- 4 Eylül 2014
- 1.991
- 9.016
- 358
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Ben de forumda 500 adet makat çatlağı konusu açan üyeye yeter artık ezberledik senin makatı demiştimo dalga geçtiğim kıl dönmesi başına gelsin de nasıl zırlıyorsun görelim
Ay çok zor, allah düşmanıma vermesin psikolojik olarak bile mahvediyo insanıBenim de iri yarı bir dayım var o oldu 2 sene kadar oluyor. Süzüldü adam resmen
gülmücem çünkü gülersem Allah nasıl bişeymiş banada gösterirBen de forumda 500 adet makat çatlağı konusu açan üyeye yeter artık ezberledik senin makatı demiştim
Sonrasını anlatmayayım...
Ay ben gülmüş bulundumgülmücem çünkü gülersem Allah nasıl bişeymiş banada gösterir
Söylemek istediğini anladım abartılı cevapladım. Karşıdakinin üslubu küfür aşağılama olsa da ben öyle yapmam demek istedim. Benim seviyemde değilse direkt terkederim ortamı. Uğraşmam öyle düşünüyorsam.Senin karşındakinin söylediği şeyi okuyup süzgeçten geçirip algılama becerin çok zayıf. Ben karşıdakiyle aynı şekilde davranırım demedim, karşıdakinin üslubuna ya da davranışına göre kendi üslubumu ve davranışımı belirlerim dedim. Normal her insan bunu yapar çünkü.
Bu konuda konu sahibini yerecek herhangi bir yorum yapmadım. Yapabilirdim de çünkü kurallara uyduğum sürece istediğim yorumu yapabilirim. Uymazsam da ceza alırım olur biter. Sadece o yorumları yapanları anladığımı ve yorumların sebeplerini belirttim.
Ben psikolog değilim, psikolog olsam dahi online bir platformda meslek etiğine uygun davranmam gerekmez. İnsanların ruh sağlığını düşünmek gibi bir misyonum yok. Sizin de yok, kimsenin yok. Canınız öyle istiyordur öyle davranırsınız ama canı diğer türlü davranmak isteyeni uyarmak da size düşmez. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Herkes kendi yorumlarından sorumlu.
Ay Allah vermesinnnAy ben gülmüş bulundum
İptal iptal iptal ahshs
Ay yine güldüm.
Of yandık...
Sen mutlunun hemoroidli manitasına da çok güldün. Allah korusunAy ben gülmüş bulundum
İptal iptal iptal ahshs
Ay yine güldüm.
Of yandık...
Ay amin.Ay Allah vermesinnn
Yok ondan yana vicdanım temiz. Adamın hastalığına gülmedim çünkü. Eve çağırdığı manitasına "hemoroidim var da" demesine güldüm. Ondan başıma en fazla hemoroidli adamın eve atmaya çalışması gelir.Sen mutlunun hemoroidli manitasına da çok güldün. Allah korusun
Ben 1 sene her öğünde basmati pirinç de yiyerek günde toplam 300 gram. 30 kilo verdim :) pirinç haşlayıp yiyorsunuz. Tüm sporcular basmati pirinç yer. Yağda kızaran değil suda haşlanan. Ekmek yerine pirinç. Hocam vermişti bu diyeti bana sporla yaptım.Pirinç yiyerek kilo vereceğini düşünmüyorsundur umarım. Pirinç yiyeceğine beyaz ekmek bile yesen daha mantıklı. Ekmeği tamamen kesmek yerine sağlıklı, bol lifli alternatiflere yönel. Ekmek mayasındaki bakteriler sağlığımız için çok çok önemli. Tamamen kesersen sağlık sıkıntıları yaşaman olası.
Ya zaten anlattın gözumde canlandı yapmayın boyle şeyler gulesim geliyorgülmücem çünkü gülersem Allah nasıl bişeymiş banada gösterir
Hakaret bilmiyorum, aşağılamadan emin değilim ama arada bazı insanları kendine getirmek için örselemek gerekir. Sadece burada değil, normal hayatta da. Benim üslubum serttir. Söyleyeceğim şeyi filtrelemeden direkt söylerim. Her yerde her ortamda.Söylemek istediğini anladım abartılı cevapladım. Karşıdakinin üslubu küfür aşağılama olsa da ben öyle yapmam demek istedim. Benim seviyemde değilse direkt terkederim ortamı. Uğraşmam öyle düşünüyorsam.
