terbiyesiz koca

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Sevdigim aşık oldugum bir kocam var..
Masallah diyim ben eve gelene kadar yemegim bile hazir olur..
İkimizde calisiyoruz dedigimi yapar disari hayati yoktur ama artik sinirlerimi ziplatan bir konu var..
Adam sinirlenince ben bu hayati s... Zaten hic yuzum gulmedi belasini s... Diye laflar ediyor.. Ben burnundan getiriyorm ama neymis o aslinada kufur etmiyormus ama surekli erkeklerle calisgigi ici agzinabulasmis.

Ben senin calistihin yerdeki erkek ark degilim diyor tamam diyor.Ama yine ayni ne yapacagim hep ayni kobusmak kusmek fayda etmiyor

Bir çizgi filmde gormuştum cocuk bileğine lastik takıyordu her küfür ettiginde o lastiği çekip bırakıyordu da kolu acıyordu. Birden aklıma geldi. Kızmak küsmek fayda etmiyorsa böyle bir yöntem deneyin. Geçirsin koluna bir lastik (paket lastiği) her küfür ettiginde çekip bıraksın. Self kontrolü sağlar

İkimizde calisiyoruz dedigimi yapar disari hayati yoktur ama artik sinirlerimi ziplatan bir konu var..
Adam sinirlenince ben bu hayati s... Zaten hic yuzum gulmedi belasini s... Diye laflar ediyor.. Ben burnundan getiriyorm ama neymis o aslinada kufur etmiyormus ama surekli erkeklerle calisgigi ici agzinabulasmis.

Ben senin calistihin yerdeki erkek ark degilim diyor tamam diyor.Ama yine ayni ne yapacagim hep ayni kobusmak kusmek fayda etmiyor

Siz de kufur edin bayagi bayagi... Sorarsa "senden duya duya benim de agzim bozuldu hayatim" dersin .. Emin ol o kadar tuhafina gidecek ki bir daha duymamak icin kendi.kufur etmeyecek

duymazdan gel, sttr et:KK53:
şaka şaka..

eşinizin tek sorunu buysa, biraz uğraşla rehabilite edilebilir bence...
mesela başka bir noktadan yaklaşın..
ben eşim de rahatsız olduğum bi yönünde hassas noktasından yaklaşıyorum, çocuk konusunda hassastır mesela..sen de "hayatım ben belki bi nebze duymazdan gelebilirim ama böyle giderse çocuklarımız olduğunda çok büyük sıkıntı, küfürbaz bi yavrumuz olsun istermisin" vs.. diye damardan girebilirsin..

duymazdan gel, sttr et:KK53:
şaka şaka..

eşinizin tek sorunu buysa, biraz uğraşla rehabilite edilebilir bence...
mesela başka bir noktadan yaklaşın..
ben eşim de rahatsız olduğum bi yönünde hassas noktasından yaklaşıyorum, çocuk konusunda hassastır mesela..sen de "hayatım ben belki bi nebze duymazdan gelebilirim ama böyle giderse çocuklarımız olduğunda çok büyük sıkıntı, küfürbaz bi yavrumuz olsun istermisin" vs.. diye damardan girebilirsin..
Etsin tabi oglum benim pisirikmi olsun diye salakca bir uorum yapiyor dahada sinirleniyorum

Bizim evde de ben kufur ediyorum. Esimden duymadim hic. O paket lastigi olayi iyiymis. Bende mi yapsam napsam

Canım inan bana bneim eşim de öyleydi ve ben her ne desem de aynı şekilde devam etti bi baktım bende başlamışım aynı şeyleri söylemeye o kadar çok dikkat ettim ki en son birgün onun yanındayken birşeye sinirlenirken bende aynı onun söylediklerini tekrar ediyorum...Ve şok oldu yani isteyrek yapmıyorum tabi ama yanımda sürekli konuşunca beni de kendine benzetti ve korktu yarın öbür gün kendimi tutamayıp başkalarının yanında da söylerim diye o gün bu gündür çok ama çok nadir duyuyorum:D:D:D:D:D

Ağzına ıslak odunla vurun :)

O değilde haklısınız çok itici ya

bende bu bela nasıl s...yor onu anlamıyorum. sor bakalım nasıl yapılıyormuş?

Utanmz daha biraz once seref...z dedi bana...
Bende artik sen zivanadan ciktin her agzini bozdgnda oklavayla vurvam dedi vede vuruyorum oh olsn tamam vur diyi

Bir çizgi filmde gormuştum cocuk bileğine lastik takıyordu her küfür ettiginde o lastiği çekip bırakıyordu da kolu acıyordu. Birden aklıma geldi. Kızmak küsmek fayda etmiyorsa böyle bir yöntem deneyin. Geçirsin koluna bir lastik (paket lastiği) her küfür ettiginde çekip bıraksın. Self kontrolü sağlar
402 numaralı sınıf! Küfürbaz Jesse.
Çok severdim.

eğer bu küfürler sana değilse ve günlük hayatında başkalarına şiddete dönüşmeyip yalnızca kendi kendine küfrediyorsa, belki de psikolojik olarak boşalmak için kullanıyordur küfrü.

Back
X