- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Neyse kimin ne mal olduğunu öğrenmiş oldunuzHaha
Valla hiçbişey diyemedim mal gibi kaldım :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse kimin ne mal olduğunu öğrenmiş oldunuzHaha
Valla hiçbişey diyemedim mal gibi kaldım :/
Begenmedime bogulacagim su an ama bana cok abes bir muhabbet gibi gelmedi aslinda, tamam yersiz ve gevsek, ama akillarinca guzelliginize iltifat etmisler gibi geldi. Uyarsaniz da anlayacaklarini sanmam, en iyisi muhabbete katilmamak ve mesafeli olmak bence.
Evli adamin ah bekar olacaktım demesi çok normal öyle mi?Begenmedime bogulacagim su an ama bana cok abes bir muhabbet gibi gelmedi aslinda, tamam yersiz ve gevsek, ama akillarinca guzelliginize iltifat etmisler gibi geldi. Uyarsaniz da anlayacaklarini sanmam, en iyisi muhabbete katilmamak ve mesafeli olmak bence.
Nasıl bir iş o ya?
Başkasının ne dediği önemli değil siz bu mesafeyi sağlayabilirsiniz. Siz biz hanım bey her yerde kullanılabilir.
Adama diyecek söz bile yok zaten. Uzak durun kendinizi nerede bulduğunuzu bilemezsiniz. Net bir konuşma yapın ikisiyle de yuttu bunu dedirtmeyin.
Evli adamin ah bekar olacaktım demesi çok normal öyle mi?![]()
öyle birşey yok tavrını koyucaksın. net olucaksın süklüm püklüm olmican balımHiçbirşey diyemedim o an ya kalakalırsınya.
Ama ablayı yalnızken uyarıcam ama düzelmez eminim hep böyle de sınırı aştı bu sefer![]()
Onlar aralarinda konusmuslar belli ki daha once.Abla dediginiz sahsiyetsiz arabuluculuk yapacak mercimek kadar beyni ile.Iste bu tarz tiplere karsi agziniz iyi laf yapacak,bi iki kucuk soz ile bozabileceksiniz onlari..Dikkatli olun ve birdaha boyle bi olay yasarsaniz,sesinizi yukseltmeden,hakaret etmeden igneleyici konusun.
Bir daha beraber oturmayın o kişilerle,iftira bile atabilirler
bir dahakine: abi,abla iyiyiz hoşuz. tamam muhabbet ediyoruz ama abartmasak mı artık ,laflarımıza da biraz dikkat edelim, her şeyin bir adabı var diyin ve çıkın. kısa ve öz. eğer azıcık etik değerleri ve utanmaları varsa bu laftan sonra dikkat ederler zaten.Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Sürekli de X in eski sevgililerinden bahseder sen ne çapkından der filan sever böyle konuları. X kişisi de, ki ben abi diyorum benden üst ne dese beğenirsiniz ah abla bekar olacaktım ki
Kalakaldım hiçbişey demedim işimi bitirip çıktım. Adamın karısı da hamile aynı iş yerinde.
Midem bulanıyor erkeklerden yahu.
Ne iğrençlik![]()