- 4 Eylül 2014
- 1.991
- 9.016
- 358
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Senin her konuyu hastalığına getirme yeteneğin asdsfyahu ben de üzülüyordum hasta birine nasıl bu yorumlar yapılır diye kendim için
Evet insanların kendinde herşeyi hemen hak görmesine sinir oluyorum. Bizim halkımız böyle maalesef bilmiyorum nerden geliyor bu sınır bilmezlik.Annem bu yaşında incecik bir kadın. Ben 172ye 59-60 kiloyum, benden de ince, öyle düşün.
Ben şişkoyken bir gezide biriyle tanıştık. Annemin annem olduğunu öğrenince adam bana döndü, "annen zayıf sen niye böylesin" dedi. Bak tanışalı 1 dakika olmuş, adamın kendinde bulduğu hadde bak.
"sen niye böylesin" dedi, adama baktım, "yedim" dedim ahshgs aklınca ben mahcup falan olacağım. Dua etsin edepli insanım da "sana ne yappraam" demedim adama hahsh
Doğrucu hikmetin ne için kim için kullanıldığını öğrenmiş olsaydınız teşekkür ediyor olmazdınız :)Doğrucu hikmet olduğumu düşünmüşsünüz ki sormuşsunuz ben de bir an sevinmiştim anladınız diye. her ne olursa olsun sizin cevaplarınız karşıdaki üyeye göre seviye mi değiştiriyor benim değiştirmez kendi seviyem ve kalitem var çünkü.
İşte ne kadar üzülüyor etkileniyor insan sanal bir platform olsa da demekkiSenin her konuyu hastalığına getirme yeteneğin asdsf
Şaka bir yana bu konuda senin yorumlarına hak veriyorum. Yapılan zorbalık hiç sevimli değil.
Yok artık bu tuzaklara düşmem ben sınırlarımı üslubumu bilen biriyim banlendiğimde de kimseye hakaretim küfürüm olmamıştır çok şükürDoğrucu hikmetin ne için kim için kullanıldığını öğrenmiş olsaydınız teşekkür ediyor olmazdınız :)
Ve evet cevaplarım kişiye özel değişiyor. Bunada adamına göre muamele diyoruz. Laftan anlamayana anlayacak şekilde konuşmayı tercih ediyorum. Aynı şekil A da gözüktüğü gibi. Israrla muhattabına devam ediyorsun ama bu işin sonuda hayırlı olmayacak sende benimle birkaç gün geleceksin
Sen sadece hakaretten mi banlandığını sanıyorsun, şuan benimle polemiğe girdiğin için bile banlanacağız :) hatta uğraşmaya gerek yok öylede böylede gideceğiz başkasının şikayet etmesini beklemeye gerek yokYok artık bu tuzaklara düşmem ben sınırlarımı üslubumu bilen biriyim banlendiğimde de kimseye hakaretim küfürüm olmamıştır çok şükür
Ben kimin ne dediğini hiç takmıyorum. İsteyen sabaha kadar konuşabilir.Evet insanların kendinde herşeyi hemen hak görmesine sinir oluyorum. Bizim halkımız böyle maalesef bilmiyorum nerden geliyor bu sınır bilmezlik.
Karakterle ne alakası var yahu? Siz her önünüze gelenle aynı tonda aynı şekilde mi konuşuyorsunuz? Eğer öyleyse sorun sizdedir.Kişiye göre karakteriniz mi değişiyor insanın kendi sınırı, kendine saygısı olmalı. Karşıdakine göre benim ne üslubum ne yorum tarzım değişir kendime yakıştırmam çünkü.
Olay sertlik değil bambaşka bişey üyelerin yaptığı. Bu kızcağız aşırı taksa gitse intihar etse anoreksiya olsa doğru mu bunyapılan?
biliyorum tabiki o kadar banlendim bilmemem mümkün mü. Hakaret etmedim etmem de ama.Sen sadece hakaretten mi banlandığını sanıyorsun, şuan benimle polemiğe girdiğin için bile banlanacağız :) hatta uğraşmaya gerek yok öylede böylede gideceğiz başkasının şikayet etmesini beklemeye gerek yok
Mune abla biz arkadaşla yine güzel bi polemiğe girdik :)
Her şeyin fazlası zararlı kabul ediyorum, mesela sen kiloluymuşsun bende her zaman ideal kilomun altında oldum. Nasıl kilo veririm ya da nasıl kilo alırım diye sorulmamasına rağmen insanlar o kadar rahat yorum yapıyor ki. Bu konu özelinde söylemiyorum, genel bir durumdan bahsediyorum.38 yaşıma kadar şişman bir kadındım neler neler gördüm ne saniyorlar laf sokunca veya ezmeye çalişınca gidip zayıflıyacak mıyız ayrıca bunun milyon sebebi de var herkes ne güzel salliyor uzaktan
Banlenmek değil banlanmak haberin olsun. Yanlış yazmışsındır diye düzeltmedim amabiliyorum tabiki o kadar banlendim bilmemem mümkün mü. Hakaret etmedim etmem de ama.
