Terbiyesiz komşu

malesef apartmanlarda illa sorunlu yerler oluyor bizim binada karar defteri var kiracilari ilk yönetici uyarir olmazsa ev sahibi ile bizzat o iletisime gecer yine olmadi bina yönetimi karar alir o daireyi tahliye ettirirler
Zabitayi arasak gurultu diye acaba care olur mu???

Benimki de egm'den, siz ev sahibinin hanımının numarasını bulup anlatın, tek çözüm bu gibi görünüyor.
Ben ogreci evi tutarken ev sahibimiz bize dedi ki parami verin ne yaparsaniz yapin :) eger ev sahobi de piskinlik yapar size ne derse diye de cekiniyoruz acikcasi

Ben ogreci evi tutarken ev sahibimiz bize dedi ki parami verin ne yaparsaniz yapin :) eger ev sahobi de piskinlik yapar size ne derse diye de cekiniyoruz acikcasi
Alsın eline oklavayı, tüm kuvvetiyle vursun rahatsız etsin o zaman ne diyeyim :D

Bekara aile apartmanında pek ev vermezler.Ha ögrenci de olsun belki adamın aileden maddi durumu iyidir.Polis de bir şey yapacagını sanmıyorum.Sadece uyaracaktır.Öğrenci evinde bir kız sarkı söyledi diye polis dayanmıştı kapıya komsular hemen şikayet etmiş:) Uyardılar gittiler.Utandıklarını sanmam utansalar zaten ses çıkarmazlar bu kadar.Apartmanda tek sex yapan olnlar değildir herhalde.

Bekara aile apartmanında pek ev vermezler.Ha ögrenci de olsun belki adamın aileden maddi durumu iyidir.Polis de bir şey yapacagını sanmıyorum.Sadece uyaracaktır.Öğrenci evinde bir kız sarkı söyledi diye polis dayanmıştı kapıya komsular hemen şikayet etmiş:) Uyardılar gittiler.Utandıklarını sanmam utansalar zaten ses çıkarmazlar bu kadar.Apartmanda tek sex yapan olnlar değildir herhalde.
Normalde eski oturanlar vermiyor ama yeni yeni degisiyor semt insanlari. Yalniz degiller ama bi bunlarin sesi cikiyor

Yanlış ifade ettim kusura bakmayın apartmanda birçok kişi sex yapıyor ,bunlar utanmadıgı için ses çıkararıyor anlamında dedim.
Anladım canım zaten sorun burda. Arkadaşım yeni evli onların sesinden odaklanamıyorum diyor yazık zaten çok utangaç :))

Edepsizler ... dedigim gibi kimse cocuk degil burada belli sesler normal karsilanmali ama bu keyfe keder cigirtiyor kadinlari ... kitleyin kapinizi iyice alin elinize oklavayi o zaman banada bu mantikli geldi .
Rahatsız edeni rahatsız edeceksin bencede. Bide pisiliğe bulaşmaktan korkuyor insan

E arkadaşınızın eşi de o evde yaşadığına göre gayet duyuyordu sesleri... Yönetici yada ev sahibi ile çözülebilecek bir durumu bence çok abartmasınlar. Direk iletişime geçip çözsünler.

Back
X