Terbiyesiz herif

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Neden sadece para, araba , ev vs. Onun muş gibi davranıyor.
Aöf den yıllardr kalıyor her sene o kadar para yatrrken para sıkıntımız yokmu?
Yada her gün paket paket sigara içerken.
Yada işine gelince parası var.
Ama konu ben ve isteklerim olunca neden ev aldrdın senin yüzünden borca girdik oluyor.
Çok bunaldım.
Aileme gitmek istiyorum ama araba ile gitmek istiyorum beyefendi araba çok yakar diye laf ediyor git gel araba çok yakar ben bırakcam otobüsle geleceğim tekrar bin diye laf ediyor.
Otobüs le gidemem bebeğim aşırı aşırı yaramaz, uçak çok pahalı hem uçak la gitmek istemiyorum orda ailem le arabayla gezmek ve biraz araba kullanmayı geliştirmek istiyorum orası küçük şehir.
Ama arabayı vermek istemiyor araba benim altınlarımla alındı ama onun arabası neden ya.
Bende çalıştım bebek olana kadar şuan bebeğim var bakıcı tutsam alacağım para yol parası bakıcı derken giderken.
Her nyse
Kavga ettik bana diyor ki babanın neden bu halde olduğu belli (babam biraz maddi anlamda zorda) sen bu kadar harcarsn baban tabi böyle olur diyor bende dedim ki ben evlendikten sonra babamın maddi durumu bozuldu parayı babamda gördüm elin adamından adamlık beklerim dedim.
Bana iyi o zaman s.ktr git adamlığı da babanın evinde gör dedi telefonu kapattı çalışıyor sabah gelcek
Bu ne ya beynimden kaynar sular aktı şuan elim ayağım titriyor içim yanıyor dediği lafa bakın.
Bende perşembe ye kadar para bul ben aileme gidicem sakın perşembe ye kadar eve gelme gelirsen de salondan çıkma yazdım engelledim.
Bu nasıl terbiyesiz bir adammş ya nasıl bu lafı eder.
Asla muatap olmak istemiyorum eminim oda benimle olmaz.
İçim daraldı.
Oturdum ağlıyorum

yanını da hic mi para yok en azından bi altın bilezik falan? satıp gideceğiniz birşey? yada ailenizden isteseniz? o küfür herşeyi bitirmeye yeter de artar bile maalesef.

Nasıl bir evlilik bu ya... Hiç saygı yok aranızda, böyle nereye kadar, çocuğa yazık var ya... Aile terapistine gitmelisiniz tabi eşiniz kabul ederse. Etmezse bu şartlarda böyle evlilik olmaz.
Adam bu cimrilikle aile terapistine de gitmez sanırım.

Arkadaşlık, nişanlılık döneminiz falan olmadı mı anlamadınız mı cimri olduğunu. Cimri insanlarla evlenmeyin kş çoğalmasınlar

Nişan da çok ama çok bonkör dü hatta üzülüyordum har vurup harman savuruyor biz hiç bir şey sahip olamayız diye evlenince de aynı devam etti ama ne zaman mal sahibi oldu böyle olduk

Sakin olun lütfen.
Adamlık beklerdim dediğiniz için baya bir sinirlenmiş eşiniz belli. Karşılıklı ağır konusulmuş.
Üzülmeyin biraz uzaklaşın babanıza gidin bir süre kalın.
Arabayı benzinden dolayı mı vermiyo yoksa size güven miyor mu?
Hiç öyle düşğnmeyin sigortanız yatıyorsa çalışın.
Dünyanın bin bir türlü hali var.
Eğer sizi bekleyen bir eşiniz varsa işinize dönün.

Ay terbiyesiz pis cimri. "Babanın neden bu halde olduğu belli" ne demektir ya?
Kredi kartı bi şeyler yok mu orada, çektirin çektirin ödesin eşek gibi. Kusura bakmayın, böyle adamlara acayip sinir oluyorum. Yemeğin aşın, işin her şeyin hizmetçin var gibi önünde, çocuğuna bakılır, ev çekip çevrilir; arabaya kıyamıyorsa kendi de binmesin. Alın anahtarı valla. Siz kullanamıyorsanız da bir an evvel öğrenin, öğrenecek durumunuz yoksa da anahtarları sağlam bir yere saklayın "Çok harcıyorsun!" diye; alın arabayı şundan; bi güzel de borcun içine batırın da görsün harcayan kadın nasıl oluyormuş.

Kıstıkça kendilerini bi şey sanıyorlar; al kız, üçer beşer al aynından bi kıblesi şaşsın da babanın haline bakacağına kendi halini sorgulasın. Ne derse desin, alın.

Ay terbiyesiz pis cimri. "Babanın neden bu halde olduğu belli" ne demektir ya?
Kredi kartı bi şeyler yok mu orada, çektirin çektirin ödesin eşek gibi. Kusura bakmayın, böyle adamlara acayip sinir oluyorum. Yemeğin aşın, işin her şeyin hizmetçin var gibi önünde, çocuğuna bakılır, ev çekip çevrilir; arabaya kıyamıyorsa kendi de binmesin. Alın anahtarı valla. Siz kullanamıyorsanız da bir an evvel öğrenin, öğrenecek durumunuz yoksa da anahtarları sağlam bir yere saklayın "Çok harcıyorsun!" diye; alın arabayı şundan; bi güzel de borcun içine batırın da görsün harcayan kadın nasıl oluyormuş.