Ben polemik olduğunu düşünmüyorum bu kadar banlenmek isteyen üye görmedim ben istemiyorumMune bir daha size cevap vermeyeceğim.
Bence çok alakası var yani karşıdaki üye küfürbazsa siz de ona mı benzeyeceksiniz mesela ? Evet aynı tonda konuşurum herkesle, benle aynı seviyede değilse de sohbeti keserim. Benim düşüncem böyle aşağılama olaylarına girmem. Bence var 20 yaşında bir kıza kendinden 10 larca yaş büyük birileri bu tarz cevaplar vermemeli dalga geçmemeli obezite de bir hastalık. Fizyopatolojisinde binlerce faktör var bilinen bilinmeyen. Şunu şunu yap boğazını tut demekle kilo verilemiyor öyle basit değil. Belki bu kişinin ağır psikolojik sorunu var bilebilir misiniz bilemezsiniz? Online platform diye yerden yere vurma hakkı doğmuyor.Karakterle ne alakası var yahu? Siz her önünüze gelenle aynı tonda aynı şekilde mi konuşuyorsunuz? Eğer öyleyse sorun sizdedir.
Siz de sitede tanınan problemli bir üye olduğunuz ve aynı şekilde yorumlar aldığınız için üzerinize alındınız, anlıyorum.
İnanın ne yaptığı, yapacağı, yapmayı planladığı umurumda değil, sizinki de değil. İntihar, anoreksiya vs. normal insanın yapabileceği şeyler değil. Ruh sağlığı ile ilgili sıkıntısı varsa da gidip tedavi olsun. Burada kişilerin ruh sağlığına göre yorum yapma, psikologluk yapma misyonumuz yok. Öyle bir kural da yok.
Ya doğurucaktın daha nereyeÇooooookkkk geeeeç bibiiii
Doğurana kadar bazı arkadaşlar sayesinde ben 2-3 kere daha gider gelirim gibi duruyoYa doğurucaktın daha nereye
Benimki kıl dönmesinden ameliyat oldu totosunu birbirine diktiler resmen şekli değişti adamın. 10 küsür dikişi vardı bi 40 gün falan yatmıştı geçen sene, ay çok zor bişey ve tuhaf şekilde kınayan dalga geçenin başına geliyo allah esirgesinYalnız konu sahibi sen o dalga geçtiğim kıl dönmesi başına gelsin de nasıl zırlıyorsun görelim be. İnsanların gayet de canının yandığı bir şey. Ayrıca çok terbiyesiz ve sorunlusun
Benim de iri yarı bir dayım var o oldu 2 sene kadar oluyor. Süzüldü adam resmenBenimki kıl dönmesinden ameliyat oldu totosunu birbirine diktiler resmen şekli değişti adamın. 10 küsür dikişi vardı bi 40 gün falan yatmıştı geçen sene, ay çok zor bişey ve tuhaf şekilde kınayan dalga geçenin başına geliyo allah esirgesin
Senin karşındakinin söylediği şeyi okuyup süzgeçten geçirip algılama becerin çok zayıf. Ben karşıdakiyle aynı şekilde davranırım demedim, karşıdakinin üslubuna ya da davranışına göre kendi üslubumu ve davranışımı belirlerim dedim. Normal her insan bunu yapar çünkü.Bence çok alakası var yani karşıdaki üye küfürbazsa siz de ona mı benzeyeceksiniz mesela ? Evet aynı tonda konuşurum herkesle, benle aynı seviyede değilse de sohbeti keserim. Benim düşüncem böyle aşağılama olaylarına girmem. Bence var 20 yaşında bir kıza kendinden 10 larca yaş büyük birileri bu tarz cevaplar vermemeli dalga geçmemeli obezite de bir hastalık. Fizyopatolojisinde binlerce faktör var bilinen bilinmeyen. Şunu şunu yap boğazını tut demekle kilo verilemiyor öyle basit değil. Belki bu kişinin ağır psikolojik sorunu var bilebilir misiniz bilemezsiniz? Online platform diye yerden yere vurma hakkı doğmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?