme kandilmiş bayrammış umrumda olmaz artık dedim. zaten onda var biraz söylememsi lazım ayıp bişey cahil işte boşver sen yinede saygısızlık etme dedi..sevgili annem herkesi kendi gibi sanıyo hala bana saygıdan bahsediyo

Neden aciklama yapiyorsunuzki hediye felan ne alakaya bisey degil de gec demek o haddi ona birazda siz vermissiniz sahsen ben ve esim o lafi duyalim okadin gozunu hastanede acar ben cok mutevazi dingin dururum ama boyle terbiyesizlige gelemem boyle kadinlarin cani baska sey istiyor iste ucuz avam kadin bunlar hic cevap vermiceksin sende okopek sensin diceksin geciceksin

meraklı insan ölcek merakından birini görünce nasılsın iyimsin diye sorulur bu direk nereyee gidiyon nerden geliyon:36:

evine taşınmadan önce bilmiyoruzki nasıl bi insan olduğunu
hem annem hem kayınvalidem onlar yaşlı halini hatrını sorun gönüllerini alın onlar sizden bişey beklemez kiranızı verdiğiniz zaman geçin eve oturun yok kandillerde gidin kandillerini kutlayın deyip durdular hep benim canım istemiyodu pek sırf annelerimiz öyle diyo gönülleri olsun diye 2-3 kere kira zamanı 2kerede kandilde onları insan sayıp yarım saat falan oturduk o zamanlarda saçmalamaları olmuştu ama böyle can sıkıcı değildi.
anneme anlattım bu yaptığını benim bu kadına saygı göstermemi bekleme kandilmiş bayrammış umrumda olmaz artık dedim. zaten onda var biraz söylememsi lazım ayıp bişey cahil işte boşver sen yinede saygısızlık etme dedi..sevgili annem herkesi kendi gibi sanıyo hala bana saygıdan bahsediyo

her yaşlının kaprisi çekilmez..ne yani evinde diken üstünde oturacaksın hemde nazı niyazıyla oynayacaksın..parasını ödediğin sürece ev sana aittir..bunların nazlarıyla oynadıkça kendilerini birşey sanıp size eziyet ederler..sende gençsinama seninde tahammül gücün bir yere kadar..valla insan kendi anne babasını çekemiyor nerde kaldı el..ev sahibinin uzak olduğu bir ev kiralayın bence..yoksa çok sıkıntı yaşarsın çok laf yersin..

biz şimdiye kadar daha bebek düşünmedik ama bu söylediklerini bebek için uğraşan birine söylemiş olsA ne kadar üzücü can yakıcı olur biraz düşünüpte konuşmak çokmu zor bilmiyorum

sok oldum resmen ne cesaret ama:((
Ev sahibi olmak biraz fazla g.tunu kaldirmis belli.
Bence daha selam sabah verme hic.

almanyada yaşamış bu kadın böylelerine avrupa görmüş medeni insan derler ya bu cahil kadın medeniyetten nasibini almamış. avrupalı medeni insanlar üstüne alınmasun :)
Avrupada yasayanlarin hali icler acisi canim.
Insanlar 60 yil once gelmis buraya ve 60 yil onceki seviye, dusunce ve kulturu korumakta ustlerine yok malesef. Hep dip dibeyiz hic etrafa acilip medeniyetle tanismiyoruz.
Neler degisti bihaber yasiyoruz.

Burda hala basi acik diye kotu muamele gorenler yaninda erkeksiz disariya cikamayanlar var. Hala istemedigi halde gorucu usulu evlendirilenler var....
Gecen hafta kisa kol giydim diye komsu utanmiyon mu iki cocuk dogutmus karisin dedi.

Biz avrupadayiz ama avrupa bizde degil.

Istisnalat evet var onlar adina konusmadim kesinlikle. Birde yeni nesil var ki avrupali olmak adina avrupayi solmis durumda:))

cok meraklıysa bulsun bı koca kendı yapsın hadsizzzzzzzz.... kımın cocugu ne zamn dogacak kımene kı... işte bos duran ınsanların ugrastıgı seyler takma tatlım ....ürür kervan yürür...:34:

tebrik ediyorum seni gerçekten
hep derim öfkeyle kalkan zararla oturur diye
derim ama kendim yapamam harikasın ya çok imrendim
o lafı duyan ben olsam anında atlardım o kadının üstüne
iyiki biz değiliz kiracısı yatsın kalksın şükretsin

seviyesiz kadınmis.ya bizim de kiracımiz var ne annem ne ben ne de kız kardeşim elinde bir şey görsek ne diye sorarız.nede bir yere gittiğinde nereye gidiyosun deriz. :47: ki çok samimi olmamıza ki bunlar özel şeylerdır.bunun ev sahibi olmak ile alakası yok karakter sahibi olmak ile alakasi var.hiç kirada yaşamadım.ama kiracı olmak zor düşününce allah sizede bizim kiracıyada bir ev nasip etsin.kendi evinize çıkana kadar sabır ihsan eylesin...

geçen gün arkadaşımın oğlunun 1. yaş doğum günü vardı biz eşimle hediyemizi aldık evimize geldik kapının önünde ev sahibiyle karşılaştık elinizdeki ne diye soruyo merakından çatlar zaten eşim oyuncak doğum günü varda dedi başkasınamı alıyonuz bende kendinize aldınız sandım 3 kişi olmuyonuzmu daha dedi daha yok dedik kendi kendine başka şeylerde söylüyoda biz cevap vermiyoruz o anda ona. hilekar köpekler dedi benim tepem attı o zaman köpek dediğini anladımda ne köpekler dedim hilekar köpekler dedi:53: niye ne alaka dedim çocuk yapmayana öyle derler dedi siz çalışmıyonuz heralde dedi:53: ters ters baktım yüzüne sabır diyebildim sadece içeri giriyoduk zaten eşime döndüm söylediği şeylere bak dedim kızgın bi şekilde oda evine çıkıyodu zatn kapattım kapıyı girdik içeri.
ona hakettiği cevabı verip çenesi kapatmak lazım ama söylediklerini duyunca insan şok geçiriyo cahil tarbiyesiz kadın :41::57:
ben olsam eyer yasli biri deyilse sacini basini yolardim onun sen kimsinde bana kopek dersin veee benim aile isime karisirsin ulen derdim:4::4::4::4::4::4::4:

Back
X