terbiyesiz koca

Sevdigim aşık oldugum bir kocam var..
Masallah diyim ben eve gelene kadar yemegim bile hazir olur..
İkimizde calisiyoruz dedigimi yapar disari hayati yoktur ama artik sinirlerimi ziplatan bir konu var..
Adam sinirlenince ben bu hayati s... Zaten hic yuzum gulmedi belasini s... Diye laflar ediyor.. Ben burnundan getiriyorm ama neymis o aslinada kufur etmiyormus ama surekli erkeklerle calisgigi ici agzinabulasmis.

Ben senin calistihin yerdeki erkek ark degilim diyor tamam diyor.Ama yine ayni ne yapacagim hep ayni kobusmak kusmek fayda etmiyor

Ben boyle bi konu actin bende nisanliyim bende daha agirlarini duyuyorum onun disinda bana baska hatasi yok ama kufurler edip asagiliyor her kavgamizda cozumu yok sanirim cok üzülüyorum bitirsemmi diyorum kafam allak bullak :( kufir duyunca dunyam yıkılıyor

Küfür hic hos degil bende asla hoslanmam , Esinize ne kadar itici oldugunu anlatin oan..
Belki vazgecer ...

Bwn eşimi kızdırınca bazen bana urumun kızı dior (ırkçı değiliz kesinliklr bizim orlarda eakiden rumlardan çok çekmişler onun için urumun gızı gibi tabirler vardır) bende takıldım buna. Bana her böyle desiğinde sana itoğlu it dicem dedim ve uyguladım. Hatta kayınpederimin yanında söylwdi bana hadi cevap ver yiyosa dedi açıklamasını yapıp orda bile söyledim. Ama işe yaradı eşim baya azalttı öyle demeyi. Sende küfret o ettikçe işallah bırakır yakın zamanda...

Bwn eşimi kızdırınca bazen bana urumun kızı dior (ırkçı değiliz kesinliklr bizim orlarda eakiden rumlardan çok çekmişler onun için urumun gızı gibi tabirler vardır) bende takıldım buna. Bana her böyle desiğinde sana itoğlu it dicem dedim ve uyguladım. Hatta kayınpederimin yanında söylwdi bana hadi cevap ver yiyosa dedi açıklamasını yapıp orda bile söyledim. Ama işe yaradı eşim baya azalttı öyle demeyi. Sende küfret o ettikçe işallah bırakır yakın zamanda...

Iyi yapmissin agizina saglik

Erkeklerin rahatsız olduğunuz bir huyu varsa, genelde en etkili yöntem sözle uyarmak değil aynısını ona yaşatmaktır. :) Gerçi küfürden rahatsız olduğunuz için bu biraz zor bir şey sizin için. Ama sürekli sürekli uyarıraanız bir noktadan sonra artık sizi duymaz hale gelecek ne yazık ki .

Erkeklerin rahatsız olduğunuz bir huyu varsa, genelde en etkili yöntem sözle uyarmak değil aynısını ona yaşatmaktır. :) Gerçi küfürden rahatsız olduğunuz için bu biraz zor bir şey sizin için. Ama sürekli sürekli uyarıraanız bir noktadan sonra artık sizi duymaz hale gelecek ne yazık ki .

Dili kufurle birlesince duzelmesi imkansz hele bide affedince daha beteri oluo 5 yildir duzeltemedim ben:(

Küfür zaten günah bir de bunu isyan olarak kullanıp üstüne küfür edince katlamış oluyor
çocuğcunuz varsa ona kötü örnek olacağını söyleyin
yoksa da şimiden kendini alıştır deyin :)

Vayyy arkadas bu erkeklerde ne sinir stres varmis.
Milletin yedi ecdadina sove sove hayat geciriyolar

Back
X