Terbiyesiz komşu

Valla bizde eşimle her gece komşunun çığlıklarını duyuyoruz ilk önce karşı komşu sandım ama yok değil galiba alt komşunu sesi emin değilim ama . Yapacak birşey yok bence evsahibine söyleseniz ne yapacak ki

kızlar arkadaşımın büyük bir sorunu var. Kendisi yeni evli. İstediği bi semtten eşiyle ev aldılar evlerine bi dolu masraf ettiler tam düğün oldu evlendik herşey yolunda gidiyor derken komşu sorunları başladı.
Üst komşuları bekar yaşayan bir erkek. Galiba öğrenciymiş. Arkadaşım da tam bilmiyor diğer komşular öğrenci olduğunu söylemiş. Ama arkadaşım diyor kı pek öğrenciye benzemiyor. Oturdukları semt pahalı bir semt kira olarak yani sıradan bi öğrencinin tek başına altından kalkacağı bir daire değil oturduğu. Kiracıymış.
Neyse bu adama her gece neredeyse eve kadın getiriyormuş. Galiba hayat kadını tarzı kadınlar. Diğer komşuların söylediğine göre farklı kadınlar.. bu kısma kadar ne bizi nede başkasını ilgilendirmiyor tabiki. Kimsenin yaşam tarzına karışacak değiller.
Ama büyük sorun şu ki yatak odası maceraları sesleri olduğu gibi aşağıdan duyuluyor. Yani bende orda bulunduğum zaman duydum öyle böyle değil.
Bağrış çağırış yatak münasebeti sesleri. Kadının çığlıkları falan..
Gece boyu böyle sürekli ses geliyormuş. Arkadaşım ne yapıcam ben diye ağlıyor. Eşini adama bulaştırmak istemiyor pek tekin bi tip değil ne olur ne olmaz diye. Akıl verin Allah aşkına kız ne yapacağını şaşırmış . Diğer komşularda tırsıyormuş adamdan
Komşuların duyacağı kadar ses nasıl çıkarılıyor bir türlü anlayamıyorum:)) ya biz bu işi bilmiyoruz ya da sizin üst komşunun değişik fantezileri var. Sürekli değişik kadınlar geliyormuş hepsimi bağıran cinsten bunların

Komşuların duyacağı kadar ses nasıl çıkarılıyor bir türlü anlayamıyorum:)) ya biz bu işi bilmiyoruz ya da sizin üst komşunun değişik fantezileri var. Sürekli değişik kadınlar geliyormuş hepsimi bağıran cinsten bunların
Bence hayat kadınlarının tarzı bu. Çünkü küfürlü falan bağrışmalar değişik yani. Hayvan değiliz farkımız bu :super:

Hayvan değiliz farkımız bu derken ?
Kadınlara hayvan mı diyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum şu an ?
Kadınlara hayvan demiyorum . O adama hayvan diyorum ve yapış şekillerine diyorum. Kadından banane. Bağırarak çığlıklar atarak yaptığı şey bana insanca gelmiyor

Hayır bir de bekar olduğu için suçlu çıkarılmış o da ayrı bir durum sanki evlenince insanlar sessiz sex yapıyorlar otomatik olarak,öyle bir update falan mı geliyor ben anlamadım.
Sesleri dinlesen bunun bekarlıkla dalan alakası olmadığını anlarsın. Özel hayatı bizi ilgilendirmez isterse on kadın getirsin aynı anda bize ne. Ama durum etrafa rahatsızlık vermekte

Bende artık kendimin bu işi bilmediğini beceremediğimi düşünüyorum ayy nasıl o kadar zevk çığlığı atıyorlar ki

Bekara ev verilmesin aman aile apartmanı vs. Kafasında olanlara yuh diyorum. İsterseniz bekarları sabun yapsınlar böylece bi probleminiz kalmaz. O adam evli de olabilirdi. Karısıyla da ses yapıyo olabilirdi ki evli olup swinger partileri verenleri napsak o zaman acaba. Yani bu iş karakter meselesi. Kibirli kibirli konuşmayın bekarlarla ilgili. Ayrıca kapısına gidip konuşmaya cesaretiniz yok genellemeden genellemeye koşuyorsunuz. Adam belki farkında bile değil ses gittiğinin. Konuşmaya cesaretiniz yoksa kapısına bir not yazıp bırakın bari. sonra gider oraya buraya şikayet edersiniz.

Bekara ev verilmesin aman aile apartmanı vs. Kafasında olanlara yuh diyorum. İsterseniz bekarları sabun yapsınlar böylece bi probleminiz kalmaz. O adam evli de olabilirdi. Karısıyla da ses yapıyo olabilirdi ki evli olup swinger partileri verenleri napsak o zaman acaba. Yani bu iş karakter meselesi. Kibirli kibirli konuşmayın bekarlarla ilgili. Ayrıca kapısına gidip konuşmaya cesaretiniz yok genellemeden genellemeye koşuyorsunuz. Adam belki farkında bile değil ses gittiğinin. Konuşmaya cesaretiniz yoksa kapısına bir not yazıp bırakın bari. sonra gider oraya buraya şikayet edersiniz.

Katılıyorum

Ayrıca, terbiyesiz komşu yersiz başlık
Olsa olsa dikkatsiz komşudur

Ee adam yalıtımı bilmiyordur, deli gibi sağı solu merak etmediği için.
Başkaları nefes almadan sevişiyorsa, yatak odası sesinin iletildiğini nerden bilsin

O büyük sesle bağırıp duymaması imkansız çığlıklara belki farkında değildir demek gerçekten çok garip. Adam bilerek yapıyor. Kadına o..pu k..pe diye bağırıyor kadın yapma diye çığlıklar atıyor ve duyulduğunu anlamıyorlar mı? Bence umursamıyorlar çünkü terbiyesizler. Neyse kızlar ev sahibi ile görüştük konuyu kiracısıyla konuşacağını söyledi bizden Özür diledi adam. Karısı anlatmış adamın durumu. Biz direk adama söylemeye çekindik. Kimsenin mahremiyeti beni ilgilendirmez. Yatın bir gün çocuğun anne üstteki sesler ne diye sorarsa içimizden kaç kişi çocuğum onlar sevişiyor bize sesin geldiğinin farkında değiller yazık diyebilecek??

Back
X