Terbiyesiz komşu

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
kızlar arkadaşımın büyük bir sorunu var. Kendisi yeni evli. İstediği bi semtten eşiyle ev aldılar evlerine bi dolu masraf ettiler tam düğün oldu evlendik herşey yolunda gidiyor derken komşu sorunları başladı.
Üst komşuları bekar yaşayan bir erkek. Galiba öğrenciymiş. Arkadaşım da tam bilmiyor diğer komşular öğrenci olduğunu söylemiş. Ama arkadaşım diyor kı pek öğrenciye benzemiyor. Oturdukları semt pahalı bir semt kira olarak yani sıradan bi öğrencinin tek başına altından kalkacağı bir daire değil oturduğu. Kiracıymış.
Neyse bu adama her gece neredeyse eve kadın getiriyormuş. Galiba hayat kadını tarzı kadınlar. Diğer komşuların söylediğine göre farklı kadınlar.. bu kısma kadar ne bizi nede başkasını ilgilendirmiyor tabiki. Kimsenin yaşam tarzına karışacak değiller.
Ama büyük sorun şu ki yatak odası maceraları sesleri olduğu gibi aşağıdan duyuluyor. Yani bende orda bulunduğum zaman duydum öyle böyle değil.
Bağrış çağırış yatak münasebeti sesleri. Kadının çığlıkları falan..
Gece boyu böyle sürekli ses geliyormuş. Arkadaşım ne yapıcam ben diye ağlıyor. Eşini adama bulaştırmak istemiyor pek tekin bi tip değil ne olur ne olmaz diye. Akıl verin Allah aşkına kız ne yapacağını şaşırmış . Diğer komşularda tırsıyormuş adamdan

Ee aynı zamanda komşunuzsa değişik anlatmışsınız yani komşular şöyle dedi böyle dedi adamdan hiç haberiniz yok nasıl komşusunuz anlamadım karışık geldi :)
Aynı binada değiliz malesef eğer öyle olsaydı evi aldırmazdım. Ben aynı sokakta oturuyorum bi kaç bina var aramızda. Ankara'da yaşıyoruz bulunduğumuz semt eski bir semt komşuluk var yani arkadaşımın ailesiyle benim ailemde komşulardı

Evde oturan birinden, ev sahibinin hanımımın numarasını falan bulup anlatın durumu, o da eşine anlatsın, sonra o kiracıyı uyarsınlar.

Böyle bi olay benim de başıma geldi, daha 5-6 aylık evliydim, yan daireden yatak münasebeti sesleri geldi gecenin köründe.
Aldım elime plastik bi kovayı, yan tarafın duvarına vura vura kırdım kovayı, edep arlanma utanma kalmadı millette, sonra sesler kesildi.

Evde oturan birinden, ev sahibinin hanımımın numarasını falan bulup anlatın durumu, o da eşine anlatsın, sonra o kiracıyı uyarsınlar.

Böyle bi olay benim de başıma geldi, daha 5-6 aylık evliydim, yan daireden yatak münasebeti sesleri geldi gecenin köründe.
Aldım elime plastik bi kovayı, yan tarafın duvarına vura vura kırdım kovayı, edep arlanma utanma kalmadı millette, sonra sesler kesildi.
Gerçekten evde kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama apartmanda bağıra çağıra gerçekten yanlış

ev sahibinin bekar adami aile apartmanina almamasi alsa bile bastan sart koymasi lazimdi

ben ev tutarken muhafazakar biri oldugum halde ev sahibim boyle bi uyarida bulunmuştu cok da hakli

bu isi sadece ev sahibi cozer

Gerçekten evde kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama apartmanda bağıra çağıra gerçekten yanlış
Hanımefendi, benim yan dairemde ne yaptıkları da beni ilgilendirmez tabiiki, ama bağıra çağıra yıkıyorlardı binayı, en iyi çözüm alsın eline oklavayı rahatsız etsin, onlar bağırıp çağırırlarken utanmayacaklar da ben mi utanıcam?

Yöneticiye söyleyin sikayetinizi belirtin ev sahibine de bildirin devam ederse belediyeye şikayet edin vardı bizim böyle evli çift üst komşumuz yöneticinin ihtari bile etki etmeyince kaç kere polis çağırdık eni sonu taşındı kurtulduk... Derken; yeni gelen üst komşunun da pisliğinden bıktık bu kez of of...

malesef apartmanlarda illa sorunlu yerler oluyor bizim binada karar defteri var kiracilari ilk yönetici uyarir olmazsa ev sahibi ile bizzat o iletisime gecer yine olmadi bina yönetimi karar alir o daireyi tahliye ettirirler

Hanımefendi, benim yan dairemde ne yaptıkları da beni ilgilendirmez tabiiki, ama bağıra çağıra yıkıyorlardı binayı, en iyi çözüm alsın eline oklavayı rahatsız etsin, onlar bağırıp çağırırlarken utanmayacaklar da ben mi utanıcam?
Cok haklisin gercekteb mide bulandirici bisey oklava isini bi denesin belki utanirlar

ev sahibinin bekar adami aile apartmanina almamasi alsa bile bastan sart koymasi lazimdi

ben ev tutarken muhafazakar biri oldugum halde ev sahibim boyle bi uyarida bulunmuştu cok da hakli

bu isi sadece ev sahibi cozer
Malesef bazinev sahiplerl parami versin be yaparsa yapsin derdinde.

Yöneticiye söyleyin sikayetinizi belirtin ev sahibine de bildirin devam ederse belediyeye şikayet edin vardı bizim böyle evli çift üst komşumuz yöneticinin ihtari bile etki etmeyince kaç kere polis çağırdık eni sonu taşındı kurtulduk... Derken; yeni gelen üst komşunun da pisliğinden bıktık bu kez of of...
Apartman derdi bitmiyor ya :( benim esim polis aslinda ama suan uzun goreve gittigi icin bisey demedik.

Back
X