Ben zaten sana yaptın demedim Kudr.
Öyle tabiki ama bu da onların yorumuna karşılık benim düşüncem benim yorumum. Tabiki değilsiniz ben de daha ince düşünen biriyim demekki. Her ne olursa olsun hakaret ve aşağılama doğrudur demezsin bence sen de. Benim üzerinde durduğum nokta buydu. Benim gibi düşünen çok üye var.
Ben 1 sene her öğünde basmati pirinç de yiyerek günde toplam 300 gram. 30 kilo verdim :) pirinç haşlayıp yiyorsunuz. Tüm sporcular basmati pirinç yer. Yağda kızaran değil suda haşlanan. Ekmek yerine pirinç. Hocam vermişti bu diyeti bana sporla yaptım.
Oğlumu da diyetisyene götürdün her akşam pirinç dedi o da.
Pirinç kilo aldırmıyor, kilo aldıran şekerler sağlıksız karbonhidratlar ve hareketsizlik
Bende yazıcaktim ama konu sahibi muhtemelen pilav yiyordur bizim yediğimizden değilBen 1 sene her öğünde basmati pirinç de yiyerek günde toplam 300 gram. 30 kilo verdim :) pirinç haşlayıp yiyorsunuz. Tüm sporcular basmati pirinç yer. Yağda kızaran değil suda haşlanan. Ekmek yerine pirinç. Hocam vermişti bu diyeti bana sporla yaptım.
Pirinç kilo aldırmıyor, kilo aldıran şekerler sağlıksız karbonhidratlar ve hareketsizlik
Konu sahibinin haşlanmış basmati pirinç yediğine ihtimal veriyor musunuz gerçekten?Ben 1 sene her öğünde basmati pirinç de yiyerek günde toplam 300 gram. 30 kilo verdim :) pirinç haşlayıp yiyorsunuz. Tüm sporcular basmati pirinç yer. Yağda kızaran değil suda haşlanan. Ekmek yerine pirinç. Hocam vermişti bu diyeti bana sporla yaptım.
Bu örseleme işini psikologlar yapmalı kesinlikle. Çünkü o an o kişinin ona ihtiyacı var mı diye bakıyorlar kaldırabilir mi vs. Üslubum sert değil çoğunlukla benim incitmekten korkarım çünkü. Bunu eziklik olarak asla görmem bakış açısı işte.Hakaret bilmiyorum, aşağılamadan emin değilim ama arada bazı insanları kendine getirmek için örselemek gerekir. Sadece burada değil, normal hayatta da. Benim üslubum serttir. Söyleyeceğim şeyi filtrelemeden direkt söylerim. Her yerde her ortamda.
Biri bana hakaret ediyorsa, üzüyorsa kaçıp gitmem mesela sizin gibi. Çok pasif agresif, ezik bir davranış biçimi bence bu. Seviyesine inmeden de hakkımı savunabilecek hatta yerin dibine sokabilecek becerideyim.
Kıvırcık da kesin basmati yiyordur donyaBen 1 sene her öğünde basmati pirinç de yiyerek günde toplam 300 gram. 30 kilo verdim :) pirinç haşlayıp yiyorsunuz. Tüm sporcular basmati pirinç yer. Yağda kızaran değil suda haşlanan. Ekmek yerine pirinç. Hocam vermişti bu diyeti bana sporla yaptım.
O zaman buraya yazmak yerine psikoloğa gitsinler. Dediğim gibi bizde öyle bir misyon yok. Ben örselerim.Bu örseleme işini psikologlar yapmalı kesinlikle. Çünkü o an o kişinin ona ihtiyacı var mı diye bakıyorlar kaldırabilir mi vs. Üslubum sert değil çoğunlukla benim incitmekten korkarım çünkü. Bunu eziklik olarak asla görmem bakış açısı işte.
Hakaret eden biri benim klasmanımda değildir. Cahille sohbeti kes demişler. Ben bu kafadayım size de saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?