Kıstıkça kendilerini bi şey sanıyorlar; al kız, üçer beşer al aynından bi kıblesi şaşsın da babanın haline bakacağına kendi halini sorgulasın. Ne derse desin, alın.

Kendide bazen işe gider bazen gitmez genelde gitmiyor borcu çok diye ama o zaman sigaraya neden veriyor acımıyorum geçen tatile gittik başıma kakıp duruyor tatile gittik para bitti diyor gerçekten bitti ay sonu gelmiyor ama yılda bir kez tatil napım

Sakin olun lütfen.
Adamlık beklerdim dediğiniz için baya bir sinirlenmiş eşiniz belli. Karşılıklı ağır konusulmuş.
Üzülmeyin biraz uzaklaşın babanıza gidin bir süre kalın.
Arabayı benzinden dolayı mı vermiyo yoksa size güven miyor mu?
Hiç öyle düşğnmeyin sigortanız yatıyorsa çalışın.
Dünyanın bin bir türlü hali var.
Eğer sizi bekleyen bir eşiniz varsa işinize dönün.

Sigortam yatmıyor bebeğim küçük bakıcı bin TL istiyor alacağım maas 1600 yol bakıcı derken çektiğim eziyete değmez

Dur sakin ol. Sen bize bakma. Insan okuyunca biran çıldırıyor o sinirle yazmis bulunuyoruz. Sonuçta eşin ve çocuğunun babası. Keşke o laflar ağızdan cikmasaymis. Adamlık beklerim filan ağır olmuş biraz. Eşini sen daha iyi tanirsin. Ne yaparsan burnu surter pişman olur kendine çeki düzen verir. Sana tavsiyem eger boyle agir laflari varsa cok agiz dalasina girme. Sonra unutmasi cok zor oluyor o sozleri.

Sigortam yatmıyor bebeğim küçük bakıcı bin TL istiyor alacağım maas 1600 yol bakıcı derken çektiğim eziyete değmez
Sigortalı bir iş bulma imkanınız yok mu?
Çocuğunuz için çalışın derim.
Hem sizin maaşınız gidiyomuş gibi düşünmeyin.
Eşiniz ödesin bakıcı parasını.
Ben para biriktircem evladım için diyin.
Kenarda köşede hiç bir şey yok diyin hatta.
Eşiniz kıssın masraflarını.

Dur sakin ol. Sen bize bakma. Insan okuyunca biran çıldırıyor o sinirle yazmis bulunuyoruz. Sonuçta eşin ve çocuğunun babası. Keşke o laflar ağızdan cikmasaymis. Adamlık beklerim filan ağır olmuş biraz. Eşini sen daha iyi tanirsin. Ne yaparsan burnu surter pişman olur kendine çeki düzen verir. Sana tavsiyem eger boyle agir laflari varsa cok agiz dalasina girme. Sonra unutmasi cok zor oluyor o sozleri.

Konuşamama kararı alıyorum en iyisi o ona ama öyle yüzsüzdür ki o bana tavır yapar hiç bir şey olmamış gibi

Kendide bazen işe gider bazen gitmez genelde gitmiyor borcu çok diye ama o zaman sigaraya neden veriyor acımıyorum geçen tatile gittik başıma kakıp duruyor tatile gittik para bitti diyor gerçekten bitti ay sonu gelmiyor ama yılda bir kez tatil napım

Kendi gitmedi mi tatile? Bi sen mi gittin? İstemek de hakkın; durumunuz el verdiğince gönlünü de hoş tutacak, bu işler karşılıklı. Kadın dediğin çile doldurmaya mı geliyor dünyaya, evine hizmetçi, adamının parasının arttırıcısı, çoluk çocuk bakıcısı. Sokun borca acımayın ciddi diyorum. Üstüne kendiniz de çalışın durmayın zaten şu hakaretlerin altında ama harcayın da yani; söylediklerinin bedelini ödesin işte nasıl harcanıyormuş görsün de çenesini kapatsın.
İnsan üç beş kilometrenin hesabını yapar mı ya söz konusu karısı ile çocuğunun rahatıysa? Zıkkım içsin; siz beni dinleyin bi coşun "Babamın halini çok mu merak ettin, al sana" diyerekten.

Ben 5 senede şunu öğrendim; erkek milletine acımayacaksın. Vallahi bak, bunu belki de son söyleyen kişi ben olmalıyım ama bunu gördüm. Ne zaman bi kenara atalım iki üç kuruş artsın diye kendimden kıssam, o ay eşim kendi hobilerine sıvar o parayı. Ben iki elbise eksik alırım hadi ondan kar ettik derim kendimce, o ay bi bakarım arabaya yeni aksesuar alınmış. Başlarım böyle işe; harca. Harca acıma.

Back
X