Terbiyesizliğe bakarmısınız😓

Begenmedime bogulacagim su an ama bana cok abes bir muhabbet gibi gelmedi aslinda, tamam yersiz ve gevsek, ama akillarinca guzelliginize iltifat etmisler gibi geldi. Uyarsaniz da anlayacaklarini sanmam, en iyisi muhabbete katilmamak ve mesafeli olmak bence.

Kesinlikle anlamazlardı kızsam niye kızdınki derlerdi gevşek tipler işte uzak durmak en iyisi.
Ablayla konuşucam birde.
 
Begenmedime bogulacagim su an ama bana cok abes bir muhabbet gibi gelmedi aslinda, tamam yersiz ve gevsek, ama akillarinca guzelliginize iltifat etmisler gibi geldi. Uyarsaniz da anlayacaklarini sanmam, en iyisi muhabbete katilmamak ve mesafeli olmak bence.
Evli adamin ah bekar olacaktım demesi çok normal öyle mi? 🤷🏼‍♀️
 
Nasıl bir iş o ya?
Başkasının ne dediği önemli değil siz bu mesafeyi sağlayabilirsiniz. Siz biz hanım bey her yerde kullanılabilir.
Adama diyecek söz bile yok zaten. Uzak durun kendinizi nerede bulduğunuzu bilemezsiniz. Net bir konuşma yapın ikisiyle de yuttu bunu dedirtmeyin.

Öyle bir iş ben öğrenci konumundayım üniversite ortamı hanım bey diyen biri vardı üstten çağrılıp neden böyle diyorsun diye uyarı geldi öyle bir ortam hanım bey kimse demiyor ben de diyemem.
Nerede bulduğunuzu bilemezsiniz derken anlayamadım?
Yuttu mu tam tersi ben onlara ne desem gülüp geçecekler adım gibi eminim adama hiçbişey demiycem zaten sürekli görmüyorum ama kadını uyarıcam zaten adama da gider kadından.
 
Hiçbirşey diyemedim o an ya kalakalırsınya.
Ama ablayı yalnızken uyarıcam ama düzelmez eminim hep böyle de sınırı aştı bu sefer :(
öyle birşey yok tavrını koyucaksın. net olucaksın süklüm püklüm olmican balım
 
Bir daha beraber oturmayın o kişilerle,iftira bile atabilirler
 
Onlar aralarinda konusmuslar belli ki daha once.Abla dediginiz sahsiyetsiz arabuluculuk yapacak mercimek kadar beyni ile.Iste bu tarz tiplere karsi agziniz iyi laf yapacak,bi iki kucuk soz ile bozabileceksiniz onlari..Dikkatli olun ve birdaha boyle bi olay yasarsaniz,sesinizi yukseltmeden,hakaret etmeden igneleyici konusun.
 
Onlar aralarinda konusmuslar belli ki daha once.Abla dediginiz sahsiyetsiz arabuluculuk yapacak mercimek kadar beyni ile.Iste bu tarz tiplere karsi agziniz iyi laf yapacak,bi iki kucuk soz ile bozabileceksiniz onlari..Dikkatli olun ve birdaha boyle bi olay yasarsaniz,sesinizi yukseltmeden,hakaret etmeden igneleyici konusun.

Yok yok aralarında konuştuklarını sanmıyorum adam evli neyi konuşacaklar.
Abla böyle ağzına geleni beyin süzgecinden geçirmeden söyleyen rahat bir tip.
Birdaha olmasına fırsat vermeden ablayı uyarıcam.
Adamda adam değil utanmaz gevşeğin teki işte.
 
Ayrı ayrı hiç muhattap olma bence. Konu tekrar açılırsa veya yine boş boş şaka yaparlarsa ne münasebet diye carla. Şaka da bir yere kadar. Ben böyle şeylerden hiç hoşlanmam. Bir daha benimle bu şekilde konuşmayın diyerek tavrını belirt. Hiç çekinme, bunlar seni sessiz buldukça laubali davranışların dozunu arttırırlar.
Büyükse büyüklüğünü bilsin.
 
Allah muhafaza abla az dikkat et laflarına x hanıma giderse bu konusma cok yanlıs anlar abi dedigim biriyle yuh yani felan deseydin .. tepkisiz kalmak böyle konularda iyi olmayabilir..
 
Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Sürekli de X in eski sevgililerinden bahseder sen ne çapkından der filan sever böyle konuları. X kişisi de, ki ben abi diyorum benden üst ne dese beğenirsiniz ah abla bekar olacaktım ki 😳
Kalakaldım hiçbişey demedim işimi bitirip çıktım. Adamın karısı da hamile aynı iş yerinde.
Midem bulanıyor erkeklerden yahu.
Ne iğrençlik :KK43:
bir dahakine: abi,abla iyiyiz hoşuz. tamam muhabbet ediyoruz ama abartmasak mı artık ,laflarımıza da biraz dikkat edelim, her şeyin bir adabı var diyin ve çıkın. kısa ve öz. eğer azıcık etik değerleri ve utanmaları varsa bu laftan sonra dikkat ederler zaten.
ha bir de surat asarlarsa üstüne hiç takmayın. herkes haddini bilsin,istediği kadar trip atsınlar. kimse kimsenin salak şakalarını çekmek zorunda değil. önce bunu anlasın herkes. herkes yerini bilecek. bunu da hisettirin çekinmeden
 
Back
X